Zavisi kakav put hoce...sto brzi i bolji ili neka normala, laganica, uzivat u krajoliku i tako to....
Dakle, jedna od varijanti, zapravo najkraca je, znaci nekako je vec dosao do SA i sad idemo Trnovo, Miljevina, Brod/Foca (ne ulazis u Focu, odvajanje je prije samog mjesta), malo prije Foce velika raskrsnica, ides desno, pa onda odmah lijevo peko mosta (sad si usao i odmah izasao iz Broda

).
Eh sada nastupa drama...ima negdje oko 20 km tankog, zivopisnog puta...mjestimicno je makadam, khm, hocu reci asfalt, a mjestimicno je sirine, a jgb. negdje oko 180 cm

, ali mislim put je OK
Evo ti slika tog puta...
to je znaci put za Šćepan Polje, gr. prijelaz. Nekako mi crnogorski zvuči.
Usput imas nekoliko mjesta gdje moze da se odmori (u prirodi naravno, jer pumpe i restorna nejma) i da se okusa u splavarenju rijekom Drinom ili Tarom.
E, kad to savlada, onda dolazi šlag na tortu u vidu drvenog mosta kojim simbolično i napušta suverenu teritoriju BiH a koji ujedno i predstavlja sliku nam države.
Evo slika mosta...
Nakon toga, ulazi u predivan kanjon rijeke Tare, zatim pravac do Podgorice preko Nikšića. Put je odličan. More 120 km/h.
Tu ima 2 varijante puta do Skadra u AL, okolo Skadarskog jezera. Ja sam isao duzim putem preko Bara i Ulcinja, i put je nako, moze proc (gr. prelaz Sukobin). A gornjom stranom nisam isao ali cujem da ni tamo nije nista bolje ali je krace (gr. prelaz Hani & Hot).
Sad smo vec u Skadru i odatle, vecim dijelom auto putem (cca 2h) koji je free pici za Tiranu. Ovdje nema nikakvih problema.
Sretno!