ozbiljno, fasovala sam neku koku, bakteriju, mozda i salmonelu u onom njihovom cuvenom pilecem sendvicu sto ima u sebi i kajmaka! pijuckam finNdzan po fiNdzan caja, i zivotarim
Oprez! (lijepi strah :D )
-
zmijaIzmaj
#1 Oprez! (lijepi strah :D )
jedite kod dzoa
ozbiljno, fasovala sam neku koku, bakteriju, mozda i salmonelu u onom njihovom cuvenom pilecem sendvicu sto ima u sebi i kajmaka! pijuckam finNdzan po fiNdzan caja, i zivotarim
cuvajte se!
kajmaka
Last edited by zmijaIzmaj on 21/11/2006 11:09, edited 1 time in total.
-
PITARKA_SA
fakat?
ja juce jela ,bas taj sendvic
auuuu gotova sam
kako cu na tekmu

ja juce jela ,bas taj sendvic
auuuu gotova sam
-
Celicna_saka
Jebali su jeza ako se provali jer hiljade ljudi svakodnevno jede te iste sendvice.
-
Grom iz vedra neba
Ja sam vazda govorio nema selameta bez cevapa, raznjica, pace, janjetine, sudzukica i naravno bureka...sve ostalo se moze kupiti Master Cardom 
- Alfons Kauders
#11 Re: Nemojte jesti u Pomodorinu!
i ti vala svudje i svasta jedes...zmijaIzmaj wrote:jedite kod dzoa![]()
ozbiljno, fasovala sam neku koku, bakteriju, mozda i salmonelu u onom njihovom cuvenom pilecem sendvicu sto ima u sebi i kajmaka! pijuckam finNdzan po fiNdzan caja, i zivotarimcuvajte se!
![]()
kajmaka
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#12 Re: Nemojte jesti u Pomodorinu!
UŽASAlfons Kauders wrote:i ti vala svudje i svasta jedes...zmijaIzmaj wrote:jedite kod dzoa![]()
ozbiljno, fasovala sam neku koku, bakteriju, mozda i salmonelu u onom njihovom cuvenom pilecem sendvicu sto ima u sebi i kajmaka! pijuckam finNdzan po fiNdzan caja, i zivotarimcuvajte se!
![]()
kajmaka
![]()
![]()
i ja.
- Alfons Kauders
srecom ja sam se hranio studentski, pa sam naucio dje-sta-kako...
zlatno pravilo - treba jesti tamo gdje se okupljaju srednjovjecni alkoholicari, hrana je uvijek svjeza, dovoljno jaka i za najteze mahmurluke, i rijetko se kad ko otruje, jer ako otruju ekipu patokara koji ostavljaju sav pazar, mogu komotno kljuc u bravu
zlatno pravilo - treba jesti tamo gdje se okupljaju srednjovjecni alkoholicari, hrana je uvijek svjeza, dovoljno jaka i za najteze mahmurluke, i rijetko se kad ko otruje, jer ako otruju ekipu patokara koji ostavljaju sav pazar, mogu komotno kljuc u bravu
-
zmijaIzmaj
vi koji ste to papali juce, a do sad je sve uredu, onda niste fasovali
ja sam pojela juce taj sendvic, al ima i moje krivice jer sam mu dopustila da prenoci na sobnoj temperaturi
pa su se razvila gamad
p.s. odsad samo cevapi
p.s. odsad samo cevapi
-
Grom iz vedra neba
Dje si ti to svega ti jeo? Nisi valjda u onoj birtiji na zeljeznickoj?Alfons Kauders wrote:srecom ja sam se hranio studentski, pa sam naucio dje-sta-kako...
- karanana
ma sumnjam da je ovo nesto masovno. mozda si ti jos nesto poslije sendvica pojela sto ti nije bas sjelo. pa tamo se dnevno proda stotine sendvica i ne bi trebalo da bude staro. medjutim i ja sam se otprije pitao kako vec nema zabiljezenih slucajeva salmonele otamo, jer ona piletina je veoma cesto hladna a to je dzennet za bakterije, a da bi se sve bakterije ubile mora da bude dobro zagrijana.
- Alfons Kauders
u par lokala koje je daco opisao u svojim alko tripovima...Grom iz vedra neba wrote:Dje si ti to svega ti jeo? Nisi valjda u onoj birtiji na zeljeznickoj?Alfons Kauders wrote:srecom ja sam se hranio studentski, pa sam naucio dje-sta-kako...
a nisam mislio na one hajvane koji se skupljaju dole, vec na malo kulturnije alkoholicare...
- Alfons Kauders
joj gujo sto se ti ne paziszmijaIzmaj wrote:vi koji ste to papali juce, a do sad je sve uredu, onda niste fasovalija sam pojela juce taj sendvic, al ima i moje krivice jer sam mu dopustila da prenoci na sobnoj temperaturi
pa su se razvila gamad
![]()
p.s. odsad samo cevapi
ako nista, mozda izgubis koju kilu nakon ovog, nije sve crno...
- Saian
cekaj ispade sad da nisi jela u Pomodorinu nego u sobi nekojzmijaIzmaj wrote:vi koji ste to papali juce, a do sad je sve uredu, onda niste fasovalija sam pojela juce taj sendvic, al ima i moje krivice jer sam mu dopustila da prenoci na sobnoj temperaturi
pa su se razvila gamad
![]()
p.s. odsad samo cevapi
-
zmijaIzmaj
halo cjepidlaka
(puuuh povraca mi se na posmisao dlake
), samo kazem, nemojte jesti te kajmake i mlijecne namaze po birtijama...ako se vec nekom omakne
pa povraca cijelu noc i ne izlazi iz wc.a
znam lijek

-
melb26sa
Ne bih rekla da ima kajmaka u pilecem sendvicu u Pomodorinu - znam da ima majoneza i sir te kupus... Jedem tamo skoro svaki dan i dosada mi se nista nije desilo od njihove hrane. Kod drugih da, posebice ako u hrani ima kuhanih jaja :smajli sto povraca
BTW, preporucujem Seldiar za brzo rjesavanje stalnog "sjedenja na solji" (kad Enterofyril ili kako se vec zove ne pomaze).
BTW, preporucujem Seldiar za brzo rjesavanje stalnog "sjedenja na solji" (kad Enterofyril ili kako se vec zove ne pomaze).
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Trebala si temu nazvati "Nemojte ostavljati sendvice iz pomidorina da prenoce na sobnoj tempraturi" jer bi ti se to desilo sa bilo kojim namazom iz bilo kojeg grila ili restorana...zmijaIzmaj wrote:halo cjepidlaka(puuuh povraca mi se na posmisao dlake
), samo kazem, nemojte jesti te kajmake i mlijecne namaze po birtijama...ako se vec nekom omakne
pa povraca cijelu noc i ne izlazi iz wc.a
znam lijek
![]()
btw, super je imati salmonelu, procistis krv samo tako
-
Eshek
Majko mila, zar ima ljudi koji ovako misle???karanana wrote:ma sumnjam da je ovo nesto masovno. mozda si ti jos nesto poslije sendvica pojela sto ti nije bas sjelo. pa tamo se dnevno proda stotine sendvica i ne bi trebalo da bude staro. medjutim i ja sam se otprije pitao kako vec nema zabiljezenih slucajeva salmonele otamo, jer ona piletina je veoma cesto hladna a to je dzennet za bakterije, a da bi se sve bakterije ubile mora da bude dobro zagrijana.
Nije tačno, nego je obrnuto.
BTW, dobio sam neki dan analizu hrane iz restorana brze hrane koju je obavio veterinarski fakultet, i ima nekih veoma zanimljivih stvari...
Uglavnom, u Sarajevu i nije toliko bezbjedno jesti van kuće, ali ako to radite, nemojte gledati u 1/2 marke, jer vas može koštati puno, puno više.
-
zmijaIzmaj
imas pravo mircerka, nije do Pomodorina ( a mozda i jeste
), eto, nek shvati ko kako hoce, malo vise opreza i to bi bila moja misionarska poruka za danas
nema infuzije, pijem kapsule enterofulyl i cajeve

nema infuzije, pijem kapsule enterofulyl i cajeve
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ti si onda dobila neke pilice a ne koke...zmijaIzmaj wrote:imas pravo mircerka, nije do Pomodorina ( a mozda i jeste), eto, nek shvati ko kako hoce, malo vise opreza i to bi bila moja misionarska poruka za danas
![]()
![]()
nema infuzije, pijem kapsule enterofulyl i cajeve![]()
dobro si prosla...