Trazi se: NBA nana

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

obuca

Post by obuca »

nisam ja taxi :D
ma kad se zapijemo spavacemo kod raje na kosevskom. valjda mima prima :D

goste :D

(pa bolan kako halal auto, ja cafirka ne smijem na kilometre pric, jer kazu osjeti miris alkoHola)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

strong69 wrote:
Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdje :)
Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.
ima dolar...ima onaj bilijar i ima RVI :D hehe ima i onaj restorancic kod taxi standa...al tamo nesto tiho i mirno... :roll: :D
zena21

Post by zena21 »

Amazonka27 wrote:
strong69 wrote:
Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdje :)
Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.
ima dolar...ima onaj bilijar i ima RVI :D hehe ima i onaj restorancic kod taxi standa...al tamo nesto tiho i mirno... :roll: :D

da, dolar... odvratno mjesto... ima i onaj nakav gril gdje pjane sjede ljeti u basci... na vrh brda... kod trafike (kod taxista)... amazonko garant mislis na ovaj

ima i nakav bircuz pored ambulante... vazda puno istih faca :lol: :lol: :lol:

ja se spustim na ciglane ako cu na kafu :-D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

zena21 wrote:
Amazonka27 wrote:
strong69 wrote: Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.

da, dolar... odvratno mjesto... ima i onaj nakav gril gdje pjane sjede ljeti u basci... na vrh brda... kod trafike (kod taxista)... amazonko garant mislis na ovaj

ima i nakav bircuz pored ambulante... vazda puno istih faca :lol: :lol: :lol:

ja se spustim na ciglane ako cu na kafu :-D
to je RVI..
a kod taxista, ima stepeniste, eh odma tu je jedan fini restorancic...

ja neku noc zalutam u london nakon 100 godina...hahaha i necu narednih 100 garant uci :D ODRON :)
zena21

Post by zena21 »

ja odem ljeti u bastu u London... unutra je dno dna.. a i gazda je nako navalentan :oops: :lol: :lol:
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

zena21 wrote:ja odem ljeti u bastu u London... unutra je dno dna.. a i gazda je nako navalentan :oops: :lol: :lol:
ode tema u mp3 :) al sta cu :D
elem, neku noc ja i jaranica uletimo tamo i narucimo ness i lik nam donese onako bez mlijeka ...i pitamo ga mi...mozel nam napraviti sa mlijekom...jao kad lik zarafala..."sta vi mislite, sto niste rekli da hocete sa mlijekom...to nije clasic, jeste li vi ikad pili ness, izlazite li vi uopste, meni gazda stedi na mlijeku...trebale ste odma reci" i onda pustise cirilicu :D ja i ona se okretale, gedale jel skrivena kamera hahahaha
zena21

Post by zena21 »

Amazonka27 wrote:
zena21 wrote:ja odem ljeti u bastu u London... unutra je dno dna.. a i gazda je nako navalentan :oops: :lol: :lol:
ode tema u mp3 :) al sta cu :D
elem, neku noc ja i jaranica uletimo tamo i narucimo ness i lik nam donese onako bez mlijeka ...i pitamo ga mi...mozel nam napraviti sa mlijekom...jao kad lik zarafala..."sta vi mislite, sto niste rekli da hocete sa mlijekom...to nije clasic, jeste li vi ikad pili ness, izlazite li vi uopste, meni gazda stedi na mlijeku...trebale ste odma reci" i onda pustise cirilicu :D ja i ona se okretale, gedale jel skrivena kamera hahahaha
DNO DNODOVA :lol: :lol: :lol:

ma uzas... hey... odosmo s teme skroz :oops: :D

izvinjavam se pokretacici :-D
strong69

Post by strong69 »

Amazonka27 wrote:
to je RVI..
a kod taxista, ima stepeniste, eh odma tu je jedan fini restorancic...
Ovaj restorancic je onako prilicno fancy (sto bi rekla omladina). Ima neki zeznut naziv, Global food ili tako nesto... Ne bi me cudilo sad da smo isli zajedno u razred :-D
Ono pred trafike je neki gril, a preko puta je bio neki mrtvi narodnjacki restoran...

Ode tema, sorry...

Da pitam pokretacicu teme sad kad smo locirali baku (nanu) sta je dalje ciniti?
nidll

Post by nidll »

dobar je dolar kod mudze ,nemojte tako :D...mozes trebu vidjeti samo na TVu i to kad nije kladionica u toku sto je rijetkost praava :D :D al je bilijar bolji nego u riu mozda cak bolji i od 69 :-D London uvijek isti ocami standardna ekipa i kladionica na TVu ....onaj konobar sa bjelava je pravi komad budale ...neki dan prica kako je malog upiso u rukomet al pored toga ima bendz dize kuci loma :D :D uglavnom onaj novi sto se nedavno otvorio global food je normala za razliku od zijinog granapa i sl.... vidim dode fina raja ...diplomatske table cesto parovi,sto stariji sto mladzi :D

btw. nigdje nane nema vise nisam je vidio ne pamtim :D kao sto neko vec spomenu mora da su je draftovali u drugu mahalu :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

ma ja je vidjam bas cesto kad je fino vrijeme

off topic

"mudzo" je peglativan :D naplati mi tost jednom 3 KM jebo sebe :D
Post Reply