Ja sam ukazao na spisak sa slavic.net da bi se vidjelo sta sve raznim budalama pada na pamet, da se igraju i mrtvim ljudima i sve u cilju prljave politike i dokazivanja lazi.
Sigurno je da spiskova ima i u drugim gradovima i podrucjima i mozda su i gori od ovoga.
Sarajevo nije bilo, nije i nece biti jednonacionalan grad nikada, bez obzira na necije zelje, strahove ili ina sranja. Bez obzira na zelene trotoare, travu, plavo nebo ili crvene krovove, nece biti.
I meni smeta kad cujem ovo Srpkinja iz Sarajeva, hoce da se iseli 13 god nakon rata, ali izborna je godina, sranja su ocigledna, a mi turci nismo. Neka im crvene zastave i mjeseca, boli me briga sto je turska repr pobijedila ili nije. ( A sta ako selektor Turske reprzent bude neki Srpski trener, za koga cemo navijati, hebo te?!!!)
To poistovjecivanje mi bas smeta, bez veze je a naravno steti ovom drustvu. Steti poimanju drustva, slobode svijesti, izrazavanja, kao sto mi smeta sto Hrvati iz Zap Hercegovine misle da ih u Sarajevu neko ugrozava i sl.
Nek mi neko pokaze tko ga to ugrozava, ali stvarno na primjeru, neka neko stvarno objavi da ima problema zbog toga sto je druge nacije u Sarajevu, da ga neko maltretira, pa ce se forumasi dici i napraviti frku, protest, pisace se o tome. Ali nemojmo ovako naprasno stvarati neprijatelje.
Ako mi je drug Srbin ili Hrvat, jesam li ja srboljub ili sta vec, a ako je tako neka je!! Niko mi nikada nije i nece odredjivati tko mi je prijatelj.
A da se rodih kao Kinez, tko bi bio za to kriv, mozda babo Ming Sung!!!