Kako će izgledati Sarajevo nakon izbora, da li ćemo imati grijanja, vode, plina, gradskog prevoza, da li će nam poskupiti grijanje, voda, plin, gradski prevoz?
Da li će i dalje Benju i druge, hapsiti pa puštati dva puta sedmično?
Šta će biti sa cukama?
Šta očekujemo od sljedeće kantonalne Vlade?
Sarajevo nakon izbora?
-
VjecitiStudent
- OldMayor
#2 Re: Sarajevo nakon izbora?
Pa kad vidim da se kandidovalo dosta ovih sto su vec u vladi, te da ce isti sigurno biti opet izabrani, jer su u talovima i skupljali su glasove protekle 4 godine (dovoljan broj da budu izabrani) - ja ne vidim da ce se ista promjeniti.
Mozda neke stvari da se krenu mijenjat tamo za 2 godine, pred lokalne.
Sad se sve malo smirilo pred izbore, sindikati su izdresirani, pusteno cak i grijanje, plina ima...
Cim ovo prodje idemo sve po starom.
- Ide strajk GRAS-a blokada grada.
- Cuke nastavljaju svoje
itd.
Uostalom, kako smo i zasluzili jer glasamo za iste konje.
Mozda neke stvari da se krenu mijenjat tamo za 2 godine, pred lokalne.
Sad se sve malo smirilo pred izbore, sindikati su izdresirani, pusteno cak i grijanje, plina ima...
Cim ovo prodje idemo sve po starom.
- Ide strajk GRAS-a blokada grada.
- Cuke nastavljaju svoje
itd.
Uostalom, kako smo i zasluzili jer glasamo za iste konje.
-
VjecitiStudent
#3 Re: Sarajevo nakon izbora?
Jasno je da su skoro pa nikakve šanse da se likovi izmijene.
No, šta će oni raditi?
Moja je pretpostavka da će grijanje poskupjeti odmah poslije izbora, vjerovatno i voda, da će se nastaviti mrcvarenje sa gradskim prevozom, kao i da će doći do smanjenja plata budžetlija za barem 10%.
No, šta će oni raditi?
Moja je pretpostavka da će grijanje poskupjeti odmah poslije izbora, vjerovatno i voda, da će se nastaviti mrcvarenje sa gradskim prevozom, kao i da će doći do smanjenja plata budžetlija za barem 10%.
-
neki
#4 Re: Sarajevo nakon izbora?
bar nesto pozitivno i u tvojim prognozamaVjecitiStudent wrote:Jasno je da su skoro pa nikakve šanse da se likovi izmijene.
No, šta će oni raditi?
-
StupskaBitanga
#5 Re: Sarajevo nakon izbora?
aktuelna ekspertna vlada nas je dovela do BANKROTA (službena vijest nije rekla kazala)
Nova još ekspertnija sa SBB i DF će nas sahraniti
Zabava tek počinje
Nova još ekspertnija sa SBB i DF će nas sahraniti
Zabava tek počinje