koji je ono krkljanac
organizacija "na nivou" kao i uvijek...od nine badrić kada nisam mogao ući do bombaj štampe
svaka čast KoloseUMovci
ulaznica 5 maraka navali narode
ulasci preko reda kao nekad i preko štela kao i uvijek kod nas
Bila sam i jakomi wrote:Jel ko bio na koncertu Aleksandre Radović sinoć ?
koji je ono krkljanac![]()
![]()
![]()
5 maraka ulaznica 1 sat čekaš i smrzavaš se onda ništa ne čuješ i skuhaš se unutra
organizacija "na nivou" kao i uvijek...od nine badrić kada nisam mogao ući do bombaj štampe
svaka čast KoloseUMovci![]()
![]()
kolosalan vam je mozak
![]()
ulasci preko reda kao nekad i preko štela kao i uvijek kod nas![]()
![]()
cilj teme je da pljujemo po njima kako bi nešto primijeniliEleonora wrote:I sta ti je sad cilj ove teme?!![]()
Da popljujemo po Coloseumu, organizaciji, poker aparatima ( na kojima sam izgubila )?!![]()
što ne puknu cijene od 20 maraka i ograniče na normala broj ulaznica i ćao
jeko treba??komi wrote:Jel ko bio na koncertu Aleksandre Radović sinoć ?
![]()
![]()
5 maraka ulaznica 1 sat čekaš i smrzavaš se onda ništa ne čuješ i skuhaš se unutra
![]()
kolosalan vam je mozak
![]()
![]()
Ma bezze joj ona haljina, 3 broja veca...komi wrote:dobiješ li kad šta?
il je slika bila razvučena na ekranu ili ej opet trudna alex
stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi"Šef wrote:Bio, ušao preko reda![]()
, Aleksandru nisam vidio niti sam se gurao da je vidim jer mi je fizički bezveze. Bilo je mnogo boljih cura u publici i za poker aparatima.
Kolika je gužva bila dovoljno govori momenat kad sam otišao u wc a tamo u prolazu desetak djevojaka u transu, uglas pjevaju "šta ako s tobom ne uspeeeeeeeem.."
![]()
Scena kao iz filmova.
![]()
Iako su im aparati ofirno namješteni da ne možeš dobiti ni pod razno, Koloseum je najbolje mjesto za večernji izlazak u Sarajevu, tu prvenstveno mislim na dane kad neko gostuje, subota uglavnom.
Tješe se gaborke.kurty wrote: stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi"![]()
![]()
![]()
p.s. samo da se zna, s djevojkom sam bio
Upravo to. Bio dva puta,drugi put jer sam kontao da se mozda nesto promijeniloThe 51st State wrote:koliko mazohistican, da ne kazem glup, moras biti pa ici u koloseum na "koncert", haj da je jednom ovakva situacija bila nego vazda isto sranje, doduse ko rezervise hastal taj vec i nije bas glup.
ajde, šta ima veze ba, peder, pederŠef wrote:Tješe se gaborke.kurty wrote: stojim ja u "redu" da kupim kartu... iza mene tri hamune... 30+ godina...boli glava sve do jedne... i pricaju one... kad jedna.. "e je.em vas ja... rekla sam vam da ovdje necemo naci komada za veceras... vidis da su momci ili s djevojkama ili su pederi"![]()
![]()
![]()
p.s. samo da se zna, s djevojkom sam bio
to nisu ulasci preko redakomi wrote:Jel ko bio na koncertu Aleksandre Radović sinoć ?
![]()
![]()
![]()
kolosalan vam je mozak
![]()
![]()