Sarajevo-doček Nove godine
Moderator: anex
-
Hanipha
#1 Sarajevo-doček Nove godine
Ko zna više o tome ko gostuje na otvorenom dočeku Nove godine u Sarajevu? pozz
-
Edin 24,5
#2 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Jana i Nikola Rokvic 
-
Edin 24,5
#3 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Cek, bila je varijanta Simona u duetu sa Nives Celzijus.
Sta je s Nives??
Sta je s Nives??
-
Hanipha
#4 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Sta je sa Lakom, hoće li biti on u Sarajevu?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Ljudi to sa tukom Gotovac je izvala, zenska samo hoce malo medijskog prostora, gluho bilo. Kada bi se to desilo ja bih se odma selila iz Sa
I bice Laka
Iako je receno da ako zaista glupaca Gotovac bude nastupala da se Laka tu nece pojaviti, ali suplja
Ali inace moram reci svake nove docek na otvorenom u Sa se svodi na isto, uvijek sviraju propali anonimusi iz ex yu i to uvijek isti
pa zar nema ko kvalitetan pobogu 
I bice Laka
Ali inace moram reci svake nove docek na otvorenom u Sa se svodi na isto, uvijek sviraju propali anonimusi iz ex yu i to uvijek isti
-
Damir.a
#6 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Laka,Letu Štuke,irina i storm itd. 100% provjerene informacije....Uživaj te !!!!!
-
Edin 24,5
#7 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Pa bila je varijanta lesbian sex between Simona & Nives, ali ih je strah vehabija 
-
in33sa
#8 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Ko god bude, neka se spremi na bombardovanje petardama.
Nema mu spasa od domacih ljubitelja lakih nota.
Nema mu spasa od domacih ljubitelja lakih nota.
-
Hanipha
#9 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Hvalaaaa puno!!!!Damir.a wrote:Laka,Letu Štuke,irina i storm itd. 100% provjerene informacije....Uživaj te !!!!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Super! Volim slušati Irinu,...Uživa ću!!!!!Damir.a wrote:Laka,Letu Štuke,irina i storm itd. 100% provjerene informacije....Uživaj te !!!!!
-
suncandan
#11 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Najbolje je vani cekati Novu, drustvo odabrano,pahulje padaju. Ma divota.
I proslu sam.

I proslu sam.
- Asana
#12 Re: Sarajevo-doček Nove godine
a kaciga? Naocale za varioce?Her Flick wrote:check lista za slavlje nove godine u gradu
1. cepovi za usi i one slusalice sto se stave na usi
2. gas maska
3. pancir
4. vatrostalna odjeca
- uvjek dobar gost
#13 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Gostuje populacija koja je digla ruke od svega, populacija koja spremna je pokakiti se na sve i svja.. populacija je to željna lakih nota, golih tijela ... populacija je to bezbrižna jer nosi vatreno oružije, hladno uružije, mlako oružije, pancirni prsluk, neprobojni šljem.. i šta još sve ne...
Ja ne bih slavio novu godinu vani, možda se u deliriju počnu gađati sjekirama, vilama il lopatama...
Ukoliko bih slavio vani, to bi bilo negdje daleko odavde... jer nekako imam osjećaj gađenja...
Ja ne bih slavio novu godinu vani, možda se u deliriju počnu gađati sjekirama, vilama il lopatama...
Ukoliko bih slavio vani, to bi bilo negdje daleko odavde... jer nekako imam osjećaj gađenja...
- Compact
#14 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Ima ova mjesta! Sjećam se na tvsa uživo prijenos ispred pozorišta, kad Dina zajmiše topovskim udarima, a Amilu odraše petardama i grudvama. Obzirom da je prošlo par godina od tada, nadati se da će letiti sjekire, pp aparati, kokteli. Al šta ja pričam kad novu godinu i ne slavim! Ko slavi, nek mu je sa srećom!uvjek dobar gost wrote:Gostuje populacija koja je digla ruke od svega, populacija koja spremna je pokakiti se na sve i svja.. populacija je to željna lakih nota, golih tijela ... populacija je to bezbrižna jer nosi vatreno oružije, hladno uružije, mlako oružije, pancirni prsluk, neprobojni šljem.. i šta još sve ne...
- edin_Basket
#15 Re: Sarajevo-doček Nove godine
-
Last edited by edin_Basket on 28/10/2010 09:12, edited 1 time in total.
-
regina
#16 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Zna li neko o ponudama za kafane, ali gdje ne sviraju narodnjaci. prosle godine to je bilo kod Zuke, ali ove godine se ne placa rezervacija pa se bojim da ce biti najezda djece. Zna li neko neko drugo mjesto
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#17 Re: Sarajevo-doček Nove godine
U Mashu organizuju docek Nove, ako se ne varam. A ne bi trebalo da bude narodnjaka, kad ih ni za Bajram nije biloregina wrote:Zna li neko o ponudama za kafane, ali gdje ne sviraju narodnjaci. prosle godine to je bilo kod Zuke, ali ove godine se ne placa rezervacija pa se bojim da ce biti najezda djece. Zna li neko neko drugo mjesto
-
regina
#18 Re: Sarajevo-doček Nove godine
davorf wrote:U Mashu organizuju docek Nove, ako se ne varam. A ne bi trebalo da bude narodnjaka, kad ih ni za Bajram nije biloregina wrote:Zna li neko o ponudama za kafane, ali gdje ne sviraju narodnjaci. prosle godine to je bilo kod Zuke, ali ove godine se ne placa rezervacija pa se bojim da ce biti najezda djece. Zna li neko neko drugo mjesto
hvala
- edin_Basket
#19 Re: Sarajevo-doček Nove godine
.
Last edited by edin_Basket on 28/10/2010 09:12, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#20 Re: Sarajevo-doček Nove godine
city pub.edin_Basket wrote:gdje je to kod zuke
- RIZVA
#21 Re: Sarajevo-doček Nove godine
najavio se i Arsen Dedic 
- sffovac
#22 Re: Sarajevo-doček Nove godine
ja sam cuo da su zvijezde veceri IZGUBLJENI 
-
Wind
#23 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Ma to nije losa ideja da se nova doceka vani ali program je...Pa zar godinama
ne mogu da smisle nesto, neki sadrzaj nego samo se naki pjevaci izredaju
po pjesmu dvije i to je to.....GROZNO!
I za to se daju dobre pare iz budjelara tj. budzeta.
...al hajd, nek se raja veseli....ko bice im lakse....
ne mogu da smisle nesto, neki sadrzaj nego samo se naki pjevaci izredaju
po pjesmu dvije i to je to.....GROZNO!
I za to se daju dobre pare iz budjelara tj. budzeta.
...al hajd, nek se raja veseli....ko bice im lakse....
- Joey Tribbiani
#24 Re: Sarajevo-doček Nove godine
Imam jedan problem-propala mi je rezervacija u jednom kaficu(ebo ih kafic). moze li neko preporucit neko fino mjesto, bez belaja i slicno. znam da je ostalo jos malo vremena...ps:za dvije osobe
- Joey Tribbiani
#25 Problem-ne znam gdje cu, daj prijedlog
Opet ja,jbg...
Propala mi je rezervacija u jednom kaficu za docek Nove godine. Ajd pisite, kucajte o nekim finim mjestim, mirnim, bez belaja...za dvije osobe
Propala mi je rezervacija u jednom kaficu za docek Nove godine. Ajd pisite, kucajte o nekim finim mjestim, mirnim, bez belaja...za dvije osobe