Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jazzer

#151 Re: Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Post by jazzer »

cappy_tempo wrote:aj posto ima veze sa sarajevo taxijem...maloprije ja kod crkve na marin dvoru i staje taksista sa musterijom na semafor kod unitica i iza njega jos nakav staje,obojica sarajevo taxi i u po frke ovaj prvi izlazi iz auta i ode nazad i poce pricat sa ovi drugim,to se rukuju,zajebavaju...a musterija kod ovog prvog sjebana okrece se oko sebe nista zeni nije jasno,ali sta briga vozace oni razvukli mahalsku uveliko :roll: :D
Pa ne budi sitnicav, mozda se nisu vidjeli zbog godisnjih pa se pozelili :) . Ipak, oni su taxe
a znas da oni u saobaracaju mogu sta god hoce :x .
cappy_tempo

#152 Re: Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Post by cappy_tempo »

jazzer wrote:
cappy_tempo wrote:aj posto ima veze sa sarajevo taxijem...maloprije ja kod crkve na marin dvoru i staje taksista sa musterijom na semafor kod unitica i iza njega jos nakav staje,obojica sarajevo taxi i u po frke ovaj prvi izlazi iz auta i ode nazad i poce pricat sa ovi drugim,to se rukuju,zajebavaju...a musterija kod ovog prvog sjebana okrece se oko sebe nista zeni nije jasno,ali sta briga vozace oni razvukli mahalsku uveliko :roll: :D
Pa ne budi sitnicav, mozda se nisu vidjeli zbog godisnjih pa se pozelili :) . Ipak, oni su taxe
a znas da oni u saobaracaju mogu sta god hoce :x .
a mozda je ovaj prvio htio da se pofali sa novom kosuljom i kravatom :D
Edin H.

#153 Re: Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Post by Edin H. »

Da im je u cilju Narodna :D vlast bi lako rijesila problem kriminalaca sa aerodromskog standa na isti nacin kao sto su ga rijesili u Dubrovniku koji je bio poznat po zavrtanju.

Postavi se tabla na raznim jezicima sa okvirnim cijenama do glavnih odredista i vozdra i bitte :D
stochar

#154 Re: Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Post by stochar »

haj' i meni je lik sa aerodroma u Prištni do grada naplatio 25 eura, ono, gost sam i znam da sam bekan na Balkanu, ali fakat me nervira kad nakon sedam dana negdje odem, i onda me taksista sa aerodroma ili autobuske stanice folira k'o da sam bio vani 100 godina ili k'o da sam totalni stranac.

jednom haver i ja dosli iz Francuske gdje smo bili sedam dana, i ovaj nas poceo folirat' kao 'ne radi mu taksimetar' i slicna sranja. kaze mu haver:

drug, nismo mi u Francuskoj bili 70 godina, nego sedam dana...

al' dzaba, na kraju smo ga morali poslati u 100 /&%&/&% kad nam je do Otoke trazi 20 eura...

a, neki dan iz grada isao do aerodroma, i otkucalo mi 13KM, dao jos 15 KM na kafu... :run:
Edin H.

#155 Re: Sarajevo TAXI br. 425 : "JEDITE G..."

Post by Edin H. »

stochar wrote:haj' i meni je lik sa aerodroma u Prištni do grada naplatio 25 eura, ono, gost sam i znam da sam bekan na Balkanu, ali fakat me nervira kad nakon sedam dana negdje odem, i onda me taksista sa aerodroma ili autobuske stanice folira k'o da sam bio vani 100 godina ili k'o da sam totalni stranac.

jednom haver i ja dosli iz Francuske gdje smo bili sedam dana, i ovaj nas poceo folirat' kao 'ne radi mu taksimetar' i slicna sranja. kaze mu haver:

drug, nismo mi u Francuskoj bili 70 godina, nego sedam dana...

al' dzaba, na kraju smo ga morali poslati u 100 /&%&/&% kad nam je do Otoke trazi 20 eura...

a, neki dan iz grada isao do aerodroma, i otkucalo mi 13KM, dao jos 15 KM na kafu... :run:
28 kerma do aerodroma :shock:
Post Reply