arman1 wrote: S obzirom koliko smo svi spremni zaustavit auto da pustimo djecu na putu do škole razumijem lika. I ja bih mu prvi psovao da sam stao iza njega ali bi razmislio nekad da uradim isto ko i on da sam na njegovom mjestu.
zamisli da se neko bio zaletio iza njega, jos jedan isti kao on, pa nije uspio da zakoci na vrijeme i tako pokosio i njega i troje djece.
nemoj molim te da trazis opravdanje za njegovu glupost i rizikovanje zivota to troje djece samo zato sto mu je bilo mrsko da dodje opred skolu iz drugog pravca. ja ga ne opravdavam ni sekunde.
i vjerovao ili ne, ima nas koji stajemo na pjesackom prelazu da ljudi predju ulicu, pogotovo kada prelaze djeca. ja to radim reodvno i pored toga sto mi svi iza jebu mater i pokusavaju da me obidju (ako ulica ima dvije trake) pa panicno koce kada vide da je pjesak vec dosao do njihove trake i onda psuju i meni i pjesaku sve po spisku a ne razmisljaju o tome sta su oni uradili.
sve vise vjerujem da bi na ulice sarajeva trebalo montirati bar 200 kamera koje bi snimale sve sto se desava na ulici, pa ako nesto uradis, dodje ti kuci postom (prepoznaju po registarciji) fotka i uplatnica sa zakonskim rokom do kada da platis ili idu zatezne kamate. samo sto bi kazna u tom slucaju bila najmanje 500 KM. pa da vidis onda kako se staje na svakom mjestu na koje treba stati, kako se postuju pravila i ljubazno ophodi s pjesacima....
nije dzaba tito bio tito......