SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zateznistub

#27601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

radiša wrote:Pustat ga netreba, al ga treba hospitalizovat mjesec i vratit sve na pocetak,osudit ga zdravog da bude svjesniji krivice.
Pustat :shock: ga ne treba ni pod razno sve te šuplje oko bolnice mačku oko repa...
u prdekanu govno po kratkom postupku...

i čuj molim te kune se da je samo dvoje...
medjutim

#27602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by medjutim »

radiša wrote:
medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
Da si imalo upucen-a u droge znao-la bi da iste izazivaju psihicke poremecaje tokom uzimanja i za vrijeme prestanka uzimanja.
Da si imalo upucen u lik i djelo doticnog, znao bi o cemu pricam.
pepeljara

#27603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pepeljara »

JA mislim da treba uvesti drustveno korisni rad kao naplata bilo koje kriminalne aktivnosti.
izgleda da je previse snage slobodno ovdje.

Treba ocistit ulice, posadit cvijece, napravit autoput, sve se to moze.
radiša

#27604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

medjutim wrote:
radiša wrote:
medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
Da si imalo upucen-a u droge znao-la bi da iste izazivaju psihicke poremecaje tokom uzimanja i za vrijeme prestanka uzimanja.
Nema potrebe da se sad vadis,fino kazem ako nemas predstavu o drogama nema potrebe da pricas stvari koje ne znas.Sto se lika i djela doticnog tice necu puno da komentarisem osim da kazem znao sam sta radi i dok nije izasao sa prvim (ne)djelom u novinama,tako da ti ni ta konstatacija ne pije vode...
vješalica

#27605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

medjutim wrote:
radiša wrote:
Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?
Poslije je sve ok?
radiša

#27606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

vješalica wrote: Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?
Poslije je sve ok?
Necu vas ovde ja uciti kako i kad djeluje droga,eto vam internet kad vec niste upuceni pa se informisite o istoj...
Tercius

#27607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

sunceKOtepsija

#27608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

ranger wrote:
Thorgerson wrote:Nesto kontam, odavno nam nema onih starih poznatih pucaca...znamo ko su...

Izgleda policija njih pritisla, a ostala sića se okurazila...
Ne znam..il su okacili pistolje o klin...

P.S. Sta bi sa onom pljackom na Ilidzi? Ko ubi biciklistu? Ko su pljackasi? Jel ih ikada uhvatise? Bilo sta? Kako se sve brzo zaboravi jbt... :run:
po svemu sudeci zastitari...
medjutim

#27609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by medjutim »

[quote="radiša]Nema potrebe da se sad vadis,fino kazem ako nemas predstavu o drogama nema potrebe da pricas stvari koje ne znas.Sto se lika i djela doticnog tice necu puno da komentarisem osim da kazem znao sam sta radi i dok nije izasao sa prvim (ne)djelom u novinama,tako da ti ni ta konstatacija ne pije vode...[/quote]
Nema potrebe da sa tim nekim nadmenim stavom komuniciras sa mnom i da pokusavas sa tim papanskim forama ko o cemu koliko zna ili ne. Ako ga znas od prije onda znas da govorim istinu.
trambusek88

#27610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by trambusek88 »

pepeljara wrote:JA mislim da treba uvesti drustveno korisni rad kao naplata bilo koje kriminalne aktivnosti.

OK ako to neće imati utjecaj na angažovanje sezonaca.

Ali kad bi se to uvelo naši pametnjakovići bi odmah ukinuli javne radove 2 mjeseca godišnje za raju s biroa.
Rekli bi "Ne može i jare i pare. Zašto bi mi plaćali 300-400 sezonaca svake godine kad imamo gomilu prijestupnika koji bi mogli biti kažnjeni društveno korisnim radom"
pepeljara

#27611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pepeljara »

Dodushe kakva nam je vlast vjerovatno bi tako bilo hahah
zdruzdjo

#27612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zdruzdjo »

trambusek88 wrote:

Ali kad bi se to uvelo naši pametnjakovići bi odmah ukinuli javne radove 2 mjeseca godišnje za raju s biroa.
Rekli bi "Ne može i jare i pare. Zašto bi mi plaćali 300-400 sezonaca svake godine kad imamo gomilu prijestupnika koji bi mogli biti kažnjeni društveno korisnim radom"
Jarane hajmo ovako. Postoje drustveno korisni radovi a koje ni jedna komunalna ili gradjevinska firma ne radi. Mozda jednom godisnje vidis da neka firma cisti korito miljacke. Korito i obala oko rijeke bosne se ocistilo zadnji put mozda za vrijeme tita. Rjeke i potoci plivaju u plasticnim flasama koje se mogu reciklirati. Plato brda zuc je takav da jos malo ce poceti majmuni se razmnozavati. Put do neuma preko svitave ne nesto sto bi se moglo pravo iskoristiti za drustveno koristan rad. Ima kamena i stjena da se otuce pored ceste i prosiri put ihhhhh.
E ne mozes nikoga natjerati da radi ali.....ok neces raditi-pa nesto grijanje u tvojoj celiji slabo, a i ne treba ti puno hrane jer ne radis pa moze ici samo hljeb jer se ne trosis, ne umoris se pa ti ne treba mekan krevet nego mozes na daskama.......
vješalica

#27613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

radiša wrote:
vješalica wrote: Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?
Poslije je sve ok?
Necu vas ovde ja uciti kako i kad djeluje droga,eto vam internet kad vec niste upuceni pa se informisite o istoj...
šta ti je odma :mrgreen:
sarkazam jbt :P
radiša

#27614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

medjutim wrote:[quote="radiša]Nema potrebe da se sad vadis,fino kazem ako nemas predstavu o drogama nema potrebe da pricas stvari koje ne znas.Sto se lika i djela doticnog tice necu puno da komentarisem osim da kazem znao sam sta radi i dok nije izasao sa prvim (ne)djelom u novinama,tako da ti ni ta konstatacija ne pije vode...
Nema potrebe da sa tim nekim nadmenim stavom komuniciras sa mnom i da pokusavas sa tim papanskim forama ko o cemu koliko zna ili ne. Ako ga znas od prije onda znas da govorim istinu.[/quote][/quote][/quote][/quote]
Pa kad hoces po svaku cijenu da ispadnes pametan, a nisi, jos si pod komplexima,nema potrebe sa tobom komunicirati nikako.adio.
finito. :D
jao_situacije

#27615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

trambusek88 wrote:
pepeljara wrote:JA mislim da treba uvesti drustveno korisni rad kao naplata bilo koje kriminalne aktivnosti.

pa postoji društveno koristan rad, samo je problem koga uputiti na društveno koristan rad i na koji način pratiti da li radi

sva ta rješenja su za kurac u našem društvu
samo smrtna kazna, 3 puta osuđen i smrtna kazna
za par godina ne bi bilo kriminalaca
Nepass

#27616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nepass »

jao_situacije wrote:
pa postoji društveno koristan rad, samo je ali koga uputiti na društveno koristan rad i na koji način pratiti da li radi

sva ta rješenja su za kurac u našem društvu
samo smrtna kazna, 3 puta osuđen i smrtna kazna
za par godina ne bi bilo kriminalaca
Napraviti zatvore ko u mongoliji prostotija i u njoj 200 zatvorenika tu spavas, jedes, seres dok te ko ne ubije ili ne crknes.
O'zone
Globalni moderator

#27617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi :roll:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 60209002#1
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

velik zastoj
ne znam vala ujutro što će im ovo
holowey

#27619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by holowey »

O'zone wrote:Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi :roll:

nisu slikali srebrnu (mislim) oktaviju koja je udarena sa bocne strane... neko proletio na crveno... rekao bih da je oktavija isla prema carsiji a golf prema a.p. dzamiji, golf udario u oktaviju, okrenuo je i zanio prema trafici... kamere pokrivaju raskrsnicu, bice snimak...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#27620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bitanga_sa_otesa »

O'zone wrote:Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi :roll:

istrcala mu trafika,steta golfa ko nov bio...OLtajmer i ulje bilo fabricko...
leffe

#27621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by leffe »

[quote="O'zone"]Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi :roll:

Good one :thumbup:
insaneinthebrain

#27622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

u pola 2 gotovo na istom mjestu se sudarili taksi i pasat. postaje ukleta raskrsnica
klixo

#27623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by klixo »

Sta je ovo ne igraju se djeca ta-ta zadnjih dana ?
radiša

#27624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

izgleda da je neko upucan kod vehabija one radnje dan doc u hrasnom,culi se pucnji nakon par minuta dosla hitna i murija.
insaneinthebrain

#27625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

klixo wrote:Sta je ovo ne igraju se djeca ta-ta zadnjih dana ?
evo proigrala se opet :oops: :roll:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160209135
Locked