Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
-
TheDocToR
#1 Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
02.01.2014 odlucio sam da nikad vise necu nista kupiti u BBI centru.
Naime, Tom Tailor radnja na sve strane reklama 50% popust ja tamo 10 artikala na snizenju, i vidim "nova" kolekcija dzempera 83,95 KM bez ikakvog popusta, naravno nista ne kupim.
Nakon toga odem u Tus istocno sarajevo isto Tom Tailor kad tamo slican ako ne isti model dzempera 83.95 KM samo 50% snizenje, e sada postavljam pitanje zasto je to tako ?
Molim i vi navodite vase primjere manipulacija i prevara ovih poslodavaca...
Naime, Tom Tailor radnja na sve strane reklama 50% popust ja tamo 10 artikala na snizenju, i vidim "nova" kolekcija dzempera 83,95 KM bez ikakvog popusta, naravno nista ne kupim.
Nakon toga odem u Tus istocno sarajevo isto Tom Tailor kad tamo slican ako ne isti model dzempera 83.95 KM samo 50% snizenje, e sada postavljam pitanje zasto je to tako ?
Molim i vi navodite vase primjere manipulacija i prevara ovih poslodavaca...
-
ins
#2 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Pa upravo to i jeste trgovina! Ili si mislio da je trgovina prodaja jabuka na pijaci na -5°sve dok ne istruhle?
Vlasnik obje radnje je isti, a BBI Centar nema nikakve veze sa tim, on je samo kulisa u kojoj se trgovina desava.
Sve dok postoje kupci u BBI centru po toj cijeni od 80+ KM, on se nece nuditi po cijeni u Lukavici, vrlo jednostavno...
Vlasnik obje radnje je isti, a BBI Centar nema nikakve veze sa tim, on je samo kulisa u kojoj se trgovina desava.
Sve dok postoje kupci u BBI centru po toj cijeni od 80+ KM, on se nece nuditi po cijeni u Lukavici, vrlo jednostavno...
-
StupskaBitanga
#3 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Tom talior sada direktno ide kao recimo Deichmann ili New Yorker
- mayab
#4 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Cijene u BBI centru su sto zbog pozicije, sto zbog klijentele koja tu svraca skoro za sve malo vise, valjda ste to skontali do sada....
- ptičica
#5 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Koliko znam, tamo je njihova outlet radnja, pa su zato cijene nize.
-
paladinka
#6 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
http://www.tom-tailor.de/index.php?go=division/7 rasprodaja, moze se svasta nacu vrlo povoljno, majice po 6-7 eura. ima jakni povoljno , ma svasta se moze naci, ako imas nekog u inostranstvu nek ti naruci pa posalje, 80 maraka za dzemper je previse, gule raju pravo .
- DaffyDuck
#7 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Klasicna pohlepa ovdasnjih trgovaca
Ja sam sebi obecala da ovdje vise necu nista kupovati, fino u auto i ako nista ZG. Prvo sto cu kupiti novije kolekcije, eventualno snizene ako se prati kalendar, drugo sto imam ogroman izbor i trece niko me ne pravi budalom za moje novce.
Ja sam sebi obecala da ovdje vise necu nista kupovati, fino u auto i ako nista ZG. Prvo sto cu kupiti novije kolekcije, eventualno snizene ako se prati kalendar, drugo sto imam ogroman izbor i trece niko me ne pravi budalom za moje novce.
- brown.sugar
#8 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
DaffyDuck wrote:Klasicna pohlepa ovdasnjih trgovaca![]()
-
StupskaBitanga
#9 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Džemper koji sam kupio u Tušu je kao i na njihovoj stranici 20eura 
- DennyBoy
#10 Re: Sarajevo shopping i vlasnici manipulatori
Ima svoje auto eeeejDaffyDuck wrote:Klasicna pohlepa ovdasnjih trgovaca![]()