KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
branimir_s

#1 KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?

Post by branimir_s »

Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
Saian

Post by Saian »

Ja reko neko odlomio pa prob'o ili ti kushao komad :D, test kvalitete, moze bit da je asfalt prvoklasni samo ga nashi levati nisu znali postavit kako treba :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?

Post by mIRCerka »

branimir_s wrote:Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
pa zar su vec zavrsili i sa drenaznim radovima?
:?
branimir_s

#4 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?

Post by branimir_s »

mIRCerka wrote:
branimir_s wrote:Danas se vidjelo kako su nase renomirane gradjevinske firme strucno i znalacki obavile posao. Od Bas carsije do Marin-dvora na novom asfaltu lokva do lokve. Ko da zivimo u Vlasenici majko moja. I mi da gradimo auto-put... A sto je najgore niko to nije objavio na vijestima. Ni oni poltroni sa kantonalne ni federalna ni iko drugi. Sramota
Pa drenaza ide prije finalnih radova.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#5 Re: KVALITET ASFALTA U TITOVOJ?

Post by mIRCerka »

branimir_s wrote:
mIRCerka wrote:
Pa drenaza ide prije finalnih radova.
o tome ti govorim..to jos gotovo nije...
jazzer

Post by jazzer »

Meni piche po zivcima kada pocnu pricati kako se poslovi
daju stranim firmama a ne njima, kako su oni sposobni
graditi koridor i sl., a ne mogu ispostovati rok od mjesec
dana za jednu jeb.nu cestu. I onda zakasne sa radovima (jer su
im smetale kise, sunce, guantanamo, zenine menstruacije, neredovne
penzije...) a opet i ono sto urade ne valja.

:x :x
Guento

Post by Guento »

Prosao biciklom neki dan ispred avaza, kad tamo vec zjapi solidna rupa pored šahta na novourađenom, pa onda popravljenom dijelu puta... veselo :-D
branimir_s, u pravu si, svi su se usutali, niko ni rijeci o kontroli urađenog, jedva cekam saopštenje inspektora za kontrolu kvaliteta koji će "laboratorijski testirati asfalt", kako to prenese neki dan d avaz. Hebote, laboratorijski test :-), pa dobro ako oni kazu da je dobro, onda oni ulegnuti/nakrivljeni šahtovi i s**bani slivnici i ne postoje
Mozda izlijepit ovako neki plakat po gradu, kao glas javnosti, zna li iko kako ide to oko plakatiranja, zabrane, ovo ono 8-) Znam da nema fajde al eto..

Image
melb26sa

Post by melb26sa »

KOliko sam sada vidjela iz daljine izgleda da su vec poceli sa kopanjem po novom asfaltu. Za nadati se da ispravljaju greske sa odvodima i barama na cesti nakon kisa...

BTW, semafori od Logavine do trznice ne rade ima 2 sedmice - mozda i vise. Zna li ko kada ce ih ukljuciti - dosadilo mi izigravati zeca :-)
JD

Post by JD »

melb26sa wrote: BTW, semafori od Logavine do trznice ne rade ima 2 sedmice - mozda i vise. Zna li ko kada ce ih ukljuciti - dosadilo mi izigravati zeca :-)
hvala bogu pa ne rade, kad rade vazda guzva preko dana...
Post Reply