Coloseum

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1 Coloseum

Post by Truba »

Jel ko bio na koncertu Aleksandre Radović sinoć ?

koji je ono krkljanac :roll: :roll: :roll: :roll: 5 maraka ulaznica 1 sat čekaš i smrzavaš se onda ništa ne čuješ i skuhaš se unutra

organizacija "na nivou" kao i uvijek...od nine badrić kada nisam mogao ući do bombaj štampe

svaka čast KoloseUMovci :roll: :roll: :roll: kolosalan vam je mozak :mrgreen:

ulaznica 5 maraka navali narode

ulasci preko reda kao nekad i preko štela kao i uvijek kod nas :lol: :lol: :lol:
nepredvidiva

#2 Re: Coloseum

Post by nepredvidiva »

Mislim da tu ništa nije čudno. Ovo je Bosna, pomirimo se s tim. :roll:
van Basten

#3 Re: Coloseum

Post by van Basten »

coloseum je prije svega kockarnica, a ne koncertna dvorana. Jednom sam tamo otišao "na koncert", ne sjećam se sad koji, ali znam da ništa nisam vidio i skoro ništa ni čuo i onda sam rekao - da mi babo svira ne idem.
Jedino ako ćeš uzeti rezervaciju za stolom, pa da ti Aleksandra ili ko već pjeva na uvce, onda se isplati tamo otići na koncert. Ali to se posebno plaaaaaaćaaaa....
Eleonora

#4 Re: Coloseum

Post by Eleonora »

komi wrote:Jel ko bio na koncertu Aleksandre Radović sinoć ?

koji je ono krkljanac :roll: :roll: :roll: :roll: 5 maraka ulaznica 1 sat čekaš i smrzavaš se onda ništa ne čuješ i skuhaš se unutra

organizacija "na nivou" kao i uvijek...od nine badrić kada nisam mogao ući do bombaj štampe

ulasci preko reda kao nekad i preko štela kao i uvijek kod nas :lol: :lol: :lol:
Bila sam i ja :lol:
Vise fensera na jednom mjestu odavno nisam vidjela :lol:
Eleonora

#5 Re: Coloseum

Post by Eleonora »

I sta ti je sad cilj ove teme?! :D
Da popljujemo po Coloseumu, organizaciji, poker aparatima ( na kojima sam izgubila )?! :lol:
:razz:
Truba

#6 Re: Coloseum

Post by Truba »

inače koloseum je veoma akustičan
pa se ljudima mnogo kliže :D kao u vicu sa drotom i plavušom u disku :D

elem koloseum je bio zlatna koka tamo negdje 2004 i 2005 kada se moglo džaba pojesti poslušati dobar koncert i zaraditi sta na ruletu
karte su bile 10 i više maraka... nije bila cijena od 5 niti su bile ovakve gužve... istina je tada je koloseum bio mnogo veći jer ga nisu pregradili

onda su počeli zezati sa pravilima za ulaznice pa se nije moglo igrati na ruletima nego na slot mašinama... i na kraju ništa...
a sve je više i više ljudi dolazilo na koncerte pa je gužva nepodnošljiva postala...niko ne može uživati onda :roll:

što ne puknu cijene od 20 maraka i ograniče na normala broj ulaznica i ćao :cry:
Truba

#7 Re: Coloseum

Post by Truba »

Eleonora wrote:I sta ti je sad cilj ove teme?! :D
Da popljujemo po Coloseumu, organizaciji, poker aparatima ( na kojima sam izgubila )?! :lol:
:razz:
cilj teme je da pljujemo po njima kako bi nešto primijenili :D
Eleonora

#8 Re: Coloseum

Post by Eleonora »

što ne puknu cijene od 20 maraka i ograniče na normala broj ulaznica i ćao :cry:

Ma nemoj :D A kako cemo mi koji ne radimo, ici na neka desavanja ha?! :D
kurty

#9 Re: Coloseum

Post by kurty »

Bio... doduse bio mozda pola sata-sat maksimalno...
pred vratima bio oko 10tak min....20tak min mi trebalo jos da karte kupim... onda jos 10tak da jakne ostavim... nakon 40tak minuta oko toga, svecano usao... popili po pice i noge se ufatili...sreca vidjeo na plazmi aleksandru, pa bar znam sta je nosila... fakat velika guzva bila...
Cholina_Lokica

#10 Re: Coloseum

Post by Cholina_Lokica »

ja u coloseum idem da kockam, kome jos pada na pamet tamo ici na koncert :-) dodjem, odem kockati, moze mi mater pjevati nit' je vidim nit' cujem, nit' mi treba
Truba

#11 Re: Coloseum

Post by Truba »

dobiješ li kad šta?

il je slika bila razvučena na ekranu ili ej opet trudna alex :mrgreen:
Vragolan

#12 Re: Coloseum

Post by Vragolan »

jeko treba??
jexy

#13 Re: Coloseum

Post by jexy »

komi wrote:dobiješ li kad šta?

il je slika bila razvučena na ekranu ili ej opet trudna alex :mrgreen:
Ma bezze joj ona haljina, 3 broja veca...
jedna tamo

#14 Re: Coloseum

Post by jedna tamo »

meni su digli živac opasno...
neki dan odem po karte, kaže ne može već na dan koncerta, haj dobro....dođem na dan koncerta po snijegu sa ilidže ..kaže ne može za sve već samo možeš za sebe...joj :x
i ne odoh, al volim aleksandru, dobro pjeva samo ako je tako kako kažete tj. ništa se ne čuje onda nisam ništa propustila
a btw na drugom mjestu sam se dobro provela :D
The 51st State

#15 Re: Coloseum

Post by The 51st State »

koliko mazohistican, da ne kazem glup, moras biti pa ici u koloseum na "koncert", haj da je jednom ovakva situacija bila nego vazda isto sranje, doduse ko rezervise hastal taj vec i nije bas glup :D .
Šef

#16 Re: Coloseum

Post by Šef »

Bio, ušao preko reda :oops: :D , Aleksandru nisam vidio niti sam se gurao da je vidim jer mi je fizički bezveze. Bilo je mnogo boljih cura u publici i za poker aparatima. 8-) Kolika je gužva bila dovoljno govori momenat kad sam otišao u wc a tamo u prolazu desetak djevojaka u transu, uglas pjevaju "šta ako s tobom ne uspeeeeeeeem.." :-) :D Scena kao iz filmova. :)

Iako su im aparati ofirno namješteni da ne možeš dobiti ni pod razno, Koloseum je najbolje mjesto za večernji izlazak u Sarajevu, tu prvenstveno mislim na dane kad neko gostuje, subota uglavnom.
kurty

#17 Re: Coloseum

Post by kurty »

Šef wrote:Bio, ušao preko reda :oops: :D , Aleksandru nisam vidio niti sam se gurao da je vidim jer mi je fizički bezveze. Bilo je mnogo boljih cura u publici i za poker aparatima. 8-) Kolika je gužva bila dovoljno govori momenat kad sam otišao u wc a tamo u prolazu desetak djevojaka u transu, uglas pjevaju "šta ako s tobom ne uspeeeeeeeem.." :-) :D Scena kao iz filmova. :)

Iako su im aparati ofirno namješteni da ne možeš dobiti ni pod razno, Koloseum je najbolje mjesto za večernji izlazak u Sarajevu, tu prvenstveno mislim na dane kad neko gostuje, subota uglavnom.
stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi" :lol: :lol: :lol:

p.s. samo da se zna, s djevojkom sam bio :-D
Šef

#18 Re: Coloseum

Post by Šef »

kurty wrote: stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi" :lol: :lol: :lol:

Tješe se gaborke. :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#19 Re: Coloseum

Post by -LIBERO- »

The 51st State wrote:koliko mazohistican, da ne kazem glup, moras biti pa ici u koloseum na "koncert", haj da je jednom ovakva situacija bila nego vazda isto sranje, doduse ko rezervise hastal taj vec i nije bas glup :D .
Upravo to. Bio dva puta,drugi put jer sam kontao da se mozda nesto promijenilo :-) :lol: ,i nikada vise.

Kada bi tamo gostovao neznam ko,neko ko mi je najomiljeniji ubjedljivo vrh vrhova,jednostavno nema sanse da bih otisao.
dingosp0

#20 Re: Coloseum

Post by dingosp0 »

doso, pogledo i u rikverc, otisu na kafu...razguli kuci ...
Last edited by dingosp0 on 07/08/2012 17:25, edited 1 time in total.
metar_drva

#21 Re: Coloseum

Post by metar_drva »

Šef wrote:
kurty wrote: stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi" :lol: :lol: :lol:

Tješe se gaborke. :)
ajde, šta ima veze ba, peder, peder
Truba

#22 Re: Coloseum

Post by Truba »

na aleksandrinom koncertu je bilo najbolje u domu mladih za vrijeme film festivala 2009 :D
hana_montana

#23 Re: Coloseum

Post by hana_montana »

to nisu ulasci preko reda :roll: nego fino uzmes clansku kartu koja nista ne kosta i onda ne moras stajati u redu nego se javljas na drugom standu onaj desno i prolazis ko stela :D takodjer dobijas program sms-om krajem mjeseca za naredni mjesec tako da mozes rezervisati ranije...
ja uvijek idem u arenu rezervacije kostaju 30-40km zavisno ko gostuje a za tu lovu znaci dole dobijes veceru il cugas,po zelji :D

jedino je problem probiti se do wc-a :D

al ipak meni jedno od boljih mjesta u gradu kad su koncerti,bude dole onako intimno :D
Truba

#24 Re: Coloseum

Post by Truba »

da da
invalid na koncertu s pratnjom od 2 lika :D kao da je podjela riže 1992.
Post Reply