Krigla_Sa wrote:respo wrote:Neelix wrote:jedva cekam da me skonta

a o tome ko bi na cumu zavrsio, citali bi, jel
ne dokazujem se, nego se zajebavam, postujuci zakon

pa nemas pravoo po zakonu blokirati tako saobracaj
i pitanje za tebe koja je najbrza traka u gradu?
o cemu pricas, o blokiranju saobracaja ili blokiranju putanje nekom divljaku koji bi da vozi 90km/h po gradu? drugo je blokirati saobracaj, a drugo je voziti po ogranicenju i tako onemogucavati pojedincima da voze brze.
Haj majke ti da vidim koji ce me to zakon kazniti ako ja vozim 60 km/h i pri tome smetam nekom idiotu koji bi da vozi brze.
Onda neka taj zakon odredi da je npr u lijevoj traci ogranicenje od npr 60 do 90 , pa nije problem, ovako je u svakoj traci isto ogranicenje i sve dok vozis 60 u bilo kojoj traci ne postoji niko ko te moze kazniti zbog te brzine.
Ja sam se prekjucer posvadjao s nekim papkom, ebo sam mu sve, sto je najgore izbacio me skroz iz takta i poslije mi je bilo krivo jer sam bio u stanju svakakvo sranje da napravim sa sipkom s kojom zakljucavam volan.
Idem preko mosta otoke i skrecem lijevo kod merkura, i onde vazda nekih zena prelaze ulicu, takodjer ima i policije, i ja stanem pjesacima a vec vidim da je ovom iza loli krivo, samo sto ne svira, i ja poslije fino vozim 40, tu je pijaca, skola, kad ovaj iza lego na sirenu,nista ja po svom, kad podje me preticati, hajde nije ni to problem,ako ti se zuri bujrum, kad fol ide paralelno sa mnom i psuje mi mater, ma reko da ti *ebem mamu stani tu, i sad ima neki novootvreni fast food, i on tu stade, izlazi on i vidim ja visociji, nije problem, uzmem ono sranje sto se zakljucava volan i fino prema njemu kome reko psujes, sta hoces papcino, kad on " a daj jarane, 40 vozis" pa reko sta treba 100 da vozim da mi ti nebi svir'o i psov'o jel!!", kad on "vidis da somune i peciva dostavljam, zurim jbg" i sad vidim da se povlaci, nije to vise taj psovac i mangup, govorim mu da pazi kome psuje, gledam one ljude oko sebe, ispadoh sad i ja divljak, psitidjen udjem u auto, poslije mi bi krivo pravo.
tipičan primjer sa gradskih ulica, potpuno te razumijem
šta bi rekao na činjenicu da sam ja isto doživio samo od
žene, dama jebo te.
jutarnja špica u vilsonovom i sad kad prilaziš vrbanji nastaje zagušenje, isto ko lijevak sa desne strane, znaju svi kako izgleda.
ja obično vozim pred vrbanjom tako da mi traka sa ceste ide po sredini auta, da mogu i oni sa desne strane da prođu, vazda ima pametnjakovića koji ti trube mada im je usko za prolaz, penju se po ivičnjaku da te obiđu itd., ja skontam bolje se malo i pomaći mimo propisa,da mi ne otkinu retrovizor ovi što prolaze desno od mene.
helem, špica, 10 do 8, ludilo u vilsonovom na zadnjih 50 metara i sad ženska navalila da prođe, ali je gužva tolika da nema šansi da se ja pomjerim, (mada bih to rado učinio), nema šanse, moraš malo sačekati, a ona sjela na sirenu pa svira li svira, što je najgore i da prođe nema fajde, može ići 5 metara i opet gužva, semafor, crveno. sve u svemu treba jedno 30 sekundi da se sve to raščisti, al džaba ženska svira i svira, malo se raziđoše raja, sad ona prolazi kraj mene, stane, otvori prozor i onako sočno poče da mi reda familiju, (sredila se dama

, ja je gledam blijedo, žena mi u autu, ona opet samo gleda pravo, ne smije da se ofira, ja uzvratim sa jednim sočnim MRŠ U 100 ..., najradije bi je zalijepio autom, al mi žao...auta normalno
poslije kontam, na šta ovaj svijet izlazi, da bog sačuva...
malo iza toga kontam, pa na šta je nalik onaj što se budi kraj nje, ko ovo može pustiti u kuću da mu uđe...
još malo iza toga, pa na šta su joj djeca nalik...
to je naša sadašnjost i
budućnost, što je najgore