Kako se Condimento zatvorio sve je puno teze naci.
A i ja gluposti trazim priznajem

Moderator: anex
cuj condimento se zatvorio!?vrapcic wrote: ↑14/02/2020 13:56Zna li neko gdje se moze nabaviti rizino sirce ( jos idealnija je ona mjesavina sirceta, secera i soli - treba mi za sushi). I rizini listici za spring rolls.. pa kad vec pitam trazim vez duze vrijeme i one male bocice maslinovog (ili bilo kojeg drugoj ulja) sto su imale pumpice na vrhu pa sprejas ulje po hrani?
A i ja gluposti trazim priznajemal' sta cu, poguzija
![]()
Ma mozda i pogrijesih za Condimento ali tamo neki kolacici i cokoladice se prodaju ako se ne varam? Bolje pogledam sljedeci put.Loo wrote: ↑14/02/2020 18:25cuj condimento se zatvorio!?vrapcic wrote: ↑14/02/2020 13:56Zna li neko gdje se moze nabaviti rizino sirce ( jos idealnija je ona mjesavina sirceta, secera i soli - treba mi za sushi). I rizini listici za spring rolls.. pa kad vec pitam trazim vez duze vrijeme i one male bocice maslinovog (ili bilo kojeg drugoj ulja) sto su imale pumpice na vrhu pa sprejas ulje po hrani?
![]()
sirce i listove za sushi. bilo u Bingu
Ima i u Konzumu.
imas dobru ponudu i u Tempu. i sosova i sirceta
mislim na supermarkete
Ulje sa pumpicom uzimala takodje u Konzumu.
al imas u peniju staklene flasice sa pumpicom. tako da je i to opcija
Rice paper u Heljića, kupih neki danvrapcic wrote: ↑14/02/2020 13:56Zna li neko gdje se moze nabaviti rizino sirce ( jos idealnija je ona mjesavina sirceta, secera i soli - treba mi za sushi). I rizini listici za spring rolls.. pa kad vec pitam trazim vez duze vrijeme i one male bocice maslinovog (ili bilo kojeg drugoj ulja) sto su imale pumpice na vrhu pa sprejas ulje po hrani?
![]()
https://www.massimodutti.com/ba/women/s ... 28539.htmlCherryLips wrote: ↑13/01/2021 12:36Gdje pronaći žensku kapu i šal, kvalitetnije, kašmir npr?
Bez natpisa, pufni, šljokica i sl...