taki sam kaki sam wrote:Da nije ko sa pdf kladionica .... druskane mnogo si ih tamo u crno zavio svojim prognozama
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- kucniljubimac
#16551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Ljakan
#16552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
toliko imam ljepih jaranica pa nikad ni jedna nije dobila nesto slicno.nemoj me pogresno shvatit ali mislim ako su bile prijetnje da bi makar nesto morao pokusat poduzet.ne da ganjas tog i slicno nego da makar sto neki kazu prosljedis pismo policiji.nikad neznas sa kakvom budalom imas posla.cim ne salje poruke ne zove znaci da je bas oprezan. ako nije sami test tvoje zene da vidi tvoju reakciju.zene su ponekad cudne.Tomahawk11 wrote:Nadam se da nece biti za crne hronike, cak sta vise mislim da je neka budala u pitanju ali....
Naime, supruga je veceras nasla anonimno pismo u koverti (bez ikakve naznake o kome bi se moglo raditi) u kojem stoji da sam ja tom nekom j...o zenu(da sam bogdo
pa da ima zasta da pise) i kako sam ja kriv za to sto se razisao od zene i kako ce se osvetiti mojoj supruzi
(valjda bi trebao meni, ako sam vec kriv), kako ce je upratiti kad bude sama u gradu i muciti, silovati
![]()
Kontao sam da prijavim policiji, ali sta ce uraditinema nista, nista ne pise da se moze zakljuciti o kome se radi, ne pada mi na pamet ko bi ta budala mogla biti, a nece sigurno staviti policajca pred vrata da strazari.
Mislim da je u pitanju neslana sala (ili neka budala sto mu se svidja moja supruga), ali me frapira i cinjenica da se sulja oko mojih vrata.
- hodža
#16553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tomahawk11 wrote:taki sam kaki sam wrote:Da nije ko sa pdf kladionica .... druskane mnogo si ih tamo u crno zavio svojim prognozama![]()
Odoh princa ganjati, on jedini zna moj identitet![]()
Okacio sam kopacke o klin. Ne pisem vise ni prognoze, a ne igram ima mjesec dana.
Princ je hercegovačka mafija, svašta je za očekivati od njega
javi se barem nekad, pozdravi raju
pisma su davno izašla iz mode...il te neko zeza, il ne posvećuješ mladoj previše pažnje
nadam se skorom rješenju problema, selam
-
razonoda
#16554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko hoce da napravi belaj ---taj obavjestava. Pa ,nece pregledati otiske na pismu ako je potpisano od posiljaoca.Tomahawk11 wrote:@KatarinaKosaca, to je bas bio njen komentar, da policija pogleda otiske, reko jasta ce, gledati otiske na anonimnom pismu. Rekoh da je u vezi bila strasno ljubomorna, znala je naci problem i gdje ga nema, ali nikad se nije koristila radikalnim mjerama tipa anonimnog prijeteceg pisma.
A slazem se da ne vidim neku opasnost zbog tog pisma. Prvo, jer nema osnova, nisam nikog zaista nacepio, a drugo to sto kazes, ko hoce da napravi belaj, ne obavjestava o tome.
- Troll_Happens
#16555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/169938/sarajevo-revolverasi-i-dalje-u-bijegu-24-godisnjak-zivotno-ugrozen- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ih, sto ste se raspisali
@ljakan, sta da poduzmem? Jedino da cekam tog nekog pred vratima? Kontao sam to za policiju, al mi glupo bilo, to kad te hanuma prevari, a znas s kim, odes i njemu slomis kosti, valjda. Gluposti.
@hole, jos sam u punoj snazi
mlada nema sta da se zali
Ma i nije neki problem, eto nakon opservacija na klixu, ili je zena ili neka budala sto se zaj....zar zene znaju biti toliko lude
E, sto se tice onog tamo pdf-a, htio neki dan reci pozdravila Selma raju sa klixa, i zaboravih
@razonoda, nije potpisano. Rekoh vec, nisam nikog nacepio. E, sad ako se necija zena zaljubila u mene, tu nisam kriv. Nek on to rijesava s njom, mene nek se prodje.
Koji je to sad omjer na kraju, hanuma il budala
@ljakan, sta da poduzmem? Jedino da cekam tog nekog pred vratima? Kontao sam to za policiju, al mi glupo bilo, to kad te hanuma prevari, a znas s kim, odes i njemu slomis kosti, valjda. Gluposti.
@hole, jos sam u punoj snazi
Ma i nije neki problem, eto nakon opservacija na klixu, ili je zena ili neka budala sto se zaj....zar zene znaju biti toliko lude
E, sto se tice onog tamo pdf-a, htio neki dan reci pozdravila Selma raju sa klixa, i zaboravih
@razonoda, nije potpisano. Rekoh vec, nisam nikog nacepio. E, sad ako se necija zena zaljubila u mene, tu nisam kriv. Nek on to rijesava s njom, mene nek se prodje.
Koji je to sad omjer na kraju, hanuma il budala
- ilkbahar
#16557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da li su poznati motivi napada sinoc u wieneru na carsiji?
-
VjecitiStudent
#16558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Motivi samog napada nisu poznati, no motivi odvratnih komentara na ovom portalu itekako jesu.ilkbahar wrote:Da li su poznati motivi napada sinoc u wieneru na carsiji?
- O'zone
- Globalni moderator
#16559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150323045
A nije odavno. Vidim sad se i na Zenicu prenio plamen pa i tamo svako malo automobil izgori.
A nije odavno. Vidim sad se i na Zenicu prenio plamen pa i tamo svako malo automobil izgori.
- karanana
#16560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a gdje su ti komentari?
ne vidim ni tekst o tome da se nesto desilo sinoc.
je li istina da kasko ne pokriva paljevinu?
ne vidim ni tekst o tome da se nesto desilo sinoc.
je li istina da kasko ne pokriva paljevinu?
-
VjecitiStudent
#16561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://forum.klix.ba/klix-govor-mrznje- ... 34871.html
Komentare su jutros pobrisali, diplomate se bezbeli probudile, pa je neko nazvao naše perjanice portalskog novinarstva.
Komentare su jutros pobrisali, diplomate se bezbeli probudile, pa je neko nazvao naše perjanice portalskog novinarstva.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U Zenici je zapaljeno auto bivseg direktora bolnice.
A @Tomahawk kume, imao sam ja slican problem, samo sa anonimnim porukama na fb i na moj telefon. Ispostavilo se da tadasnja djevojka stoji iza toga
A @Tomahawk kume, imao sam ja slican problem, samo sa anonimnim porukama na fb i na moj telefon. Ispostavilo se da tadasnja djevojka stoji iza toga
- O'zone
- Globalni moderator
- ilkbahar
#16564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Imal ko da.nema pistolj kod nas?
- Ljakan
#16565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto da ga cekas pred vratima pa nije valjda da ti zena nigdje iz kuce ne izlazi?Tomahawk11 wrote:Ih, sto ste se raspisali![]()
Poduzet nesto je bolje nego nista posavjetuj se makar sa njom da prijavite slucaj policiji pa ces vidjet njenu reakciju.Sutra ti hladno moze rec kad se posvađate da te briga za nju jer kad si trebo uradit nesto za nju nisi.
- ilkbahar
#16566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I onda nas strase vjetima o cetnickom pokretu i posttojsvanju dvajest staraca, a kod nas omladina naoruzana do zuba! Poceli jadni sami na sebe pucat koliko su zeljni belaja!ilkbahar wrote:Imal ko da.nema pistolj kod nas?
- Logovan
#16567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma pricali smo o tome i o prijavi policiji i na kraju sam skontao da je bezveze ici u policiju. Puno je besposlenog svijeta sto se zahebaje okolo.Ljakan wrote:Sto da ga cekas pred vratima pa nije valjda da ti zena nigdje iz kuce ne izlazi?Tomahawk11 wrote:Ih, sto ste se raspisali![]()
@ljakan, sta da poduzmem? Jedino da cekam tog nekog pred vratima? Kontao sam to za policiju, al mi glupo bilo, to kad te hanuma prevari, a znas s kim, odes i njemu slomis kosti, valjda. Gluposti.![]()
Poduzet nesto je bolje nego nista posavjetuj se makar sa njom da prijavite slucaj policiji pa ces vidjet njenu reakciju.Sutra ti hladno moze rec kad se posvađate da te briga za nju jer kad si trebo uradit nesto za nju nisi.
Naravno da izlazi, nego vezano za ostavljeno pismo.
-
Gabrielo
#16569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tomahawk11 wrote:Ma pricali smo o tome i o prijavi policiji i na kraju sam skontao da je bezveze ici u policiju. Puno je besposlenog svijeta sto se zahebaje okolo.Ljakan wrote:Sto da ga cekas pred vratima pa nije valjda da ti zena nigdje iz kuce ne izlazi?Tomahawk11 wrote:Ih, sto ste se raspisali![]()
@ljakan, sta da poduzmem? Jedino da cekam tog nekog pred vratima? Kontao sam to za policiju, al mi glupo bilo, to kad te hanuma prevari, a znas s kim, odes i njemu slomis kosti, valjda. Gluposti.![]()
Naravno da izlazi, nego vezano za ostavljeno pismo.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakva kamera, gvozdje za meDzeda, pa nek ga materi ostavlja 
-
L u c i f e r
#16571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobro nije sebi mooda raznioLogovan wrote:![]()
Bože sačuvaj.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#16572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Isto hahahah , ja kontao jedini na ludu trebu naletio ....jos ja idem na dogovoreni fight, sjedim u kaficu cekam napet kao puska ...kako ko udje ja ga odmjeravam, motirao se ledjima prema zidu da sam sa te strane miran ...konabar da odnese flasu od kole, reko neka je prazna na stolu (kontam zlu ne trebalo), gleda me konobar, jesam li normalan ...prodje sat, prodje dva ...reko' sebi "ja sam bio u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, ne cekao ja vise nikoga" ...kasnije skontam treba luda ko kamen ...kao htjela da vidi koliko mi je stalo do nje ...hahahaa , sad sega a tad vala nije bilo svejedno ...najgore je kad ne znas ko je i sta je ._BataZiv_0809 wrote:U Zenici je zapaljeno auto bivseg direktora bolnice.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ajde barem vam nije bilo dosadno u životu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znaci, uglavnom zene seru. Joj ako joj uhvatim pilotaUnscarD wrote:Isto hahahah , ja kontao jedini na ludu trebu naletio ....jos ja idem na dogovoreni fight, sjedim u kaficu cekam napet kao puska ...kako ko udje ja ga odmjeravam, motirao se ledjima prema zidu da sam sa te strane miran ...konabar da odnese flasu od kole, reko neka je prazna na stolu (kontam zlu ne trebalo), gleda me konobar, jesam li normalan ...prodje sat, prodje dva ...reko' sebi "ja sam bio u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, ne cekao ja vise nikoga" ...kasnije skontam treba luda ko kamen ...kao htjela da vidi koliko mi je stalo do nje ...hahahaa , sad sega a tad vala nije bilo svejedno ...najgore je kad ne znas ko je i sta je ._BataZiv_0809 wrote:U Zenici je zapaljeno auto bivseg direktora bolnice.
Ne idem nikome na noge. Kome sta smeta, nek me sam nadje, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede
Kad bi ja zazirao od svakog klosara, ne bi smio napolje izaci. Nek laju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa u namjeri da preuzmu kontrolu, zene su stvarno spremne na sve. Ponekad to i zavrsi u crnoj hronici, tako da nije off topic