Bolji su oni satra tramvaji po meni pošto imaju nazad onaj ko 'šiber' na krovu pa kad staneš ispod njega a ako su još sa strane otvoreni prozori...kao da si na Bjelašnici i ne osjećaš ni +40.dresdener78 wrote:Hahaha baš tako jeste... recimo ni ja ne volim biti izložen hladnom ili ledenom vjetru, ali sa druge strane, kad sam u Sarajevu tokom ljeta, uvijek radije čekam sljedeći tramvaj ako se približava onaj amsterdamski jer znam da ću imati već na sljedećoj stanici i bokserice mokre i uživaću isto kao u sauni. Dakle radije čekam "moj" čehoslovački tramvaj gdje mogu da glavu stavim van tramvaja kroz prozorneki wrote:
Dzaba ti je...boris se protiv vjetrenjaca...na Balkanu se i sida dobija od propuha. I samo gubis energiju raspravljajuci o tome s prosjecnim balkancem.
Ako slucajno udjes u tramvaj na +35 i stanes pored prozora ujutro ces se probuditi s ustima na potiljku. Kako? ne pitaj...argumentovan dokaz ne postoji![]()
Doživio sam par neprijatnih situacija kada sam "drsko" otvorio prozor (u julu, vani nekih 34 stepeni, u tramvaju nisam mogao ni da dišem od vrućine i neugodnog mirisa) i desetak saputnika je uzvikivalo na mene NEMOJ BOLAN JESI LI TI NORMALAN PROPUH UBIJA
Čehoslovak je isto dobar ali nema zatamnjene prozore kao neki satra tramvaji + sve se ljušti pa kad se zagrije onaj metal imaš specifičnu 'aromu', bez obzira na broj putnika.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk