Sarajevo - oslo

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...
Post Reply
User avatar
i_ja_na_forumu
Posts: 923
Joined: 11/03/2010 23:08

Sarajevo - oslo

Post by i_ja_na_forumu » 22/11/2011 11:12

Zanima me da li je neko od vas isao avionom iz sarajeva do osla.. ja sam se malo raspitivala, ali mi nekako skupo, pa ne znam ni gdje da trzim i gdje da pitam, isla u 2 tursiticke agencije, ali su tete neljubazne, pa me neki srklet uhvatio :-?

eto pa ako neko ima neku informaciju helpajte ljudi :)


User avatar
zvrzgana
Posts: 285
Joined: 23/01/2009 22:02

Re: Sarajevo - oslo

Post by zvrzgana » 22/11/2011 11:30

U biti, najjeftinija linija za Oslo je iz Beograda, ali ne znam koliko ti to odgovara. Iz Bg imas jeftine Norwegian linije i sa Checz Airlinesom (presjedanje u Pragu), karte su prihvatljive.
Sto se Sarajeva tice, ne znam kada putujes ali najjeftinije se putuje ljeti kada leti Norwegian i karte su super povoljne. Mislim da ima linija Sarajevo - Bec/Minhen - Oslo ali za cijenu ti ne bih znala reci, vjerovtno je neko drugi putovao.
Pogledaj malo sama po stranicama http://www.norwegian.no/ i http://www.sas.no/?vst=true, imas i englesk pa mozda nadjes sta prihvatljivo. Takodje pogledaj i http://www.finn.no/finn/travel/air/search, unesi gradove i datum i izbacice ti sve letove u tom periodu sa cijenama. Jeste da naju biti malo skuplji ali mozda naletis na nesto povoljno.
U savkom slucaju sretno :)

Post Reply