Covjek jednom ne dodje i ispadne iz fola odma'
Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Pooll wrote:Kakav je plan volontiranja? cc..
Covjek jednom ne dodje i ispadne iz fola odma'![]()
ovako, iako smo kontali da "hostese" budu prisutne cijelo vrijeme, po odzivu dobrovoljaca (koji su trenutno na raspustima i exkurzijama) vidim da cemo se morati mi medjusobno krpiti
ja pokusavam da dodjem do jedne zeMske koja je volonter Crvenog Kriza da vidim ima li haira od njih, ali mala spava asicare
do tada, na vama je pojedinacno da se Zgodovorite kako cete sta cete...
ja danas poslije posla idem u dva marketa da obidjem korpe, pa kad bude zatvaranje popis itd
sto se reklame tice, cula sam se sa Frozen (dovukla je svoju guzu nazad u BiH) i floodacemo radio stanice
takodjer sam dobila banner koji ce ici na sve strane svijeta ( DARIO-X Hvala , svaka ti dala (banka kredita))

-
edu
dobro je..vec sam se zabrinuo..mIRCerka wrote:Pooll wrote:Kakav je plan volontiranja? cc..
ovako, iako smo kontali da "hostese" budu prisutne cijelo vrijeme, po odzivu dobrovoljaca (koji su trenutno na raspustima i exkurzijama) vidim da cemo se morati mi medjusobno krpiti
ja pokusavam da dodjem do jedne zeMske koja je volonter Crvenog Kriza da vidim ima li haira od njih, ali mala spava asicare
do tada, na vama je pojedinacno da se Zgodovorite kako cete sta cete...
ja danas poslije posla idem u dva marketa da obidjem korpe, pa kad bude zatvaranje popis itd
sto se reklame tice, cula sam se sa Frozen (dovukla je svoju guzu nazad u BiH) i floodacemo radio stanice
takodjer sam dobila banner koji ce ici na sve strane svijeta ( DARIO-X Hvala , svaka ti dala (banka kredita))
floriana..jebi me ako te ista kontam..
- Pooll
Moze, samo dje je moja majica?edu wrote:dezuras sa mnom u bivsem as-u..mircy rece po kazni..ali ti znas da je to posebna cast..Pooll wrote:Kakav je plan volontiranja? cc..
![]()
![]()
![]()
mozda da se nadjemo oko 18:00???
U 18 ispred ASA'?
-
edu
jebo te majica..Pooll wrote:Moze, samo dje je moja majica?edu wrote:dezuras sa mnom u bivsem as-u..mircy rece po kazni..ali ti znas da je to posebna cast..Pooll wrote:Kakav je plan volontiranja? cc..
![]()
![]()
![]()
mozda da se nadjemo oko 18:00???![]()
U 18 ispred ASA'?
ps.uzeo sam ja od ajvi dvije...
- Pooll
http://www.onasa.com.ba/
SARAJEVO, 24. JUNA (ONASA)
- U cetiri marketa Hose komerca u Sarajevu danas je pocela sedmodnevna akcija posjetilaca Foruma http://www.sarajevo-x.com. i
Centra za civilno drustvo Kyodo "Korpa dobrote", ciji je cilj skupljanje pomoci
za Narodnu kuhinju Bascarsija u kojoj se dnevno hrani 2.000 gradana.
U marketima "Hose komerca" na Markalama, Mejtasu, Malti i na
Ilidzi gradani ce primijetiti korpe u koje mogu donirati jedan kupljeni artikala za kuhinju
tetke Zilhe.
Akcija ce trajati do 5. jula, a posljednji dan je predviden za kupovinu namirnica od sredstava koja su donirali clanovi Centra Kyodo i ucesnici Sarajevo-X foruma. (kraj)

SARAJEVO, 24. JUNA (ONASA)
- U cetiri marketa Hose komerca u Sarajevu danas je pocela sedmodnevna akcija posjetilaca Foruma http://www.sarajevo-x.com. i
Centra za civilno drustvo Kyodo "Korpa dobrote", ciji je cilj skupljanje pomoci
za Narodnu kuhinju Bascarsija u kojoj se dnevno hrani 2.000 gradana.
U marketima "Hose komerca" na Markalama, Mejtasu, Malti i na
Ilidzi gradani ce primijetiti korpe u koje mogu donirati jedan kupljeni artikala za kuhinju
tetke Zilhe.
Akcija ce trajati do 5. jula, a posljednji dan je predviden za kupovinu namirnica od sredstava koja su donirali clanovi Centra Kyodo i ucesnici Sarajevo-X foruma. (kraj)

-
edu
jes' zapeo za majicu..Pooll wrote:edu wrote:znao sam ja pooll da ce od tebe biti nesto..![]()
![]()
Nego ponesi majicu... mozda je mognem navuc
Znaci u 18:00?
moze..u 18:00..ako budem kasnio..mojne zamjeriti..pjesak sam do ponedjeljka..(ukoliko ne skontam da od nekoga nesto uzmem)..dok mi levati ne poprave auto...
- Pooll
edu wrote:jes' zapeo za majicu..Pooll wrote:edu wrote:znao sam ja pooll da ce od tebe biti nesto..![]()
![]()
Znaci u 18:00?![]()
moze..u 18:00..ako budem kasnio..mojne zamjeriti..pjesak sam do ponedjeljka..(ukoliko ne skontam da od nekoga nesto uzmem)..dok mi levati ne poprave auto...
Ne moras nista uzmat' docu ja po tebe bolan
-
edu
nemoj bolan..jazuk je..Pooll wrote:edu wrote:jes' zapeo za majicu..Pooll wrote:
Znaci u 18:00?![]()
Ne moras nista uzmat' docu ja po tebe bolan
a i mozes plocicu zjaniti pa ces reci da sam ti ja peh..
- Pooll
edu wrote:nemoj bolan..jazuk je..Pooll wrote:edu wrote: jes' zapeo za majicu..![]()
Ne moras nista uzmat' docu ja po tebe bolan![]()
![]()
![]()
a i mozes plocicu zjaniti pa ces reci da sam ti ja peh..![]()
![]()
Necu akobogda...
Poslo sam ti mail