PS Znam da postoje i konvencionalnija mjesta za ovo ali evo može se pokušat između ostalog i ovdje
...cimerka
- cyprus
#1 ...cimerka
Ne volim nešto otvarat teme, al evo sa pokušam
. Naime, moja prijateljica studentica traži cimerku i stan negdje na Pofalićima ili u blizini, pa eto ako slučajno ima ko da je zainteresiran ili da bi mogo pomoć nek se javi
PS Znam da postoje i konvencionalnija mjesta za ovo ali evo može se pokušat između ostalog i ovdje
-
AmeeeL
#2 Re: ...cimerka
znam ja gdje ce nek se javi na pp u pofalicima
- fishtrija
#3 Re: ...cimerka
a ništa cimer ovo ono...
- Vainglorious
#4 Re: ...cimerka
Nisam bash cimerka, al mogli bi se dogovoriti. Eto pish'o bih ja i spustene daske

-
beka_mo
#5 Re: ...cimerka
Pa gdje ces oglas staviti na forum. Idi na oglase ( market.ba) i postavi oglas kakav zelis. Ja sam tako sestri nasla i stan i cimerku i to za pola dana.cyprus wrote:Ne volim nešto otvarat teme, al evo sa pokušam. Naime, moja prijateljica studentica traži cimerku i stan negdje na Pofalićima ili u blizini, pa eto ako slučajno ima ko da je zainteresiran ili da bi mogo pomoć nek se javi
![]()
Samo ti predlazem da kupis neki drugi broj moba i taj stavis u oglas,jer ima i tamo svakakvih buudala sto zovu. A jos je bolje samo email kontakt.
Eto pa sretno.