Pozdravcic svima vama dobrima
Tito Bar u Sarajevu?!
-
ena78
#1 Tito Bar u Sarajevu?!
Treba mi vasa pomoc! Ako neko od vas zna broj telefona ili pak Email adresu od Tito bara u Sarajevu, bila bih jako zahvalna. Naime, interesuje me sta se kod njih moze kupiti?! Cula sam od prijateljice da se recimo case bez probelma mogu kupiti, majice itd. Ako neko od vas zna sta je sve u asortimanu neka se javi. Bilo bi super! Hvala dragi titoisti
-
ifbbpro
#3 Re: Tito Bar u Sarajevu?!
Izvoli Ena..ena78 wrote:Treba mi vasa pomoc! Ako neko od vas zna broj telefona ili pak Email adresu od Tito bara u Sarajevu, bila bih jako zahvalna. Naime, interesuje me sta se kod njih moze kupiti?! Cula sam od prijateljice da se recimo case bez probelma mogu kupiti, majice itd. Ako neko od vas zna sta je sve u asortimanu neka se javi. Bilo bi super! Hvala dragi titoisti![]()
http://www.caffetito.ba/
-
Eshek
#4 Re: Tito Bar u Sarajevu?!
Čaše ne moraš kupovati...Nacugaš se do te mjere da te konobari pred fajrunt preklinju da preostalih 5-6 točenih poneseš sa sobom kući...ena78 wrote:Treba mi vasa pomoc! Ako neko od vas zna broj telefona ili pak Email adresu od Tito bara u Sarajevu, bila bih jako zahvalna. Naime, interesuje me sta se kod njih moze kupiti?! Cula sam od prijateljice da se recimo case bez probelma mogu kupiti, majice itd. Ako neko od vas zna sta je sve u asortimanu neka se javi. Bilo bi super! Hvala dragi titoisti![]()
-
mali_kavkaz
#5 Re: Tito Bar u Sarajevu?!
Jest,jestEshek wrote:Čaše ne moraš kupovati...Nacugaš se do te mjere da te konobari pred fajrunt preklinju da preostalih 5-6 točenih poneseš sa sobom kući...ena78 wrote:Treba mi vasa pomoc! Ako neko od vas zna broj telefona ili pak Email adresu od Tito bara u Sarajevu, bila bih jako zahvalna. Naime, interesuje me sta se kod njih moze kupiti?! Cula sam od prijateljice da se recimo case bez probelma mogu kupiti, majice itd. Ako neko od vas zna sta je sve u asortimanu neka se javi. Bilo bi super! Hvala dragi titoisti![]()
Pozdravcic svima vama dobrima![]()
-
Cleen
Ma to ti je pravo bezveze. Dok svi idu naprijed i furaju nove ideje, mi se stalno vracamo unazad i gajimo neke simpatije prema nazadnom i zatupnom vremenu. Kao to je neka fora, to je cool, to je fazon .... A u sustini je to sve tuzno i zalosno. To ti je maksimalno zamlacivanje ionako zamlacenih ljudi.
-
Stitch__
ti bas nisi dobarCleen wrote:Ma to ti je pravo bezveze. Dok svi idu naprijed i furaju nove ideje, mi se stalno vracamo unazad i gajimo neke simpatije prema nazadnom i zatupnom vremenu. Kao to je neka fora, to je cool, to je fazon .... A u sustini je to sve tuzno i zalosno. To ti je maksimalno zamlacivanje ionako zamlacenih ljudi.
-
Sarafcina
Cleen wrote:Ma to ti je pravo bezveze. Dok svi idu naprijed i furaju nove ideje, mi se stalno vracamo unazad i gajimo neke simpatije prema nazadnom i zatupnom vremenu. Kao to je neka fora, to je cool, to je fazon .... A u sustini je to sve tuzno i zalosno. To ti je maksimalno zamlacivanje ionako zamlacenih ljudi.
kad bi samo znao koliko se starih furki i ideja prodaju kao reciklirane "nove ideje" ... sluso ti bi bitlse
ali... da bi reciklazu prepozno.... moras krenuti ..... iz malo vece dubine