Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The destroyed offices of the Bosnian daily newspaper Oslobodjenia continue to stand in the besieged city of Sarajevo on Nov 20, 1993 in Sarajevo, Bosnia.
A Bosnian woman waves to friends across a no-man's land in Sarajevo. The city has been under siege by Bosnian Serb forces for nearly 3 years on Mar 15, 1996 in Sarajevo, Bosnia.
bitanga_sa_otesa wrote:ja samo znam sta je guzovaca ,za govnarusu prvi put cujem
ma bila je govnarusa ali nemogu da se sjetim zbog cega je tako zvana...praskara je najgora...ako stoji par sati na vrhu je cista voda....izmuckas orginal loza...al kad se napijes mamurluk je neopisiv
trambusek88 wrote:Nisam ga na prvu prepoznao. Viđao sam do prije nekoliko godina takvog metalik plavog.
Šteta što nije sklonjen na vrijeme u onu garažu u blizini.
Moze li neko baciti malo vise informacija o ovom Camaru , i malo opisa slike ... Molim ...
__Phoenix__ wrote:Koliko su se granatirale bolnice i porodilišta u ratu? Koliko je srušenih džamija?
Posto sam zivio pored bolnice Kosevo, mogu ti reci da je ista granatirana svaki dan, sto se tice bivse vojne bolnice, to ti najbolje mogu slike iste odgovoriti. A koliko ja znam i sjecam Bijela dzamija na Vratniku i Magribija na M. Dvoru su bile srusene a da li je bilo jos srusenih u Sarajevu se ne sjecam.