KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?
-
branimir_s
#1 KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?
Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?
pa zar su vec zavrsili i sa drenaznim radovima?branimir_s wrote:Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
-
branimir_s
#4 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?
Pa drenaza ide prije finalnih radova.mIRCerka wrote:pa zar su vec zavrsili i sa drenaznim radovima?branimir_s wrote:Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?
o tome ti govorim..to jos gotovo nije...branimir_s wrote:Pa drenaza ide prije finalnih radova.mIRCerka wrote:pa zar su vec zavrsili i sa drenaznim radovima?branimir_s wrote:Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
- jazzer
Meni piche po zivcima kada pocnu pricati kako se poslovi
daju stranim firmama a ne njima, kako su oni sposobni
graditi koridor i sl., a ne mogu ispostovati rok od mjesec
dana za jednu jeb.nu cestu. I onda zakasne sa radovima (jer su
im smetale kise, sunce, guantanamo, zenine menstruacije, neredovne
penzije...) a opet i ono sto urade ne valja.

daju stranim firmama a ne njima, kako su oni sposobni
graditi koridor i sl., a ne mogu ispostovati rok od mjesec
dana za jednu jeb.nu cestu. I onda zakasne sa radovima (jer su
im smetale kise, sunce, guantanamo, zenine menstruacije, neredovne
penzije...) a opet i ono sto urade ne valja.
- Guento
Prosao biciklom neki dan ispred avaza, kad tamo vec zjapi solidna rupa pored šahta na novourađenom, pa onda popravljenom dijelu puta... veselo
branimir_s, u pravu si, svi su se usutali, niko ni rijeci o kontroli urađenog, jedva cekam saopštenje inspektora za kontrolu kvaliteta koji će "laboratorijski testirati asfalt", kako to prenese neki dan d avaz. Hebote, laboratorijski test
, pa dobro ako oni kazu da je dobro, onda oni ulegnuti/nakrivljeni šahtovi i s**bani slivnici i ne postoje
Mozda izlijepit ovako neki plakat po gradu, kao glas javnosti, zna li iko kako ide to oko plakatiranja, zabrane, ovo ono
Znam da nema fajde al eto..

branimir_s, u pravu si, svi su se usutali, niko ni rijeci o kontroli urađenog, jedva cekam saopštenje inspektora za kontrolu kvaliteta koji će "laboratorijski testirati asfalt", kako to prenese neki dan d avaz. Hebote, laboratorijski test
Mozda izlijepit ovako neki plakat po gradu, kao glas javnosti, zna li iko kako ide to oko plakatiranja, zabrane, ovo ono

-
melb26sa
KOliko sam sada vidjela iz daljine izgleda da su vec poceli sa kopanjem po novom asfaltu. Za nadati se da ispravljaju greske sa odvodima i barama na cesti nakon kisa...
BTW, semafori od Logavine do trznice ne rade ima 2 sedmice - mozda i vise. Zna li ko kada ce ih ukljuciti - dosadilo mi izigravati zeca
BTW, semafori od Logavine do trznice ne rade ima 2 sedmice - mozda i vise. Zna li ko kada ce ih ukljuciti - dosadilo mi izigravati zeca