respo wrote:Rauber wrote:Nema niceg ruznog u kukavicluku ako je pracen spoznajom o njemu. Ali kada kukavica zaboravi ko je... neka mu je Bog na pomoci. (citat iz knjige Lovac na zmajeve)
respo mislim da te proganja to sto nisi izasao i sto nisi uzvratio, mislim i mene bi jbg

ali gledaj to iz ugla "ko zna zasto je to dobro" mozda ne bi zavrsilo samo na uzvracanju udaraca... nek ti to bude lekcija i pokusaj ne ulaziti u konflikte u saobracaju, pa eno neki dan je nekakav pucao bas zbog konlikta u saobracaju...

pa dobro malo proganja sto nisam izasao al opet kazem sad mi je drago jer ko zna kako bi se to zavrsilo ili s policijom ili bi me prebio
zato kazem bilo proslo i bar nisam ispao nasilnik koji se tuce fazoni i sl sto bi 100% bilo kao i sa ovim sto je pucao
ps. uz to drago mi je takodje sto nisam spao na njegov nivo i rjesavao to sakama kao primitivac
Ja mislim da si ti dobro prosao jer je ocito da ti je lik satjerao g... u dupe, uvjeren sam da bi dobio batine od tog covjeka..Do sada sam naletio na dosta slucajeva koji su postupili kao ti; opsuj pa na gas....i to lafo mangupi (jednom naletio na kockastu glavu u bijelom jaguaru, cekao da izadjem sa parkinga i poceo da psuje i pickara, ja fino naocare s glave, odvezem pojas, izadjem iz auta i direkt na njega...ruku na srce, u meni je 1.85 i 80 kg misica tako da je to sigurno imalo psiholoski efekat na njega u startu, ne znam kakve si ti konstitucije ali to definitivno igra ogromnu ulogu...i naravno jajca

....u glavnom, uradio je kao ti, nazad u auto i gaaaaas

...u svakom slucaju kad su ti konflikti u pitanju moras znati procijeniti ko je na drugoj strani, da li je sam u autu itd...da budes spreman....Ako nisi siguran u svoje sposobnosti ( da znas da se marises), onda jednostavno u buduce ne glumi mangupa, jer te mogu zadesiti gore stvari od par samarcica.