Sarajevo ili Zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#51 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Lijeva obala Miljacke(osim Otoke) plava desna bordo onako dosta reprezentativan uzorak.Novogradska naselja pola-pola
Last edited by since1921 on 15/04/2009 23:13, edited 1 time in total.
-
bos
#52 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Peppers wrote:bos wrote:Ako nekad davno nije bila, sada je bez dileme mahala nasa. C.Vila= HZ87.
Vidis Re87, o tome ti ja pricam
Pa evo i ovdje se vidi ko su ti "starosjedioci". Vodja i najglasniji je grobar, dalje ide ovaj paja patak poznat po otvorenom navijanju za cetalje i sve do "pravog" zivota sa svim mogucim i nemogucim likovima koji za Zelju navijaju iz daljine, sa kokardama i kacketima Hajduka. Jos se ponosis sto je sve manje i manje zeljinih navijaca.
-
pOZz
#53 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Dok forumaš @Peppers ne nauči historiju, molio bih da se bojkotuje ova tema.
Koliko laži i gluposti u 2 stranice?!
Al' najjača im je kad kažu da došle ne navijaju za Željezničar.

Koliko laži i gluposti u 2 stranice?!
Al' najjača im je kad kažu da došle ne navijaju za Željezničar.
Last edited by pOZz on 15/04/2009 23:14, edited 1 time in total.
-
Šaner
#54 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
pa nije me bog prokleo da navijam za zelju
mislim da je nemoguce utvrdit koga je vise, jer ima dosta ljudi koji su simpatizeri one ekipe koja je u tom trenutku jaca
ipak moja procjena...Sarajevo 55% - Zeljo 45%
mislim da je nemoguce utvrdit koga je vise, jer ima dosta ljudi koji su simpatizeri one ekipe koja je u tom trenutku jaca
ipak moja procjena...Sarajevo 55% - Zeljo 45%
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#55 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Jel se broji Ljesevo.U tamo je jaka grupacija ultras HZ
- Peppers
#56 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Delije, pardon Pitari, smirite se. Ja sam samo iznio naucno dokazane cinjenice sa historijskog, demografskog i kulturoloskog aspekta
Ukoliko neko ima neka neslaganja vezano za moje podatke, neka da argumenre protiv i potkrijepi ih cinjenicama

-
paja_patak
#57 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
cetalje? jednu medjunarodno priznatu fudbalsku reprezentaciju nazivas po tamo nekim fasistima draze mihajlovica ovo zasluzuje rigoroznu kaznu!bos wrote:Peppers wrote:bos wrote:Ako nekad davno nije bila, sada je bez dileme mahala nasa. C.Vila= HZ87.
Vidis Re87, o tome ti ja pricam
Pa evo i ovdje se vidi ko su ti "starosjedioci". Vodja i najglasniji je grobar, dalje ide ovaj paja patak poznat po otvorenom navijanju za cetalje i sve do "pravog" zivota sa svim mogucim i nemogucim likovima koji za Zelju navijaju iz daljine, sa kokardama i kacketima Hajduka. Jos se ponosis sto je sve manje i manje zeljinih navijaca.
-
pOZz
#58 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Tvoji podaci su prejaki.
Odoh, nema smisla. 
- since1921
#59 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
znamo da u skolu nisi isao jer Ljesevo je nije imalo al eto mozes li kako argumentovat tu svoju izjavu o najtrofejnijem klubu?ćiro wrote:Ako ništa, ovo treće boldirano je nepobitna činjenica, a to vama štrumfovima smeta pravoPeppers wrote:ćiro wrote: I kvantitet, a prvenstveno kvalitet, kada su navijači iz glavnog grada u pitanju, je apsolutno na strani najtrofejnijeg BH-a kluba, FK Sarajevo.
samo pitam mozes li....brojkama i slovima
- _tulumba_
#60 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
A da se i RZ88 ukljuce malo
. Ima li bujruma??Od ova dva kluba, (ne bih da im kucam nazive, da mi se tastatura ne pokvari
) drazi mi je onaj koji izgubi od Celika
Zadnja pobjeda Celika nad jednim od ova dva kluba je nad klubom prvim navedenim u nazivu teme
Za to bih prilozio video (made by me
), da malo se podsjetimo na atmosferu, stvarno je bilo predobro...
http://www.youtube.com/watch?v=M3ToVRFf ... annel_page
Sad onako ozbiljno da doprinesem temi, par prijatelja i poznanika iz Sa, vecina ih navija za Zelju, i bas je i mene interesovalo, je li ima to veze, koji dio grada navija i ima li podjele...Rekli su mi da bas toliko i nema veze odakle je ko (dio grada), ali uglavnom, da je vise navijaca plavih...Ne znam je li to iz razloga sto su navijaci plavih, i koliko su objektivni...U svakom slucaju, meni su nekako "drazi" bordo
Nemojte samo da krvi bude...Lagano!
Pozdrav Hordama i Manijacima!
p.s. cini mi se da su Manijaci proglaseni za najbolje organizovane navijace prosle godine...respect!
Za to bih prilozio video (made by me
Sad onako ozbiljno da doprinesem temi, par prijatelja i poznanika iz Sa, vecina ih navija za Zelju, i bas je i mene interesovalo, je li ima to veze, koji dio grada navija i ima li podjele...Rekli su mi da bas toliko i nema veze odakle je ko (dio grada), ali uglavnom, da je vise navijaca plavih...Ne znam je li to iz razloga sto su navijaci plavih, i koliko su objektivni...U svakom slucaju, meni su nekako "drazi" bordo
Nemojte samo da krvi bude...Lagano!
p.s. cini mi se da su Manijaci proglaseni za najbolje organizovane navijace prosle godine...respect!
- cikcanga
#61 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
bos je taliban.bos wrote:
- Peppers
#62 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Mi ti to dok nema musterija, mora se nekako popunit vrijemećiro wrote:Što je konobar načitan, svaka častPeppers wrote:Delije, pardon Pitari, smirite se. Ja sam samo iznio naucno dokazane cinjenice sa historijskog, demografskog i kulturoloskog aspektaUkoliko neko ima neka neslaganja vezano za moje podatke, neka da argumenre protiv i potkrijepi ih cinjenicama
![]()
Nego de mi pokazi, gdje je tvoja kuca na mapi:
http://www.maplandia.com/bosnia-and-her ... e/ljesevo/
- cikcanga
#63 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Pusti ba fudbal._tulumba_ wrote:A da se i RZ88 ukljuce malo. Ima li bujruma??Od ova dva kluba, (ne bih da im kucam nazive, da mi se tastatura ne pokvari
![]()
) drazi mi je onaj koji izgubi od Celika
Zadnja pobjeda Celika nad jednim od ova dva kluba je nad klubom prvim navedenim u nazivu teme
![]()
Za to bih prilozio video (made by me), da malo se podsjetimo na atmosferu, stvarno je bilo predobro...
Sad onako ozbiljno da doprinesem temi, par prijatelja i poznanika iz Sa, vecina ih navija za Zelju, i bas je i mene interesovalo, je li ima to veze, koji dio grada navija i ima li podjele...Rekli su mi da bas toliko i nema veze odakle je ko (dio grada), ali uglavnom, da je vise navijaca plavih...Ne znam je li to iz razloga sto su navijaci plavih, i koliko su objektivni...U svakom slucaju, meni su nekako "drazi" bordo![]()
Nemojte samo da krvi bude...Lagano!![]()
Kako napreduju pripreme za narednu Cimburijadu?
-
elSaik
#64 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
I još jednom je u svom punom obimu iskazuje fašizam navijača najmlađeg sarajevskog fudbalskog kluba. Smetaju im Srbi, smetaju im Hrvati, smetaju im ljudi čiji su roditelji, da Allah sačuva, iz Srbije, smetaju im došlje, smetaju im konobari, smetaju im... mah... predug je spisak... 
-
ibizza
#65 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Ja ti mogu samo reci ovo...Na zadnji derbi kad smo krenuli...jedna jaranica nije imala s kim da ide na derbi,jer u cijeloj raji, samo ona je strumfica
...pa sam ja davao prijedolg,da idemo na zapad zbog nje...na kraju smo mi zavrsili na Istoku a ona u Hrasnom ,ispred tv-a......hihihih....
Inace,mala priznaje da ima duplo vise navijaca Sarajeva (volim kad priznaju
)
Inace,mala priznaje da ima duplo vise navijaca Sarajeva (volim kad priznaju
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#66 Re: Sarajevo ili Zeljeznicar
Jel se to promijenio onaj s ograde, nije vise Enis sa Dobrinje 
lele majko kuku
Eh dragi Re87, mogao si da vidis na sta lici prica o vjecitim rivalima...
puno zuci, pljuvanja i vrijedjanja.
Stoga, prije nego se i pape naljuti na mene...reci cu...
Hvala na paznji tema pod kljuc...bolje katanac nego lista baniranih
lele majko kuku
Eh dragi Re87, mogao si da vidis na sta lici prica o vjecitim rivalima...
puno zuci, pljuvanja i vrijedjanja.
Stoga, prije nego se i pape naljuti na mene...reci cu...
Hvala na paznji tema pod kljuc...bolje katanac nego lista baniranih