...cimerka

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cyprus

#1 ...cimerka

Post by cyprus »

Ne volim nešto otvarat teme, al evo sa pokušam :D . Naime, moja prijateljica studentica traži cimerku i stan negdje na Pofalićima ili u blizini, pa eto ako slučajno ima ko da je zainteresiran ili da bi mogo pomoć nek se javi :)

PS Znam da postoje i konvencionalnija mjesta za ovo ali evo može se pokušat između ostalog i ovdje :D
AmeeeL

#2 Re: ...cimerka

Post by AmeeeL »

znam ja gdje ce nek se javi na pp u pofalicima
fishtrija

#3 Re: ...cimerka

Post by fishtrija »

a ništa cimer ovo ono...
Vainglorious

#4 Re: ...cimerka

Post by Vainglorious »

Nisam bash cimerka, al mogli bi se dogovoriti. Eto pish'o bih ja i spustene daske :D :D :D
beka_mo

#5 Re: ...cimerka

Post by beka_mo »

cyprus wrote:Ne volim nešto otvarat teme, al evo sa pokušam :D . Naime, moja prijateljica studentica traži cimerku i stan negdje na Pofalićima ili u blizini, pa eto ako slučajno ima ko da je zainteresiran ili da bi mogo pomoć nek se javi :)

PS Znam da postoje i konvencionalnija mjesta za ovo ali evo može se pokušat između ostalog i ovdje :D
Pa gdje ces oglas staviti na forum. Idi na oglase ( market.ba) i postavi oglas kakav zelis. Ja sam tako sestri nasla i stan i cimerku i to za pola dana.
Samo ti predlazem da kupis neki drugi broj moba i taj stavis u oglas,jer ima i tamo svakakvih buudala sto zovu. A jos je bolje samo email kontakt.
Eto pa sretno.
:thumbup:
Post Reply