Prevare u Sarajevu
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#226 Re: Prevare u Sarajevu
ma ovde svi kokuzi i klosari imaju AJfon jer im to jedino svi vide...brlog u kom zive i ostale ciganluke niko ne vidi....
- sinuhe
#227 Re: Prevare u Sarajevu
Slaze covjek stoju po stoju. Necku je ravno do mora.
-
Nazif_Gljiva
#228 Re: Prevare u Sarajevu
Retrovizor majstori kod katedrale sinoć , crveni golf dvica ili kec.
Bez tablica nažalost...
Bez tablica nažalost...
-
bumerangss
#229 Re: Prevare u Sarajevu
Odlican sva 4 razreda a vanredan student!?sinuhe wrote:Slaze covjek stoju po stoju. Necku je ravno do mora.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#230 Re: Prevare u Sarajevu
Najjaci su ovi sto im treba za karte do Varesa, Olova, Kaknja..... 
- thekupus
#231 Re: Prevare u Sarajevu
Pored toga, sudeći po ovim "apelima", totalno nepismen...bumerangss wrote:Odlican sva 4 razreda a vanredan student!?sinuhe wrote:Slaze covjek stoju po stoju. Necku je ravno do mora.tu nesto smrdi... da je bio odlican bio bi primljen kao redovan i placao bi 100 a ne 2500km....
-
dezurni_ucenik
#232 Re: Prevare u Sarajevu
black wrote:vidim na fb pojavila se nova molbajulisiz es grant wrote:Sjećate se Nečka Hadžibajrića, momka koji je prije nekih mjesec dana otvorio niz tema sa srceparajućom pričom čija je poenta da je on mamin ponos, ali je siromašan i mora da radi šta bilo i da studira, primljen je u vanredne studente, ali mu treba 2500 KM za upis, bla bla bla....pa kad su ga raja počela podučavati da se ne ide tako kroz život, on ih uzeo proklinjati (baš tako: "proklet bio")
Nađoh da je prije ovoga pokušao da emigrira u SAD i pisao Obami da ga primiOzbiljno. Evo pisma:
http://lettertobarackobama.com/letter/s ... mmigration
U pismu kaže da je živio pet i po godina u Americi, a u svojoj životnoj priči koju nam je ovdje podastirao nigdje to ne spominje.
Nema šta, mali će postati profesionalac![]()
https://www.gofundme.com/f90iv8
Je li ovo mali skupio 2 500 dolara
- Mea_parvitas
#233 Re: Prevare u Sarajevu
Jeste, sve pare koje skupis, bez obzira ispunio cilj ili ne, idu tebi.
5000 KM laganini
-
dezurni_ucenik
#234 Re: Prevare u Sarajevu
Mea_parvitas wrote:Jeste, sve pare koje skupis, bez obzira ispunio cilj ili ne, idu tebi.5000 KM laganini
Respekt za malca. Kad je neko levat i bekan, nek' ga otrese.
-
dezurni_ucenik
#235 Re: Prevare u Sarajevu
http://www.savewalterwhite.com/

-----------------------------------------------------------------------------------------------
RIJEC JE O PREVARI. NE NASJEDAJTE NA OVAKVE PODVALE...
My dad is amazing. It's funny, but I didn't know that until I
found out he was going to die. That it was going to happen
soon. That it was real. Then I thought about a lot of stuff.
Things I hadn't thought about for a long time. I guess I kind
of took him for granted or something. I mean, our parents are
just always there. You expect them to always be bugging you
to clean up your room or study harder or have good manners or
try new things to grow up to be a more well-rounded person one
day. And make you get up early on the weekend to have
"family time" and all that other stuff that used to drive me
crazy. I don't feel that way now. Everything's different since
Dad got his diagnosis. Since I realized that one day in the
near future, he might not be around to drive me crazy.
Now I feel lucky when he asks me about my day (I used to totally hate that
question) or nags me about coming home on time at night and being respon-
sible. One day he won't be here to ask. Now I feel lucky when I hear
his car pulling into the driveway after school. I even like to hear him cough-
ing. It means he's still around. Still my dad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
RIJEC JE O PREVARI. NE NASJEDAJTE NA OVAKVE PODVALE...
-
Drinski
#236 Re: Prevare u Sarajevu
Ako je prevara za one koji pokusaju zaraditi, da li je pravara za krajnje korisnike, odnosno one kupce koji idu sa tim karticama i dobijaju popust u kupovini? Oni mi nisu osteceni.
-
L u c i f e r
#237 Re: Prevare u Sarajevu
Imal mi đe nećka
L u c i f e r wrote:Pa odgovorio mu je čovjek bio:julisiz es grant wrote:Sjećate se Nečka Hadžibajrića, momka koji je prije nekih mjesec dana otvorio niz tema sa srceparajućom pričom čija je poenta da je on mamin ponos, ali je siromašan i mora da radi šta bilo i da studira, primljen je u vanredne studente, ali mu treba 2500 KM za upis, bla bla bla....pa kad su ga raja počela podučavati da se ne ide tako kroz život, on ih uzeo proklinjati (baš tako: "proklet bio")
Nađoh da je prije ovoga pokušao da emigrira u SAD i pisao Obami da ga primiOzbiljno. Evo pisma:
http://lettertobarackobama.com/letter/s ... mmigration
U pismu kaže da je živio pet i po godina u Americi, a u svojoj životnoj priči koju nam je ovdje podastirao nigdje to ne spominje.
Nema šta, mali će postati profesionalac![]()
Dear Mr. President !
My name is Nedzad Hadzibajric. I'm 19 years old. I used to live in America for aprox. five and a half years. My life is a disaster. Since I left US my life is horrible, it went upside down. I never had a childhood. Since I was a little boy, I was strugguling about everything. My father was an awful person. He used to abuse all of us, sometimes he kicked us out of the house in the middle of the night, and we couldnt go anywhere but on the street. Also he used to hit me, and under the influence of pain I passed out. I had almost everything in America, simply I had a life to live ! When we returned to Bosnia and Herzegovina, my homeland, my mother bought a three flat house, and my dad burnt it to dust. afterer my parents divorce. Since then, I am living and renting a house, together with my two sisters, brother and ill mom. I cant fight anymore, I cant watch my mom losing her mind because of our unhappiness, and poorness. I graduated from Medical high school in Sarajevo, being the best student in class. You may not believe, but I finished high school with only one pencil and one notebook, without any book to learn from, I was the best because of my power of will. I am a type of person who fights for his family, and no matter what it takes I wanna help my mother. We are so poor, we can almost earn enough money jusr for one bread. In Sarajevo I dont have any prospects, I cant achive anything.. Memories made me think that America is the promised land for people who wants to work and make their future brighter. This letter is written by me and my heart begging you, asbthe president of the strongest country, to help me immigrate to U.S.A once again. My wish is to see my mom smiling again. Maybe its awful thing to say, but f I dont find my way back to US , I will take my life, and end it , cause there is nothing left to do. I am exhausted of fighting, exhausted of living in my sorrow. You are the only one who can help me, my only hope. You know what the holly books say ?? If you save one life, its like you saved the whole world. Please help me to immigrate. If you do that for me you will be the proudest person. I dont have money to apply for a visa, or the trip. Thats why I am writing to you. Hope you will help me. I'll never let you down I promise.
With most respect.
Sincerely yours,
Nedzad Hadzibajric
Dear Nedzad
Thank you for your touching letter.
I see that you are sincere, honest and hardworking young man.
I heard about you from my good friend Lucifer, who told me that he offered a job to you that you unfortunately refused.
On his recommendation I decided to help you.
If you suck my big black dick and swallow the last drop of my cum, I might consider it to come out to meet your request.
With extraordinary respect and throbing hard-as-rock cock ...
Sincerely yours
Barack Obama
-
julisiz es grant
#238 Re: Prevare u Sarajevu
I ja bih volio da znam...da li je ispunio Obamin uvjet da dobije državljanstvo SAD 
-
L u c i f e r
#239 Re: Prevare u Sarajevu
julisiz es grant wrote:I ja bih volio da znam...da li je ispunio Obamin uvjet da dobije državljanstvo SAD
- muha_sa
#240 Re: Prevare u Sarajevu
Tomahawk11 wrote:Najjaci su ovi sto im treba za karte do Varesa, Olova, Kaknja.....
il mu nestalo goriva a nema kredita na kartici pa me zamoli da mu nazovem oca a otac nedostupan
e moje djete
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#241 Re: Prevare u Sarajevu
E, ti sto nemaju kredita ili traze telefon....njih pomnozim s nulom.muha_sa wrote:Tomahawk11 wrote:Najjaci su ovi sto im treba za karte do Varesa, Olova, Kaknja.....![]()
il mu nestalo goriva a nema kredita na kartici pa me zamoli da mu nazovem oca a otac nedostupan![]()
![]()
e moje djetene znaš ti za vakat kad se cigla zamotana u novinu na čaršiji prodavala
Bas, ne znaju oni za cigla vakat
- O'zone
- Globalni moderator
#242 Re: Prevare u Sarajevu
Šta dobija sa ovim?muha_sa wrote:Tomahawk11 wrote:Najjaci su ovi sto im treba za karte do Varesa, Olova, Kaknja.....![]()
il mu nestalo goriva a nema kredita na kartici pa me zamoli da mu nazovem oca a otac nedostupan![]()
![]()
e moje djetene znaš ti za vakat kad se cigla zamotana u novinu na čaršiji prodavala
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#243 Re: Prevare u Sarajevu
U čemu je štos?muha_sa wrote:![]()
![]()
Sredinom 60-tih godina, moju rahmetli nanu, jedva pismenu seosku ženu, su kvalitetno prevarili na čaršiji kad je krenula da proda neke dukate.
-
julisiz es grant
#244 Re: Prevare u Sarajevu
_BataZiv_0809 wrote:U čemu je štos?muha_sa wrote:![]()
![]()
Od 32:56
-
klixo
#245 Re: Prevare u Sarajevu
Prije sam redovno sice dijelio tim prosjacima ,sad vise ne dam ni feninga.
Cak se ni ne sjecam kad sam zadnji put dao osim sto kupim krompiruse
ispred jedne Buregdzinice gdje ordiniraju.
Uplatis u javnu kuhinju ili u fond za djecu oboljeloj od raka i riješiš se eventualne griznje savjesti.
Nego nedavno vidim jednu zenu kako prosi na Energoinvestu prije Ilidze, sjecam je se jos iz djetinstva
prije haman 10 godine.
Svaki put kad bi ona usla izadjem iz tog tramvaja jer zena usmrdi komplet tramvaj svojom pojavom.
I onu nanu pogurenih ledja sto hoda bosa vidjam u svakom dijelu grada.
Cak se ni ne sjecam kad sam zadnji put dao osim sto kupim krompiruse
ispred jedne Buregdzinice gdje ordiniraju.
Uplatis u javnu kuhinju ili u fond za djecu oboljeloj od raka i riješiš se eventualne griznje savjesti.
Nego nedavno vidim jednu zenu kako prosi na Energoinvestu prije Ilidze, sjecam je se jos iz djetinstva
prije haman 10 godine.
Svaki put kad bi ona usla izadjem iz tog tramvaja jer zena usmrdi komplet tramvaj svojom pojavom.
I onu nanu pogurenih ledja sto hoda bosa vidjam u svakom dijelu grada.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#246 Re: Prevare u Sarajevu
Hvala. A je li fakat neko nasjedao na ovaj fazonjulisiz es grant wrote:....
-
julisiz es grant
#247 Re: Prevare u Sarajevu
To će ti reći ovi starohani, ali pretpostavljam da jest...još ako ti neki ovakav rmpalija stane za leđa i potapše te po ramenu, haj ne kupi, majčin sine_BataZiv_0809 wrote:Hvala. A je li fakat neko nasjedao na ovaj fazonjulisiz es grant wrote:....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#248 Re: Prevare u Sarajevu
Starohani bi mogli reci da je kult sarajevskog šanera uvijek bio jak ili su to Nadrealisti digli na pijadestal? 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#249 Re: Prevare u Sarajevu
smradulja voza fiata multiplu,vidio je ja nedavno....klixo wrote:
prije haman 10 godine.
- O'zone
- Globalni moderator
#250 Re: Prevare u Sarajevu
Ganja lovu da uzme ljepše vozilobitanga_sa_otesa wrote:smradulja voza fiata multiplu,vidio je ja nedavno....klixo wrote:
prije haman 10 godine.