Hvala unaprijed na odgovorima.
Sarajevo - Parking
- boogy
#1 Sarajevo - Parking
Uskoro ću imati potrebu da radi posla parkiram negdje u centru Sarajeva. Interesuju me cijene (dnevna ili mjesečna karta) i koja su to parking mjesta na lokaciji od skenderije do pozorišta.
- burekodsira
#2 Re: Sarajevo - Parking
cestitam koje je to auto legloboogy wrote:Uskoro ću imati potrebu da radi posla parkiram negdje u centru Sarajeva. Interesuju me cijene (dnevna ili mjesečna karta) i koja su to parking mjesta na lokaciji od skenderije do pozorišta.
- Simply_Red
od skenderije imas parking kod fisa, taj je po meni najsigurniji u gradu jer uvijek ljudi i auta prolaze a auta su poredana u liniji, imas parking iza uciteljske skole.. iza 8 su besplatni. Imas parking kod bivseg pomodorina u prolazu, pravo skup, 2 km sat ali je siguran i radi cijelu noc mescini.. imas parking kod pozorista, 0.50 km sat, radi cijelu noc, ali je jedan od najnesigurnijih, cesto ljudima odnose karambolke i felge i stosta. eto tih se mogu sjetiti..
- Alhemicarkaa
Simply_Red wrote:od skenderije imas parking kod fisa, taj je po meni najsigurniji u gradu jer uvijek ljudi i auta prolaze
Meni su na tom parkingu, usred bijela dana, oko 13 sati, ukrali sprzene cdove, par originala, sveske sa predavanja (ispisane), pernicu, maramice, ukratko, opuhali auto, uglavnom njima nekorisnim stvarima (izuzev CDova).
Toliko o sigurnosti tog parkinga.
- iceman ze
kad ides iz pravca Grbavice poslije stanice na Skenederiji, produzis 100 m i s desne strane parking.......1KM/sat......moze se ujuto i poslijepodne mjesto lako uhvatiti, preko dana je rulet.........najjeftinije, a opet sve blizu....... 
- Neelix
isto tako, navece sam najmanje 5 puta prolazeci tu vidio obijena auta. sreca nisu meniAlhemicarkaa wrote:Simply_Red wrote:od skenderije imas parking kod fisa, taj je po meni najsigurniji u gradu jer uvijek ljudi i auta prolaze![]()
Meni su na tom parkingu, usred bijela dana, oko 13 sati, ukrali sprzene cdove, par originala, sveske sa predavanja (ispisane), pernicu, maramice, ukratko, opuhali auto, uglavnom njima nekorisnim stvarima (izuzev CDova).
-
zemljotres
Da se ne bi pegl'o oko parkinga fino me prozovi kad krenes na pos'o, pa cu ja rpeuzet' auto i vozat' vazdan, da se ne brines.. jos ti ga dostavim pred vrata 
-
skojotovski
bices sretna ako i za dvije marke nades slobodno mjesto 
- Simply_Red
Bogami ja uvijek ostavljam, kontam ima onaj fast food radi vazdan, ljudi uvijek ondje oko Boka se vrte.. Necu vise ni ja ondaNeelix wrote:isto tako, navece sam najmanje 5 puta prolazeci tu vidio obijena auta. sreca nisu meniAlhemicarkaa wrote:Simply_Red wrote:od skenderije imas parking kod fisa, taj je po meni najsigurniji u gradu jer uvijek ljudi i auta prolaze![]()
- ja_cura_
parking kod pozorista kosta 2km jedan sat, poslije 8 navece je 0.50 km. jedino na obali, s lijeve strane uzduz je sat 0.50 km, posto su automati tu, tu rijetko kad vidim slobodno mjesto.
ja vecinom parkiram na trgu ili skroz gore na parkingu kod inat kuce, 1sat = 1 km. nekad moram cekati, kad je udarnicki termin, kao npr. subotom, ali inace, vecinom nadjem mjesto. strpljen - spasen!
ja vecinom parkiram na trgu ili skroz gore na parkingu kod inat kuce, 1sat = 1 km. nekad moram cekati, kad je udarnicki termin, kao npr. subotom, ali inace, vecinom nadjem mjesto. strpljen - spasen!
- Better Man
Ostaviti automobil na parkingu koji se plaća može samo idiot. Zašto? Zato što ti na parking karti lijepo piše da ne odgovaraju za krađu stvari iz auta, pa ni za samo auto. Dakle ostaviš auto na parking lijepo platiš i ukradu ti auto. Bolje ga ostaviti na parking ispred stambene zgrade i slične parkinge u centru gdje se neplaća, jer ti je auto sigurnije nego na parkingu po kojem se motaju cigančići koji te sealijeću da im daš marku.
-
nino90
#13 Re: Sarajevo - Parking
sta je sa onim parkingom na pofalicima kad se skrene prema interexu odmah uz u kolodvorsku? Svako jutro neki viljuskar ulaz blokira da raja ne moze parkirati XD
- sorcerer
#14 Re: Sarajevo - Parking
al ih ti iz mrtvih dizes