Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
*mima*
#301 Re: Sarajevo shoping
- swirl
#302 Re: Sarajevo shoping
Ne zezam majke mi, ali opet, ukusi su razliciti*mima* wrote:![]()
![]()
.....haj sad ne zezaj....ima simpa stvari a i cijene su povoljne...........
- Michun
#303 Re: Sarajevo shoping
Pa jeste, to je garderoba za posla i za "sredjivanja".
Ozbiljna gAderoba
Ozbiljna gAderoba
- swirl
#304 Re: Sarajevo shoping
Pa ja, za teteMichun wrote:Pa jeste, to je garderoba za posla i za "sredjivanja".
Ozbiljna gAderoba
- Michun
#306 Re: Sarajevo shoping
Ni u ludilu*mima* wrote:pa haj se uozbiljite onda....................
-
*mima*
#307 Re: Sarajevo shoping
A ima jedam kao deblji mantil u Bellissimi...smedji ..duzi...cijena 219 km...odlicno izleda...
- alica.k
#308 Re: Sarajevo shoping
ajd pogledacu tama,mada sam vec prosle godine gledala. a u benetonu mogu mislit kolko kostajuNadinka wrote:Ja sam kupila pletene na siranu prosle godine, na ovaj fol, u nekoj od onih kao radnji sa strane. Imas i u benetonu neke fine pletene,ali su bez stopala..
- swirl
#309 Re: Sarajevo shoping
Pricekaj jos malo, sad ce bajramsko snizenje*mima* wrote:haj dobro
A ima jedam kao deblji mantil u Bellissimi...smedji ..duzi...cijena 219 km...odlicno izleda...
-
*mima*
#310 Re: Sarajevo shoping
swirl wrote:Pricekaj jos malo, sad ce bajramsko snizenje*mima* wrote:haj dobro
Ma nema za mene .....
- swirl
#311 Re: Sarajevo shoping
nema broja, ili?*mima* wrote:swirl wrote:Pricekaj jos malo, sad ce bajramsko snizenje*mima* wrote:haj dobro
Ma nema za mene .....
- swirl
#313 Re: Sarajevo shoping
E pa draga Mima, od 689 radnji Belissime u gradu, nema bas nigdje tvoj broj?*mima* wrote:Broja....
-
*mima*
#314 Re: Sarajevo shoping
swirl wrote:E pa draga Mima, od 689 radnji Belissime u gradu, nema bas nigdje tvoj broj?*mima* wrote:Broja....Imas na gornjim Ciglanama njihove kancelarije, sto ne odes i ne pitas mogu li ti pomoci?
To nisam znala....odem i pitam.......hvala....
- Michun
#315 Re: Sarajevo shoping
Sta si mala, velka?*mima* wrote:Broja....
I jesu im cudni brojevi.
- wewa
#316 Re: Sarajevo shoping
cudni su im krojevi, sve presiroko oko ramena i grudi...Michun wrote:Sta si mala, velka?*mima* wrote:Broja....
I jesu im cudni brojevi.
a ionako jos nikad nisam naisla na nesto sto mi se jaaaaako svidja u belissimi - i meni je sve tetasto.
zato Mango ove jeseni ima super stvarcica!
- Michun
#317 Re: Sarajevo shoping
Al' mise svidjaju ove strample sto je alica postavila...al' rozLe boje 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#318 Re: Sarajevo shoping
Ja sam prosle godine u bellissimi uzela kaputic divan.
Bilo snizenje, 100njak KM nedje.
Jedino sto mi ide na zivce je sto nema dugmadi koliko bog zapovjeda vec dio ispod stomaka je sav otvoren.
Inace odjeca im jest cudnih krojeva, a tetasta je zato sto je poslovna valjda uglavnom.
Inace, uvalise mi jucer u gradu reklamni za little indiu, ima kaputica 100-150 km prelijepih vunenih, pa ako kome treba eto.
Bilo snizenje, 100njak KM nedje.
Jedino sto mi ide na zivce je sto nema dugmadi koliko bog zapovjeda vec dio ispod stomaka je sav otvoren.
Inace odjeca im jest cudnih krojeva, a tetasta je zato sto je poslovna valjda uglavnom.
Inace, uvalise mi jucer u gradu reklamni za little indiu, ima kaputica 100-150 km prelijepih vunenih, pa ako kome treba eto.
- swirl
#319 Re: Sarajevo shoping
I ja ih mrzim, i sto su maknuli Miss Selfridgewewa wrote:cudni su im krojevi, sve presiroko oko ramena i grudi...Michun wrote:Sta si mala, velka?*mima* wrote:Broja....
I jesu im cudni brojevi.
a ionako jos nikad nisam naisla na nesto sto mi se jaaaaako svidja u belissimi - i meni je sve tetasto.
zato Mango ove jeseni ima super stvarcica!i mrzim strumfove koji su maknuli Dorothy Perkins.
- Better Man
#320 Re: Sarajevo shoping
Ekskluziva (ako vec niste vidjeli). Svi oni koji vole i nosaju Camper obucu, istu mogu konacno kupiti i u BiH i to radnji obuce Gema u Titovoj! prolazeci danas slucajno primjetih u izlogu. Udjem i pitam da li ce se moci stalno od sad nabavljati Camper obuca kod njih i rekose mi da su oni sada glavni zastupnici i dobavljaci Camper obuce u BiH. Cijene su od 200 do 287 KM koliko sam vidio i uglavnom cizme i duboke cipele imaju ovu vecu cijenu, a cipele nizu.
-
manki
#321 Re: Sarajevo shoping
Gdje je ta Gema u Titovoj? Tamo onaj niz gdje je supermarket Amko?Better Man wrote:Ekskluziva (ako vec niste vidjeli). Svi oni koji vole i nosaju Camper obucu, istu mogu konacno kupiti i u BiH i to radnji obuce Gema u Titovoj! prolazeci danas slucajno primjetih u izlogu. Udjem i pitam da li ce se moci stalno od sad nabavljati Camper obuca kod njih i rekose mi da su oni sada glavni zastupnici i dobavljaci Camper obuce u BiH. Cijene su od 200 do 287 KM koliko sam vidio i uglavnom cizme i duboke cipele imaju ovu vecu cijenu, a cipele nizu.
Btw, zna li ko od ovih cura kakva je ponuda u Lindexu u Importanne i jesu li uzimale šta tamo? Prijateljici mi se rođendan sprema, pa sam mislio tamo uzeti nešto za poklon.
- Better Man
#322 Re: Sarajevo shoping
U nizu gdje se nalazi Svjetlost knjizara.manki wrote:Gdje je ta Gema u Titovoj? Tamo onaj niz gdje je supermarket Amko?Better Man wrote:Ekskluziva (ako vec niste vidjeli). Svi oni koji vole i nosaju Camper obucu, istu mogu konacno kupiti i u BiH i to radnji obuce Gema u Titovoj! prolazeci danas slucajno primjetih u izlogu. Udjem i pitam da li ce se moci stalno od sad nabavljati Camper obuca kod njih i rekose mi da su oni sada glavni zastupnici i dobavljaci Camper obuce u BiH. Cijene su od 200 do 287 KM koliko sam vidio i uglavnom cizme i duboke cipele imaju ovu vecu cijenu, a cipele nizu.
Btw, zna li ko od ovih cura kakva je ponuda u Lindexu u Importanne i jesu li uzimale šta tamo? Prijateljici mi se rođendan sprema, pa sam mislio tamo uzeti nešto za poklon.
-
mina22sa
#323 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje ima kupiti muskih koznih jakni do 400KM? Hoce momak da kupi... Gledao je u BBI Centru, ali nema nekog izbora.
- karbofix
#324 Re: Sarajevo shoping
shto smo se najeli........
-
EUROBIH
#325 Re: Sarajevo shoping
http://www.usashop.bamina22sa wrote:Zna li neko gdje ima kupiti muskih koznih jakni do 400KM? Hoce momak da kupi... Gledao je u BBI Centru, ali nema nekog izbora.

Uploaded with ImageShack.us