Sarajevo na CNN-u
-
fadil schtil
u evropskim medijima nisam vidio nista vezano za demos u sarajevu.
a jebo cnn. ma sve su to opet cetnici izlobirali.
a sta god mi mislili temi, osim paljenja zastava, protest je protekao prilicno civilizovano.
a danas me jedan kolega pitao, sta ono sarajevo na CNN-u, ma nisi ti to rekoh dobro vidio, to je bilo u beogradu, znas i sam da oni mrze zapad i tako to...
a sta god mi mislili temi, osim paljenja zastava, protest je protekao prilicno civilizovano.
a danas me jedan kolega pitao, sta ono sarajevo na CNN-u, ma nisi ti to rekoh dobro vidio, to je bilo u beogradu, znas i sam da oni mrze zapad i tako to...
-
array
Haaa ha haaafadil schtil wrote:u evropskim medijima nisam vidio nista vezano za demos u sarajevu.
Dobra ti ova moracu i ja svaljivati sve na BG. Na kraju, oni su sve ovo i zapoceli...
- karanana
fadile bilo je na euronewsu...
znaci mi se trebamo stiditi sto smo muslimani i sakrivati se iza toga sto zivimo na korak od rima i ostatka civilizovane europe i sto smo sretni pa nam je koza bijela.
ne podrzavam u potpunosti ove demonstracije ali svi koji zive u ovom gradu imaju pravo da rade sta hoce.
znaci mi se trebamo stiditi sto smo muslimani i sakrivati se iza toga sto zivimo na korak od rima i ostatka civilizovane europe i sto smo sretni pa nam je koza bijela.
ne podrzavam u potpunosti ove demonstracije ali svi koji zive u ovom gradu imaju pravo da rade sta hoce.
- danas
ovdje niko i nije mislio na bosnu. sto bi? na bosnu i njene interese vec dugo niko i ne misli, niti ih se ticu...Šeha wrote: Na svoj obraz i svoju stetu, meni ni u dzep ni iz dzepa. Nazalost na svojoj kozi cete uvidjeti da je ovo Bosni donijelo mnogo vise stete nego koristi.
-
fadil schtil
pa jebo ga ti, ne zove se to svaljivanje nego lobiranje. i da, to mi je hobi. a razlog si pogodio. oni su nas sve sjebali. samo ja rijetko lazem, uglavnom iznosim i docaravam ono pravo cetnicko lice koje isti u predasima izmedju ratova kriju kao guja nogearray wrote:Haaa ha haaafadil schtil wrote:u evropskim medijima nisam vidio nista vezano za demos u sarajevu.
Dobra ti ova moracu i ja svaljivati sve na BG. Na kraju, oni su sve ovo i zapoceli...
vidis kako to recimo 'nezavisne' iz BL rade, najnotornije lazi, bez imalo novinarske provjere izvora il navoda, o bilo kakvom muslimanskom elementu - stavljaju na naslovnu. Nezavisne, koje bi trebale srbski narod otrijeznjavati, a ne nagoniti ga u jos vece ludilo.
i sad kontam, jebote kad tako prljavo radi jedna novina koja pretendira da bude slobodna, kako to njen osnivac Kopanja kaze, novina ljubavi i mira - ja se pitam sta vec püropagiraju orvorene cetnicke novine i pojedinci. i sta sad? plakat? molit ih da ne lazu?
- Vodenjak
Imaju li danske novine pravo da pisu i crtaju sta hoce?karanana wrote:fadile bilo je na euronewsu...
Po njihovom ustavu i svim ostalim zakonima imaju.
Sta ti mislis o tom pravu?
-
ClonedAgain
To što je bosanska koža bijela dosta govori i o stavovima koji su izraženi na ovom forumu...
Nijednom Afrikancu ili Azijatu, a pogotvo muslimanima, nije važno šta to CNN sere...
-
Daco-Sa
Izgleda da se samo čeka da neko kresne šibicu na drugoj strani svijeta da bi se imao povod za rat i nemire. Đavo je sretan. Šta sretan, presretan!
Isusa su milion puta karikirali, pa šta. Ko da je to najgore što su Mu učinili. I sad bi trebali pobit sve one koji karikiraju ili vrijeđaju Isusa? Ma dajte ljudi, ko se mača laća, od mača i gine. Zar Isus, a i Muhamed trebaju našu fizičku obranu od zla?
Sve što Njih dvojica žele je da bude ljubav i mir među ljudima, a ne da se ubija u njihovo ime.
Gdje to ima: ubijanje nevjernika u ime Boga? Jel piše u Bibliji (Novom Zavjetu) ili u KUR'ANU da treba ubiti čovjeka? Ubiti đavla da, ali đavla koji je u nama i koji se budi na ovakve provokacije! Svako ima svoje demone / šejtane i mora se boriti sa njima. Najteže je poštivati pravila svoje vjere kad te neko provocira. Ali tad se od nas očekuje da budemo jaki.
A što se tiče karikaturista, i svih drugih bogohulnika, nije na nama da im sudimo, ta SVIMA će biti suđeno gore, bit će nagrađeni za svoja djela ili kažnjeni za svoja nedjela. Ako smo vjernici, i držimo do svoje vjere onda se ne bi trebali uzbuđivat oko nekakvih karikatura, nego moliti za te ljude da ih Bog prosvijetli i obrati. Nije na nama da ikoga prisiljavamo na nešto ili mu branimo.
Protiv zla se bori dobrotom, protiv đavla molitvom. Đavla ne možeš ubiti zlom. Samo ga nahraniti. Nažalost danas se đavo može nahraniti i u bogomoljama. Do nas je. Do mene i do tebe branitelju vjere! Ne brani se mačem nego molitvom, jer se ne boriš protiv ljudi, nego đavla.
To je moj komentar o ovim zbivanjima i svim vjerskim konfliktima.
Đavo započeo i đavo podržava. U ovakvim borbama nema Božijih interesa.
Isusa su milion puta karikirali, pa šta. Ko da je to najgore što su Mu učinili. I sad bi trebali pobit sve one koji karikiraju ili vrijeđaju Isusa? Ma dajte ljudi, ko se mača laća, od mača i gine. Zar Isus, a i Muhamed trebaju našu fizičku obranu od zla?
Sve što Njih dvojica žele je da bude ljubav i mir među ljudima, a ne da se ubija u njihovo ime.
Gdje to ima: ubijanje nevjernika u ime Boga? Jel piše u Bibliji (Novom Zavjetu) ili u KUR'ANU da treba ubiti čovjeka? Ubiti đavla da, ali đavla koji je u nama i koji se budi na ovakve provokacije! Svako ima svoje demone / šejtane i mora se boriti sa njima. Najteže je poštivati pravila svoje vjere kad te neko provocira. Ali tad se od nas očekuje da budemo jaki.
A što se tiče karikaturista, i svih drugih bogohulnika, nije na nama da im sudimo, ta SVIMA će biti suđeno gore, bit će nagrađeni za svoja djela ili kažnjeni za svoja nedjela. Ako smo vjernici, i držimo do svoje vjere onda se ne bi trebali uzbuđivat oko nekakvih karikatura, nego moliti za te ljude da ih Bog prosvijetli i obrati. Nije na nama da ikoga prisiljavamo na nešto ili mu branimo.
Protiv zla se bori dobrotom, protiv đavla molitvom. Đavla ne možeš ubiti zlom. Samo ga nahraniti. Nažalost danas se đavo može nahraniti i u bogomoljama. Do nas je. Do mene i do tebe branitelju vjere! Ne brani se mačem nego molitvom, jer se ne boriš protiv ljudi, nego đavla.
To je moj komentar o ovim zbivanjima i svim vjerskim konfliktima.
Đavo započeo i đavo podržava. U ovakvim borbama nema Božijih interesa.
- muha_sa
Evo i deduke.
Ovi što protestovaše po sarajevskim ulicama su neki dan bili pred kapijama GRASa i podršku nezadovoljnim radnicima davali.Bili su i sad idu pred skupštinu i poljoprivrednicima daju podršku da istraju narednih pola godine.Mislim da i penzionere sažaljevaju a i prilog Narodnoj kuhinji daju. Il mi se samo učinilo il sam usnio ?
Ovi što protestovaše po sarajevskim ulicama su neki dan bili pred kapijama GRASa i podršku nezadovoljnim radnicima davali.Bili su i sad idu pred skupštinu i poljoprivrednicima daju podršku da istraju narednih pola godine.Mislim da i penzionere sažaljevaju a i prilog Narodnoj kuhinji daju. Il mi se samo učinilo il sam usnio ?
-
mr__bosnjak
Ma sad cemo trazit turiste iz arapskog svijeta. Ha ja, dzaba nam je otisla reklama a ljudi za nesto skroz drugo protestvovali... Nego sad kad je bila na CNN valja i poslat Al-jaziri.dinash wrote:a neko nedavno pricao na ovom forumu da se ulozi pola miliona u reklamu na CNNu.
evo, vehabije to uradili skoro za djaba.