Pustatradiša wrote:Pustat ga netreba, al ga treba hospitalizovat mjesec i vratit sve na pocetak,osudit ga zdravog da bude svjesniji krivice.
u prdekanu govno po kratkom postupku...
i čuj molim te kune se da je samo dvoje...
Pustatradiša wrote:Pustat ga netreba, al ga treba hospitalizovat mjesec i vratit sve na pocetak,osudit ga zdravog da bude svjesniji krivice.
Da si imalo upucen u lik i djelo doticnog, znao bi o cemu pricam.radiša wrote:Da si imalo upucen-a u droge znao-la bi da iste izazivaju psihicke poremecaje tokom uzimanja i za vrijeme prestanka uzimanja.medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
Nema potrebe da se sad vadis,fino kazem ako nemas predstavu o drogama nema potrebe da pricas stvari koje ne znas.Sto se lika i djela doticnog tice necu puno da komentarisem osim da kazem znao sam sta radi i dok nije izasao sa prvim (ne)djelom u novinama,tako da ti ni ta konstatacija ne pije vode...medjutim wrote:Da si imalo upucen u lik i djelo doticnog, znao bi o cemu pricam.radiša wrote:Da si imalo upucen-a u droge znao-la bi da iste izazivaju psihicke poremecaje tokom uzimanja i za vrijeme prestanka uzimanja.medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?medjutim wrote:Da si imalo upucen u lik i djelo doticnog, znao bi o cemu pricam.radiša wrote:Da si imalo upucen-a u droge znao-la bi da iste izazivaju psihicke poremecaje tokom uzimanja i za vrijeme prestanka uzimanja.medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
Necu vas ovde ja uciti kako i kad djeluje droga,eto vam internet kad vec niste upuceni pa se informisite o istoj...vješalica wrote: Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?
Poslije je sve ok?
medjutim wrote:Taj Brkic je horsas, kriminalac u pokusaju, lik koji otima ljudima pare, telefone i ostalo. Nije on lud ni najmanje, nego se boji Zenice, pa se najlakse na ludost hvatat.
po svemu sudeci zastitari...ranger wrote:Thorgerson wrote:Nesto kontam, odavno nam nema onih starih poznatih pucaca...znamo ko su...
Izgleda policija njih pritisla, a ostala sića se okurazila...
Ne znam..il su okacili pistolje o klin...
P.S. Sta bi sa onom pljackom na Ilidzi? Ko ubi biciklistu? Ko su pljackasi? Jel ih ikada uhvatise? Bilo sta? Kako se sve brzo zaboravi jbt...
OK ako to neće imati utjecaj na angažovanje sezonaca.pepeljara wrote:JA mislim da treba uvesti drustveno korisni rad kao naplata bilo koje kriminalne aktivnosti.
izgleda da je previse snage slobodno ovdje.
Treba ocistit ulice, posadit cvijece, napravit autoput, sve se to moze.
Jarane hajmo ovako. Postoje drustveno korisni radovi a koje ni jedna komunalna ili gradjevinska firma ne radi. Mozda jednom godisnje vidis da neka firma cisti korito miljacke. Korito i obala oko rijeke bosne se ocistilo zadnji put mozda za vrijeme tita. Rjeke i potoci plivaju u plasticnim flasama koje se mogu reciklirati. Plato brda zuc je takav da jos malo ce poceti majmuni se razmnozavati. Put do neuma preko svitave ne nesto sto bi se moglo pravo iskoristiti za drustveno koristan rad. Ima kamena i stjena da se otuce pored ceste i prosiri put ihhhhh.trambusek88 wrote:
OK ako to neće imati utjecaj na angažovanje sezonaca.
Ali kad bi se to uvelo naši pametnjakovići bi odmah ukinuli javne radove 2 mjeseca godišnje za raju s biroa.
Rekli bi "Ne može i jare i pare. Zašto bi mi plaćali 300-400 sezonaca svake godine kad imamo gomilu prijestupnika koji bi mogli biti kažnjeni društveno korisnim radom"
šta ti je odmaradiša wrote:Necu vas ovde ja uciti kako i kad djeluje droga,eto vam internet kad vec niste upuceni pa se informisite o istoj...vješalica wrote: Znaaaci samo je.mahnit kad uzme horsa?
Poslije je sve ok?
Nema potrebe da sa tim nekim nadmenim stavom komuniciras sa mnom i da pokusavas sa tim papanskim forama ko o cemu koliko zna ili ne. Ako ga znas od prije onda znas da govorim istinu.[/quote][/quote][/quote][/quote]medjutim wrote:[quote="radiša]Nema potrebe da se sad vadis,fino kazem ako nemas predstavu o drogama nema potrebe da pricas stvari koje ne znas.Sto se lika i djela doticnog tice necu puno da komentarisem osim da kazem znao sam sta radi i dok nije izasao sa prvim (ne)djelom u novinama,tako da ti ni ta konstatacija ne pije vode...
pa postoji društveno koristan rad, samo je problem koga uputiti na društveno koristan rad i na koji način pratiti da li raditrambusek88 wrote:OK ako to neće imati utjecaj na angažovanje sezonaca.pepeljara wrote:JA mislim da treba uvesti drustveno korisni rad kao naplata bilo koje kriminalne aktivnosti.
izgleda da je previse snage slobodno ovdje.
Treba ocistit ulice, posadit cvijece, napravit autoput, sve se to moze.
Ali kad bi se to uvelo naši pametnjakovići bi odmah ukinuli javne radove 2 mjeseca godišnje za raju s biroa.
Rekli bi "Ne može i jare i pare. Zašto bi mi plaćali 300-400 sezonaca svake godine kad imamo gomilu prijestupnika koji bi mogli biti kažnjeni društveno korisnim radom"
Napraviti zatvore ko u mongoliji prostotija i u njoj 200 zatvorenika tu spavas, jedes, seres dok te ko ne ubije ili ne crknes.jao_situacije wrote:
pa postoji društveno koristan rad, samo je ali koga uputiti na društveno koristan rad i na koji način pratiti da li radi
sva ta rješenja su za kurac u našem društvu
samo smrtna kazna, 3 puta osuđen i smrtna kazna
za par godina ne bi bilo kriminalaca
nisu slikali srebrnu (mislim) oktaviju koja je udarena sa bocne strane... neko proletio na crveno... rekao bih da je oktavija isla prema carsiji a golf prema a.p. dzamiji, golf udario u oktaviju, okrenuo je i zanio prema trafici... kamere pokrivaju raskrsnicu, bice snimak...O'zone wrote:Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 60209002#1
istrcala mu trafika,steta golfa ko nov bio...OLtajmer i ulje bilo fabricko...O'zone wrote:Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi![]()
u pola 2 gotovo na istom mjestu se sudarili taksi i pasat. postaje ukleta raskrsnicaO'zone wrote:Ja na kočnicu kad kočnica ne radi ja u trafiku kad trafika radi![]()
evo proigrala se opetklixo wrote:Sta je ovo ne igraju se djeca ta-ta zadnjih dana ?