Molio bih forumase sa iskustvom da mi preporuce najbolju kombinaciju letova iz Sarajeva za New York i povratno, nekad u toku maja, pocetkom maja iz Sarajeva, krajem maja natrag...Da li je to Lufthansa, Austrian, nesto preko Amsterdama...
hvala
Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
- Chemist
- l1101100
#2 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
kayak.com is your friend 
- Ja_Ja
#3 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
Pogresan podforum. Postavi ovo u podforum dijaspora...
- Chemist
#4 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
Sta cu kad nisam dijaspora, a i valjda ljudi koji nisu dijaspora malo putuju...
- GAU8
#5 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
Ja bih ti preporucio Swiss, letovi iz ciriha su iznenadjujuce povoljni, mozda jer vecina ide upravo po tim gore navedenim relacijama.Chemist wrote:Molio bih forumase sa iskustvom da mi preporuce najbolju kombinaciju letova iz Sarajeva za New York i povratno, nekad u toku maja, pocetkom maja iz Sarajeva, krajem maja natrag...Da li je to Lufthansa, Austrian, nesto preko Amsterdama...
hvala
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#6 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
GAU8 wrote:Ja bih ti preporucio Swiss, letovi iz ciriha su iznenadjujuce povoljni, mozda jer vecina ide upravo po tim gore navedenim relacijama.Chemist wrote:Molio bih forumase sa iskustvom da mi preporuce najbolju kombinaciju letova iz Sarajeva za New York i povratno, nekad u toku maja, pocetkom maja iz Sarajeva, krajem maja natrag...Da li je to Lufthansa, Austrian, nesto preko Amsterdama...
hvala
tacno, samo ovaj je iz basel-a. ja ga jeftinijeg nisam vidio:
http://www.ebookers.ch/shop/airsearch?t ... Cge+suchen
znaci spucas se za 150 marona do svice sa autobusom i iz svice za 700 franaka przis tamo.
-
Gray
#7 Re: Sarajevo - New York (SJJ-NYC JFK)
Ja sam isao prosle godine sa Lufthansom preko Minhena, let Sarajevo-Mihnen i onda Minhen-New York, ali nije slijetao na JFK nego na Newark (u suštini mislim da ti ne bi trebala biti neka razlika). Lufthansa mi je bila super, i usluga i entertainment i avion. Kada sam se vraćao (ne iz New Yorka nego iz DC-a) smo letili sa Unitedom (valjda codesharing sa Lufthansom) preko Frankfurta (pa onda na Zagreb, pa Zagreb-Sarajevo) i oni su mi bili puno gori od Lufthanse, dosta losija usluga, barem meni.
Koliko se sjecam karta je bila oko 800 eura tada, preko neke agencije (Sarajevo-New York a povratak DC-Sarajevo).
Koliko se sjecam karta je bila oko 800 eura tada, preko neke agencije (Sarajevo-New York a povratak DC-Sarajevo).