Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
frozen

Post by frozen »

CROCOP wrote:Sve u svemu, mislim da imamo jako kvalitetnu ekipu. Svestranu sa, prije svega, izrazenom crtom humanosti... :D :D :D :D :D
wahahahhhhhaahaa :lol: :lol: :lol:
CROCOP

Post by CROCOP »

morti wrote:crocop,brate,u titovoj...raspričo se ti na mobić...

:D
Sorry bro, drugi put zaustavljaj, vidis da mi djozluci slabo ferceraju... :D
edu

Post by edu »

pomozite u nevolji..glavni slogan..izgleda da je udavaca u vecoj nevolji nego onih skoro dvije tisuce (a 'rvat?.. :D ) jadnih ljudi sto se hrani kod tetke.. :D :D :D

a skoda je dobra..ocuvana k'o i gazdarica.. :D :D :D
frozen

Post by frozen »

edu wrote:moras ti sjediti za volanom..a ja cu se dole zavuci..i onda kad ja ubacim onaj dio u onu rupu..ti pokusaj upaliti zmigavac.. :D :D :D
Opet sam bez naočala :D pa ne razumijem :D moram ja biti za volanom??? :D
Može li neko drugi sjediti na mom mjestu :D :D :D
Znam da bi se drug CRO žrtvovao :D a i upućeniji je u tu auto-problematiku... Drug federalni element mogu li računati da ćeš eduARDU pomoći oko žmigavca :D :D :D
CROCOP

Post by CROCOP »

frozen wrote:
CROCOP wrote:Sve u svemu, mislim da imamo jako kvalitetnu ekipu. Svestranu sa, prije svega, izrazenom crtom humanosti... :D :D :D :D :D
wahahahhhhhaahaa :lol: :lol: :lol:
Vidim ja da ste ti i Bigi sinotj bili zajedno... On nas napada sto smo ga ostavili s komatima, a i ti PO eduu, a on se cak nudi (daje ti ruke /dalmatinski, citaj u jednini/ - bar u toj prvoj fazi) da ti popravi instalacije... Mada ja uvjeren u njegovu humanost, znam da bi on tebi dao i vise...
igla

Post by igla »

pitanje
kako i kome dostaviti hranu za tu javnu kuhinju?
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Kakve je moja mama Vilerove goblene heklala, jednom joj zafalila plava safirna, konica ma trazio ja nigdje nisam mogao naci a falilo da zavrsi taman jedan buket ljubicica helenejse sad ne moze vise vise kaze ne vidi dobro a i nisu u modi.

Opet jednom mi na kinetickom otisla gumistucna ma nigdje covjece nove za kupit i ako ima prodaju samo u paru a ja necu jedna mi dosta, jel

:roll:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

xygirl wrote:
BigusDickus wrote:
xygirl wrote:BD nemam pojma sto sam cenzurisala, vjerovarno sam ostala bez daha... :D:D
pa daj bona, kontrolisi se malo... :D zamisli da ti momak naidje i vidi ovo... :D te ne znas sta si posla reci, pa ti onda oduzimam dah... :D
i sad hoces da kazes da sam ja kriva? :D: xy daj se kontroliraj ... :D:D
eto, necu ja vise da zachatavam :D edu ce to da radi... :D:D
normalno da si ti kriva... :D nisam valjda ja... :D igras se sa mojim osjecanjima... :sad: ccc... :D
morti

Post by morti »

dakle u 13:30...vidimo se tamo... :D

CD čovječe...wooooooooooooooowww... 8-) 8-) 8-)
CROCOP

Post by CROCOP »

frozen wrote:
edu wrote:moras ti sjediti za volanom..a ja cu se dole zavuci..i onda kad ja ubacim onaj dio u onu rupu..ti pokusaj upaliti zmigavac.. :D :D :D
Znam da bi se drug CRO žrtvovao :D a i upućeniji je u tu auto-problematiku... Drug federalni element mogu li računati da ćeš eduARDU pomoći oko žmigavca :D :D :D
Sve je to uredu, ja sam uvijek spreman pomoci... :D jedini je problem sto je moje znanje na ceske automobile neprimjenjivo... :sad: tako da sam u ovom slucaju neupotrebljiv... A edu je vec dijelom dijagnosticirao problem. :-D Vidio je da kad ga ti dirkas :shock: , pomalo kao proradi... :D nemoj sad kad ste skoro vec na po puta, jovo nanovo... :-)
Last edited by CROCOP on 01/07/2005 12:07, edited 1 time in total.
edu

Post by edu »

igla wrote:pitanje
kako i kome dostaviti hranu za tu javnu kuhinju?
ako je hrana vec kupljena..(i nije povarena.. :D :D )..danas u 14:00 ispred narodne kuhinje Stari grad, Halači 6...

ukoliko pak zelis tek da kupis hranu..bilo koji od prodajnih objekata hoŠe..ako si zensko (dobro)..preporucujem ti AS..kazu da su najjeftiniji.. :D :D :D
morti

Post by morti »

zmijaIzmaj wrote:ako ne bude mene :D nek mi neko pomene nick, na cd-u :D ...
zmaju,saznao sam koji,ustvari KOJA si...buhahahahahahahahahah!!!
ne moš mene ložit!!!

:D
frozen

Post by frozen »

Igla,

postoje dvije solucije:

1. Odeš u Hoše komerc i kupiš nešto od hrane i ubaciš u korpe predviđene za to... "Korpa dobrote" se u svim marketima nalazi na samom izlazu i označana je.

2. Uplatom na žiro-račun...

Mada možeš doći i danas ispred tetkine kuhinje u 14.00 sati i pridružiti nam se.
farky

Post by farky »

CROCOP wrote:jovo nanovo...
hoces reci, ivo nanovo :D
frozen

Post by frozen »

Farky, Farky...
mogla bih danas proći pored Fis-a :D bez zaustavljanja :D
edu

Post by edu »

CROCOP wrote:
frozen wrote:
Sve je to uredu, ja sam uvijek spreman pomoci... jedini je problem sto je moje znanje na ceske automobile neprimjenjivo... tako da sam u ovom slucaju neupotrebljiv... A edu je vec dijelom dijagnosticirao problem. Vidio je da kad ga ti dirkas, pomalo kao proradi... nemoj sad kad ste skoro vec na po puta, jovo nanovo...
ali kad vec inZistira i na tvojoj pomoci..ti mozes u pocetku posluziti ako fotograf..znaci da uslikas stvar kada se ja zavucem..nakon popravke se ti zavlacis opet da bi pregledao i uslikao tada vec popravljenu stvar..udavaco..jesi li gladna..hoces li sendvic? :D :D :D
CROCOP

Post by CROCOP »

farky wrote:
CROCOP wrote:jovo nanovo...
hoces reci, ivo nanovo :D
ma i ivo i miro... samo nek joj eduARDO vise sredi instalaciju :D
CROCOP

Post by CROCOP »

edu wrote:
CROCOP wrote:
frozen wrote: Opet sam bez naočala :D pa ne razumijem :D moram ja biti za volanom??? :D
Sve je to uredu, ja sam uvijek spreman pomoci... jedini je problem sto je moje znanje na ceske automobile neprimjenjivo... tako da sam u ovom slucaju neupotrebljiv... A edu je vec dijelom dijagnosticirao problem. Vidio je da kad ga ti dirkas, pomalo kao proradi... nemoj sad kad ste skoro vec na po puta, jovo nanovo...
ali kad vec inZistira i na tvojoj pomoci..ti mozes u pocetku posluziti ako fotograf..znaci da uslikas stvar kada se ja zavucem..nakon popravke se ti zavlacis opet da bi pregledao i uslikao tada vec popravljenu stvar..udavaco..jesi li gladna..hoces li sendvic? :D :D :D
A kad Akcija prodje, edu i ja otvaramo sendwich bar... :D
farky

Post by farky »

frozen wrote:Farky, Farky...
jel mi to hoces indirektno staviti do znanja da ti i kocnice ne ferceraju :shock: :D
edu

Post by edu »

CROCOP wrote:
edu wrote:
CROCOP wrote: Sve je to uredu, ja sam uvijek spreman pomoci... jedini je problem sto je moje znanje na ceske automobile neprimjenjivo... tako da sam u ovom slucaju neupotrebljiv... A edu je vec dijelom dijagnosticirao problem. Vidio je da kad ga ti dirkas, pomalo kao proradi... nemoj sad kad ste skoro vec na po puta, jovo nanovo...
A kad Akcija prodje, edu i ja otvaramo sendwich bar... :D
dogovreno..jednu heVtu radimo u sarajevu..drugu u zagrebu.. :D :D :D

udavaca ima cast da presjece vrpcu i da prva proba nase virsle.. :D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Kakav je danas odaziv???
BigusDickus

Post by BigusDickus »

farky wrote:
frozen wrote:Farky, Farky...
jel mi to hoces indirektno staviti do znanja da ti i kocnice ne ferceraju :shock: :D
u tom slucaju mora na kanal... :D
CROCOP

Post by CROCOP »

edu wrote:
CROCOP wrote: A kad Akcija prodje, edu i ja otvaramo sendwich bar... :D
dogovreno..jednu heVtu radimo u sarajevu..drugu u zagrebu.. :D :D :D

udavaca ima cast da presjece vrpcu i da prva proba nase virsle.. :D :D :D
Koje su naravno specijalitet kuce... :D :D :D
edu

Post by edu »

na kanal ce svakako morati..ali s obzirom da je vec udarana nece joj biti prvi put.. :D :D :D

specijalitet, nego sta?..prvi sendvic kuca casti.. :D :D ..nije ona nama svaTko.. :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

samo da znate, edu je zachatavao novinarku, bjezao je oko pasata od mene, nisam ga tukla, ne stigoh se ja "usnimit" jer dok se svi sabrase, ja se oduzeh, i vratih se na posao...dozivljela sam (malo je reci) toplotni udar....

dovidjenja i prijatno svima....

:-? :( :-?
Post Reply