Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:ja cu ponoviti nesto sto ponavljam odavno
Isplatnije je platiti povratnu kartu do Beča ili Ljubljane i nakupovati se odjeće nego kupovati po buticima u Sarajevu
Apsolutno.
kud ćeš dalje, u minhenu na aerodromu kožne rukavice vrlo neobičnog dizajna 9 eura platila
u SA sigurno 60-70 KM
vanda wrote:Gdje kupiti kakav muški kaput ? Crni ili sivi. L/XL. Da je malo duži.. Mislim da nije kratki, ali da nije ni onaj skroz dugi. Gledao sam u NY, jedan mi se svidio, ali nije to to.
Nešto tipa:
vidjela sam da u Azelu ima puno kaputa i to bas finih pa tamo pogledaj
a inace za shopping night..prvih 2 sata sam bila iznervirana zenama i guzvom..onda sam kupila 2 dzemperka u Mangu i eto ustedila 30 KM sto je ok
Znas li otprilike cijene u Azelu i inace, pitanje za malo upucenije , gdje ima kupiti ovakvih kaputa a da cijene nisu da me glava zaboli ?
Koliko je sigurno kupovati odjecu preko Ebay-a ? Fakat sto se kauputa tice tamo sam vidio odlican izbor. Nikad nisam kupovao tako pa me zanima koliok je to sigurno , zbog velicina.... i koliko naplacuju dostavu
Industrialyzer wrote:Koliko je sigurno kupovati odjecu preko Ebay-a ? Fakat sto se kauputa tice tamo sam vidio odlican izbor. Nikad nisam kupovao tako pa me zanima koliok je to sigurno , zbog velicina.... i koliko naplacuju dostavu
ma sigurno je naravno...a za dostavu ti pise gdje kupujes.
Industrialyzer wrote:Koliko je sigurno kupovati odjecu preko Ebay-a ? Fakat sto se kauputa tice tamo sam vidio odlican izbor. Nikad nisam kupovao tako pa me zanima koliok je to sigurno , zbog velicina.... i koliko naplacuju dostavu
Tako je, jednostavno dole pri dnu stranice izaberes da ti prikaze sve troskove za nasu zemlju, naravno ukoliko prodavac isporucuje internacionalno, a vecina ih to radi.
Sto se tice ovakvih kaputa, vidjao sam slicne u Springfieldu i Azel-u, kao sto neko vec rece.
Tako je, jednostavno dole pri dnu stranice izaberes da ti prikaze sve troskove za nasu zemlju, naravno ukoliko prodavac isporucuje internacionalno, a vecina ih to radi.
Sto se tice ovakvih kaputa, vidjao sam slicne u Springfieldu i Azel-u, kao sto neko vec rece.
toliko se vise isplati s asosa narucit, ak ce se vec pljunut pare za neki u springfieldu, zadnji put kad sam gledala (mada prosle godine) ispod 200KM nije bilo.
u azelu...a sta ja znam, ak naletis da je dobar komad onda ce i trajat...al opet nije ni jeftino ni u azelu vise.
alica.k wrote:
toliko se vise isplati s asosa narucit, ak ce se vec pljunut pare za neki u springfieldu, zadnji put kad sam gledala (mada prosle godine) ispod 200KM nije bilo.
u azelu...a sta ja znam, ak naletis da je dobar komad onda ce i trajat...al opet nije ni jeftino ni u azelu vise.
tak da online>kod nas
Naravno, samo sam napisao da sam vidjao u tim radnjama ukoliko nekome online kupovina nije jedna od opcija.
Springfield je poskup za kvalitet koji nude ... ista stvar kao sa Tom Tailor. Nazalost kod nas nema dovoljno dobrih butika u kojima se mi muskarci mozemo obuci, a da cijene nisu pretjerano visoke.
alica.k wrote:ma znam, samo bi volila da ljudi hoce prestat da se boje naruciti online nije uopste tolko nesigurno, a broj ja licno u 99% slucajeva ubodem.
elem, otvoril se lindex u bbi?
da da
i čudo niko ovdje nije spomenuo nije valjda da sam ja toliki mahalac da jedini sam to skontao a to je povratak Mexx u Sarajevo i to u BBI
alica.k wrote:ma znam, samo bi volila da ljudi hoce prestat da se boje naruciti online nije uopste tolko nesigurno, a broj ja licno u 99% slucajeva ubodem.
Ljudi se vjerovatno boje za sigurnost transakcije, strah ih da nesto plate a ne bude dostavljeno (sto se u sustini i moze desiti, mada rijetko), boje se carine, transportnih troskova i ko zna cega jos ne.
A otvorio se Lindex, bio je cak clanak na portalu.
da da
i čudo niko ovdje nije spomenuo nije valjda da sam ja toliki mahalac da jedini sam to skontao a to je povratak Mexx u Sarajevo i to u BBI
MEXX u BBI? Kad, gdje?
Citao sam na njihovom FB Fan Pageu da bi trebalo jos par poznatih evropskih marki da stigne u BBI
Otvori
Je li mi to ide dobro u Importanneu pa su odlucili drugi da otvore u Sarajevu? Raduje me ta vijest.
alica.k wrote:bas sam pitala djevojku u lindexu u importanne centru i kaze da im dobro ide, naravno da u detalje nije htjela (a vjerujem da ni ne smije). tak da
al lindex je u zadnje vrijeme bas skup.
U Svedskoj je isto poskupio malo, neki dan mi se bas tetka zalila. Ali kaze da se moze naci solidnih stvari za razumne pare.. A tu su uvijek i snizenja.
alica.k wrote:bas sam pitala djevojku u lindexu u importanne centru i kaze da im dobro ide, naravno da u detalje nije htjela (a vjerujem da ni ne smije). tak da
al lindex je u zadnje vrijeme bas skup.
U Svedskoj je isto poskupio malo, neki dan mi se bas tetka zalila. Ali kaze da se moze naci solidnih stvari za razumne pare.. A tu su uvijek i snizenja.
meni je njihov ves zakon taman cijena, taman. a moze se naci da valja.
možda sam se za sprat zabunio ali vidio sam mexx eto sutra ako ko bude išao u BBI 1 ili 2 jer mi je po tom pitanju BBI konfuzan ali 100% je mexx pa naljepljeni plakati
vanda wrote:Gdje kupiti kakav muški kaput ? Crni ili sivi. L/XL. Da je malo duži.. Mislim da nije kratki, ali da nije ni onaj skroz dugi. Gledao sam u NY, jedan mi se svidio, ali nije to to.
Nešto tipa:
vidjela sam da u Azelu ima puno kaputa i to bas finih pa tamo pogledaj
a inace za shopping night..prvih 2 sata sam bila iznervirana zenama i guzvom..onda sam kupila 2 dzemperka u Mangu i eto ustedila 30 KM sto je ok
Znas li otprilike cijene u Azelu i inace, pitanje za malo upucenije , gdje ima kupiti ovakvih kaputa a da cijene nisu da me glava zaboli ?
pa u Azelu ti je do 150 KM.. ima slicnih i u Tom Tailor-u ali nista ispod 300 KM