SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
metar_drva

#8426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

respo wrote:i vi se uhvatili tog potegnut cu pistolj
u tom trenutku bi potegnuo a ne bi samo mahao njime nego bi ga i upotrijebio
sreca pa ga nemam kao sto rekoh zato ga valjda i nisam do sada nabavio
nisam uzvratio ispao picka neka sam sad mi je drago jer bi samo tako sebi napravio probleme bilo sa policijom bilo da me prebije
a to mi ne treba

za maskerana ukupno u saobracaju koliko sam puta ovako reagovao se moze prebrojati na prste
bilo je vise slicnih situacija al svaki normalan se do ovoga izvinuo ili rekao nisam vidio i sl
sto bi i ja uradio da je bilo suprotno

fakat si plačipička. jedno 16 puta si rekao da nećeš više na tu temu, al džaba, suze se same kotrljaju :lol:
1906

#8427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 1906 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
samo malo reloaded

#8428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo malo reloaded »

Creasy wrote:
Danas u Sarajevu 75% omladinaca u konfliktnim situacijama ide na blef. Fora je prepasti protivnika, ali malo ko od njih je zaista spreman uci u sukob sakama, a kamoli vatrenim oruzjem. :wink:
To su papci.

U neka druga vremena, mudonje sa Bistrika ili Gorice, nisu ni blefirali ni prepadali protivnika. Prepadali su nas svoju raju, reakcijom na akciju :D

Bude ti drago sto ti je to jaran, iako nikad ne znas jel sve u redu sa njim :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

u posljednje vrijeme je česta pojava nastanka problema jer zapravo nisi u stanju da ČITAŠ MISLI nekome

npr da čitaš misli kako smetaš nekome jer on prati spot na TVu, smetaš nekome jer mu zaklanjaš pogled ka dobroj koki ili si mu stao u putanju u gužvi u kafiću

pa reci jarane ljudi smo komuniciramo još od doba pećinskog čovjeka

iskaži svoje misli ne mršti se ne gurkaj ne pravi grimase

progovori reci gdje je problem
dzeno123

#8430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dzeno123 »

nisam uzvratio ispao picka neka sam sad mi je drago jer bi samo tako sebi napravio probleme bilo sa policijom bilo da me prebije
a to mi ne treba

za maskerana ukupno u saobracaju koliko sam puta ovako reagovao se moze prebrojati na prste
bilo je vise slicnih situacija al svaki normalan se do ovoga izvinuo ili rekao nisam vidio i sl

Eto vidis da si imo srece do sad, znaci ti si govorio ljudima najnormalnije kad ti se uvale "pusi kurac" a oni ti se izvinjavali.

Ako nastavis se tako ponasati i reagovati, budi spreman na fajt, nema ti druge.
respo

#8431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

dzeno123 wrote:
a to mi ne treba

Eto vidis da si imo srece do sad, znaci ti si govorio ljudima najnormalnije kad ti se uvale "pusi kurac" a oni ti se izvinjavali.

Ako nastavis se tako ponasati i reagovati, budi spreman na fajt, nema ti druge.
lose si procitao ovi su se izvinjavali kad bi ima blicnuo svirnuo i sl i tu se sve zavrsavalo bez ikakve price
Rauber

#8432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Rauber »

Nema niceg ruznog u kukavicluku ako je pracen spoznajom o njemu. Ali kada kukavica zaboravi ko je... neka mu je Bog na pomoci. (citat iz knjige Lovac na zmajeve)
respo mislim da te proganja to sto nisi izasao i sto nisi uzvratio, mislim i mene bi jbg :) ali gledaj to iz ugla "ko zna zasto je to dobro" mozda ne bi zavrsilo samo na uzvracanju udaraca... nek ti to bude lekcija i pokusaj ne ulaziti u konflikte u saobracaju, pa eno neki dan je nekakav pucao bas zbog konlikta u saobracaju... :roll:
respo

#8433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

Rauber wrote:Nema niceg ruznog u kukavicluku ako je pracen spoznajom o njemu. Ali kada kukavica zaboravi ko je... neka mu je Bog na pomoci. (citat iz knjige Lovac na zmajeve)
respo mislim da te proganja to sto nisi izasao i sto nisi uzvratio, mislim i mene bi jbg :) ali gledaj to iz ugla "ko zna zasto je to dobro" mozda ne bi zavrsilo samo na uzvracanju udaraca... nek ti to bude lekcija i pokusaj ne ulaziti u konflikte u saobracaju, pa eno neki dan je nekakav pucao bas zbog konlikta u saobracaju... :roll:
pa dobro malo proganja sto nisam izasao al opet kazem sad mi je drago jer ko zna kako bi se to zavrsilo ili s policijom ili bi me prebio
zato kazem bilo proslo i bar nisam ispao nasilnik koji se tuce fazoni i sl sto bi 100% bilo kao i sa ovim sto je pucao

ps. uz to drago mi je takodje sto nisam spao na njegov nivo i rjesavao to sakama kao primitivac
Creasy

#8434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

Rauber wrote:Nema niceg ruznog u kukavicluku ako je pracen spoznajom o njemu. Ali kada kukavica zaboravi ko je... neka mu je Bog na pomoci. (citat iz knjige Lovac na zmajeve)
Da, ocito je da ga proganja sto je ispao mis, pa diskusijom na ovu temu pokusava iz sebe izbaciti to sto ga jede. Decka ne treba ismijavati jer je hrabro ovako nesto i pokrenuti na forumu. S druge strane, takodje se slazem sa onim "ko zna zasto je to dobro". Moglo je tu na kraju i svasta ispasti. Iz banalnih situacija ispadne tragedija. Recimo da je taj stari magarac na kraju otisao po pistolj ili da je Respo izasao i gurnuo starog, a ovaj pao pod neko auto i poginuo... Ima dosta scenarija i zato je najbolje izbjegavati svaki vid konflikta na ulici, pa cak i verbalni. Vremena su takva, svakome treba zera da se upali.
simonese

#8435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simonese »

strasno hapsenje dilera na Skenderiji

bravo SIPA
Don Zivconi

#8436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

simonese wrote:strasno hapsenje dilera na Skenderiji

bravo SIPA
jel u mnozini ili je samo jedan :)
plejka2

#8437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by plejka2 »

sad ih ne trebaju u zatvor ja bi to na elektricnu stolicu odmah
cigara

#8438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cigara »

bravo SIPA
ti prisustvovao tome? ako jesi daj kakvu informaciju vise
simonese

#8439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simonese »

samo jednog
vise informacija mane
plejka2

#8440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by plejka2 »

mozda je nekom konkurencija pa ga sklonili.pravi godinama ne padaju.
Suicidal Siberian

#8441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Suicidal Siberian »

respo wrote:
pa dobro malo proganja sto nisam izasao al opet kazem sad mi je drago jer ko zna kako bi se to zavrsilo ili s policijom ili bi me prebio
zato kazem bilo proslo i bar nisam ispao nasilnik koji se tuce fazoni i sl sto bi 100% bilo kao i sa ovim sto je pucao

ps. uz to drago mi je takodje sto nisam spao na njegov nivo i rjesavao to sakama kao primitivac

Ja mislim da si ti dobro prosao jer je ocito da ti je lik satjerao g... u dupe, uvjeren sam da bi dobio batine od tog covjeka..Do sada sam naletio na dosta slucajeva koji su postupili kao ti; opsuj pa na gas....i to lafo mangupi (jednom naletio na kockastu glavu u bijelom jaguaru, cekao da izadjem sa parkinga i poceo da psuje i pickara, ja fino naocare s glave, odvezem pojas, izadjem iz auta i direkt na njega...ruku na srce, u meni je 1.85 i 80 kg misica tako da je to sigurno imalo psiholoski efekat na njega u startu, ne znam kakve si ti konstitucije ali to definitivno igra ogromnu ulogu...i naravno jajca :)....u glavnom, uradio je kao ti, nazad u auto i gaaaaas :)...u svakom slucaju kad su ti konflikti u pitanju moras znati procijeniti ko je na drugoj strani, da li je sam u autu itd...da budes spreman....Ako nisi siguran u svoje sposobnosti ( da znas da se marises), onda jednostavno u buduce ne glumi mangupa, jer te mogu zadesiti gore stvari od par samarcica.
(ne)forumas

#8442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by (ne)forumas »

cudi me sto ovaj thread nema 3000 strana koliko svi na prvu udaraju i pucaju
miky

#8443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by miky »

bravo SIPA
Hebeni su brate kad ih vidis,nema sta :mrgreen: ja konto prvo slucajevi x se snimaju :lol:

Nasli su kod lika dosta droge,kolko sam ja vidio,drzali ga jedno pola sata na platou,dok su dosli oni da slikaju,ha hu,ugl nebi se kacio ja sa onakvim :-D
glade

#8444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by glade »

respo wrote:
glade wrote:Pametni moji, nije poenta price uzvracanje (koje je normalno) vec uzvracanje oruzjem. Ako je "finoj" raji "normalno" upucati nekog ko ga vec udara sakama, sta onda ocekivati od klosara?
jesi ti procitao sta sam napisao
u tom trenutku da sam imao vjerovatno bi pucao
al srecom ne nosim oruzje
ako procitas fino vidis da sam sve to presao i da nisam ni uzvratio na to "udaranje" jer ne mogu reci da je bilo sada ono saketanje
shvatas li ti napisano ili da crtam?
shvatam ja ali ti ocigledno ne... ako si ti spreman da pucas na nekoga ko te udara SAKAMA (umjesto da i ti na isti nacin uzvratis) onda te mogu okarakterisati kao kukavicu... a takvih je sve vise... zato nam i jeste crna hronika puna pucnjava i bodenja...

tuk'o sam se i ja puno puta pa nikad ne zavrsih u crnoj hronici... napadne me neko, posaketamo se, jedan se na kraju povuce i odemo kucama sa sljivama na ocima... a da me neko udara ne bi pucao sve i da mi je pistolj nekim cudom u ruci i repetiran... to je poenta svega
simonese

#8445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simonese »

miky wrote:

bravo SIPA
Hebeni su brate kad ih vidis,nema sta :mrgreen: ja konto prvo slucajevi x se snimaju :lol:

Nasli su kod lika dosta droge,kolko sam ja vidio,drzali ga jedno pola sata na platou,dok su dosli oni da slikaju,ha hu,ugl nebi se kacio ja sa onakvim :-D
mislim da je imao hrpu kesha kod sebe
sarajev_o

#8446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sarajev_o »

Amerika cemerika ima eto tu predosnost kad si neko natakari da ga upucas prijavis i gotovo.
simonese

#8447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simonese »

sarajev_o wrote:Amerika cemerika ima eto tu predosnost kad si neko natakari da ga upucas prijavis i gotovo.
:thumbup:
bpsang

#8448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bpsang »

Veceras oko 18h , frajer izasao iz kombija i nasrnuo na prolaznika,sa zenom na trotoaru
Last edited by bpsang on 03/06/2011 21:52, edited 2 times in total.
Creasy

#8449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

100_KA wrote:Veceras oko 18h , frajer izasao iz kombija i nasrnuo na prolaznika,sa zenom na trotoaru

Je l' se ovo Respo osvetio onom starom? :lol:
dobar,ti?

#8450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dobar,ti? »

100_KA wrote:Veceras oko 18h , frajer izasao iz kombija i nasrnuo na prolaznika,sa zenom na trotoaru

haha satro ovaj u crnom drzi gard :D
Locked