Klix, govor mržnje i klikovi

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
VjecitiStudent

#1 Klix, govor mržnje i klikovi

Post by VjecitiStudent »

Zar vam jebeni klikovi toliko znače da ove idiote u komentarima ispod teksta tolerišete i tolerišete?
FUJ!

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150322079
insomnia78

#2 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by insomnia78 »

Znace care moj
Mene su banovali zato sto sam ispod teksta, koji se ponovio dva puta u mjesec dana, napis'o da je vijest vec bila a ljudi koji svaki dan pozivaju na klanje, ubijanje, silovanje, negiraju genocid, pozivaju na ili pravdaju i velicaju teroristicke napade, sire rasnu, vjersku i sve vrste mrznje pustaju da normalno komentarisu
Takvi komentari se ne brisu niti sankcionisu
kike-tike

#3 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by kike-tike »

ukinut klix, i forum i komentare i sve. Sire mrznju, stranacke trollove i ostala sranja.
insomnia78

#4 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by insomnia78 »

Forum je zlatan, samo u zadnje vrijeme skoro da nema moderatira
Portal je zlo
insomnia78

#5 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by insomnia78 »

Treba izraelskoj ambasadi poslati link na komentare
York Light 100`s

#6 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by York Light 100`s »

Još pokušavam da shvatim poentu zašto Klix odobrava komentare kada se radi o tragedijama da mogu bolesnici komentaristati kako im je drago što je žrtva balija ili vlah pa da mogu porodice žrtava to čitati dok npr. jedan Deen daje ekskluzivni intervju za Klix a komentari nisu odobreni. Pretpostavljam ako imaš pare zaštićen si od svega a ako ne platiš nisi siguran ni od zlobnih komentara :(

Uopšte mi piči po živcima kako Klix portal trpi toliki govor mržnje gdje se zna da je tema gdje može lahko sve eskalirati dok su gospoda kao Deen ili Sanela Jenkins zaštićeni kao polarni medvjedi.
Kako može npr. Deenu pederu ili Sanela sponzorušo biti gore nego napisati npr. na članku o Srebrenici
tokom rata srbske snage su ti zadovoljavale zenske clanove porodice : )))....a koje si ti godiste?....da te nije neki srbo napravio?
Gore od govora mržnje mi je ovo dvolično ponašanje portala gdje su neki zaštićeni od svega i svačega dok se po drugim ozbiljnim temama može oplesti prema svemu što je sveto.
insomnia78

#7 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by insomnia78 »

Zato sto Fudo vjerovatno plati clanak a Saneli se ne smiju zamjerati, ist'o ko sto su i Denisu Stojinicu zakljucali komentare :D
Da je Ćelo rahmetli ziv, sta mislis da li bi se clanci o njemu smjeli komentarisati?

Veceras mi je tacno bilo doslo da pofatam "skrin šotove" od par komentara, prevedem ih na eng. i posaljem najblizoj ambasadi Izraela pa nek oni malo upitaju odgovorne kako se ovo dopusta
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8 Re: Klix, govor mržnje i klikovi

Post by Chmoljo »

insomnia78 wrote:Forum je zlatan, samo u zadnje vrijeme skoro da nema moderatira
Portal je zlo
ko to kaže, ko to laže :D

lock na temu. znate kome se treba obratiti vezano za naslov :) oni ionako ne zalaze na forum previše ;)
Locked