SARAJEVO POBJEDNIK 12.BOZICNOG TURNIRA U MALOM FUDBALU

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

HZSA

Post by HZSA »

Kako je krenulo...izgleda da cemo dobro proci...makar na ovim turnirima...iako se jos nezna kako cemo proci u PL.
Neki su nas vec izbacili iz lige...sto je takodje "nidje veze" 8-)
vryzas

Post by vryzas »

.
Last edited by vryzas on 13/07/2015 10:56, edited 1 time in total.
vryzas

Post by vryzas »

.
vryzas

Post by vryzas »

.
Brando

Post by Brando »

HZSA!?!?!

Jarane, ja više gluposti na jednom mjestu odavno nisam vidio,odnosno pročitao!!!

Reci ti meni ko je to vama vodja!?! jel to onaj mali balavac od 16 god. koji odredjuje sta se pjeva i skace ko majmun po ogradi, pogledaj malo!!

Koga smo nadjačali? Pa vas jade (kao i uvijek) toliko grupica imate da se ne možete dogovoriti sta ce te pjevati pa je bolje šutjeti nego se ofirati, svaka cast!!!!!

Kako ste nastali!?!?!
Pa kao odgovor na represiju policije jer ste ocito bili toliki papci i primitivci pa ste redovno dobivali batine od narodne milicije.

A još vidim i da krivotvoris istoriju!!
Partizan-Sarajevo u Beogradu, isli su i manijaci s vama kao sto su isli i u zagreb i u split da navijaju protiv c.zvezde i partizana i sad pricate o tome cuvenom incidentu kao o vasem djelu koje prepricavate unucima, a manijak po imenu Zemir-Zema zeljovac je pred stadionom JNA izbo dvojicu grobara i vi se time ponosite :? :? :lol: :-)

Stvarno treba biti talentiran pa s ograde skociti na parket i popiti pendrek i reci mi smo jaki, pa jadno je kad vi nam malom terenu kuhate :roll: :roll: :sad: :-) :sad:

Gdje vam je sad Hota na Hasetovom turniru? pravo sarajevo guzi velenje i zamalo slavonci, ne mozete vise ni svoj (nikad i niste) turnir osvojiti :lol: :lol: 8)
HZSA

Post by HZSA »

Taj lik od 17 godina ima vise muda nego pola vase usrane grupe....
vidi se da si net huligan, ne bi mu imao muda to reci...nego se krijuci iza nick-a pravis huligan :lol: , on vodja... :? Onaj koga to interesuje, a ti ocito nisi taj, on zna ko su vodje :wink:
I o kakvim ti to grupicama pricas...hajde reci ime samo jedne podgrupe
hordi zla....? north boys-i su postojali, ali vise ih nema bas iz tog razloga, da ne bi bilo navijanje sjebada...itd. itd. Tako da si promasio uveliko.
Hajde ti meni nabroj nekoliko vasih gostovanja poput ovog u beogradu, pa reci jesu li tu samo manijaci isli....?
Ti govoris kako smo mi primitivci, dobijali batine od murije, pa se onda hvalis kako je jedan od vasih navijaca izbo dvojicu u beogradu kada smo mi igrali protiv partizana... :?
A to vezano za turnire... je*o igru, vazni su rezulati, je*o sve igrace koji su sad tu, oni dolaze i prolaze, a sarajevo je vjecno!
I mi smo ti koji ga bodre i kada je najteze, i kada je na sugavici karta 15KM za sjever, mi ga napunimo (bar polovinu, picke sugave), a ne bojkotujemo gradski derbi, koji cete kako je krenulo, na kraju sa slavijom igrati, a izgleda da i nas tako nesto ceka u skoroj buducnosti... jer je mnogo zanimljivije kad se igra sa slavijom u gostima, kod kuce, nego derbi na kosevu. Samo jedno pitanje (nije vezano za sve ovo), kada igrate protiv svinjskog u gostima? Bice vam lakse nego nama...sad im nema torcide.... :lol: Imat cemo priliku vidjeti heroje na djelu, a nama ste na nos nabijali kako smo ih mogli nagazati i tako to...zivi bili pa vidjeli. Iako sve ovo nema veze sa temom, otvorite poseban topic za prepucavanja na vec poznatoj relaciji, ako vam je to vec toliko zanimljivo.

P.S. Licno znam dosta vasih vodja, malo znacajnijih i uvazenijih na vasoj tribini, pa tako i sa gostovanja o kojima si govorio, tako da mogu zakljuciti da si ti jedna obicna kita i sminker koji "navija" za selju, krije se iza svoje grupe, a takvih vas je dosta... 8-)
Brando

Post by Brando »

Nemam se namjeru prepucavati s tobom, ali imate smijesnih transparenata kao horde zla hawai, pa onaj kreš itd., a to kao imate i podrsku bos.krupe, smijesno izgleda sve skupa i dosta neozbiljno, kome god padne napamet napravi transparent pa izgledate ko cirkus.

Sa zrinjskim igramo u 23. kolu.
Za ovo u beogradu valjda nisi skontao, jest manijak izbo grobare ali ste se onda vi "hvalili" s tim, jer je onda bilo znacajno uraditi tako nesto.

Eto sad nagazite u prvom kolu zrinjski kad ste tako jaki, vidjecemo vas... 8) 8)
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D HZSA nadam se da si zajeban vako :D alive :D.
Nego znaš li uvaženog i značajnog Đineta :? :?
elviss83

Post by elviss83 »

manijak ne diraj ljude nek se svadjaju :D ne mjesaj se :D
HZSA

Post by HZSA »

Jest vala, da se nesto "zanimljivo" desava na ovom dijelu foruma :D
Manijak, to prvo ti mogu dokazati, samo reci gdje i kad ;-)
A Đine je za tebe izmislio navijanje....
Samo sto se tice ovih transparenata, to si bas upravu, kriza
Ima tu i nekih extra transova, kao onaj "Welcome to hell gang evil", "Horde-zla Hadzici", pa onda onaj vraceni, vasom krivicom (glupost je bila kad je taj doticni navijac odnio trans sokolovima 8-)) : "Sarajevo champion", na derbiju su bila dva: "nacionalnost pitar" i "horde zla ante portas" (valjda ne grijesim u nazivu drugog :D ), itd. itd.
Ali staces, kad neko nekoga ne gotivi, logicno je da samo gleda na one "lose" strane. (odnosno 2 ili 3 trensparenta koja nevaljaju)
A to za svinjski, mi smo kod njih otisli, i odradili solidno gostovanje, uz par incidenata, i vratili se kuci, vecina zivi i zdravi, ali ima i onih koju su izvukli deblji kraj u kamenovanju. Na stadion nismo usli, a nekad pomislim i na to da smo usli na tribinu...bilo bi gusto...veoma gusto.
Tako da cemo se mi potruditi da oni, ukoliko dodju, udju na stadion ;-)
manijak1

Post by manijak1 »

Manijak, to prvo ti mogu dokazati, samo reci gdje i kad
A Đine je za tebe izmislio navijanje....
Na stadionu Slavije :? :? Ili protiv Zrinjskog :? :?
Ni kod nas nisu ušli :D ultraši na stadion .A trebali su :D .
Brando

Post by Brando »

Vala baš nagurajte kamenja u obuću i na stadion i onda udri...
pisaj ih nisu usli kod nas, ostali su u busu, a ni pola robijasa nije uslo na stadion
transparenti vam jesu kriza osim onog "sarajevo" na pruge ali ono je zvezdina crvena nije bordo, i onog horde zla-otoka, a sta mislis da i mi napravimo jedan za vas?!?!? :D :D

sta vas jarane imam gotivit, haj ti nabroji dva zeljina transparenta ako si bio ikad na grbavici :? :?

al jedva cekam lukavicu na proljece...
bio sam tamo kad su igrali slavija-siroki, pa nisam znao hocu li se smijati ili plakati
komentari koje sam cuo:
-sta ce kaze nama europa imamo mi rs
-pa onda ono bilo 2:2 kad zvoni jednom liku mobitel, halo sta je kaze ma evo 2:2 ma sad cemo ih priklati ne brini evo voda se grije bice kobasica...
-pa onda neki opet halo pandurevicu evo rašo te zove...

ma bice ludo... :D :D :D
HZSA

Post by HZSA »

hahhahaaa :lol: Nemojte ultrase dirat...dizu se iz mrtvih, sljedecu put mozda i karte kupe, ili cak provire iz bus-a...
Ma to ce vam biti jedno od boljih (kao i nama) gostovanja.
Evo 2 vasa transa: "Manijak nemoze biti svak", onda takodje ofiran transparent: " Zeljo konjic" , FC Zeljo, imate i vi bezze transova ;-)
Onaj "Samo je jedan, grijeha je vrijedan- po meni najbolji
Sad se mi malo vise furamo na ove manje zastave (za gostovanja) , kao ona sto nam je odradjena pravo mocna "1987", onda ona, tako reci udarna "horde zla", na svim gostovanjima, itd.
HZSA

Post by HZSA »

I jos nesto, kad budete isli u istocno Sarajevo, ponesite gumene cizme, nadjite negdje (one za pecanje), tamo nema asfalta, a do stadiona pored sume hodate, par kuca...samo ce vama biti jebeno kada se budete vracali, pogotovo ovo oko drotova po entitetima (ako stupi na snagu "zajdnicka murija", neznam kako to da vam objasnim
Ali nama nisu nista smjeli kada smo granicu (bukvalno crtu) izmedju entiteta presli, po meni, SMIJESNO!
A o foto-aparatima da i ne govorim, pa onda akreditacije drotova...zivi bili pa vidjeli :D

Nidje veze s temom, al nema veze
manijak1

Post by manijak1 »

I jos nesto, kad budete isli u istocno Sarajevo, ponesite gumene cizme, nadjite negdje

Nađe li ti '92 šta ???????Čizme neke :? :?
Brando

Post by Brando »

Jest jebo mater ima tri dana "jahanja" po vukojebini do stadiona, ma ko ih jebe... :-) 8)

A ne znam za te zastave, supci su drotovi sto ne dozvoljavaju unos motki, gledo sam jucer na bktv neku emisiju pa gosti drotovi, komesari nekakvi i predstavnici partizana i zvezde, pa kukaju sto im ne daju zastave unijeti na stadione, ipak je koreografija puno puno bolja sa zastavama ali jebiga... :sad: :sad: :x
HZSA

Post by HZSA »

Fakat je to bezveze za koplja (plasticna). :x
Ali ko moze i hoce, koreografija je dobra i bez zastava, zvezda je prvi primjer. Ma je*o to, nego da nam hoce baklje legalizovati za tekme :D
A kako je krenulo, jos malo pa ni transove necemo moci unositi...
sorge_sa

Post by sorge_sa »

Evo i Bajramski uzesmo :D :P 8) :oops: :lol: :-D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

ostvarilo se manijakovo prorocanstvo......svi malonogometni turniri su nasi :D :P :lol: 8) :razz: :oops:
Last edited by sorge_sa on 12/01/2006 18:54, edited 1 time in total.
sorge_sa

Post by sorge_sa »

drugu godinu zaredom :D :P :lol:
radijator

Post by radijator »

vazda je lijepo popiskit male plave :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D I tako sve do izlaska na veliki teren :D :D sa osvrtom na PL BiH :D ......... :D :D osvajate pehare :D :D božićne i bajramske :D :D ........blago vama :oops: do proljeća :D :D ........Kup BiH ste preboljeli , nadam se :D :D .
tcz

Post by tcz »

Osvojismo KUP prosle sezone a vi :lol:
Post Reply