Ne brini Pipi, lave... pare su na sigurnom! U sehari.PipiDugaDevetka wrote:Da nije bilo rata, ne bi bilo ni donacije svakom borcu ARBiH + policija od po 2 tisuće DEM od strane Nj.V. Sultana Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin-a Waddaulah,Sultana od Bruneja. Pošto mi ta POSLIJERATNA donacija nije uručena morao sam se e-mail porukom obratiti NJ. V. da ga pitam GDJE SU MOJE PARE? Nije mi nikada odgovorio. To moje obraćanje e-mail porukom se desilo 2005.g.:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=79724
U međuvremenu se svašta dešavalo. Da li je bilo državnih udara, promjene imena države, ja ne znam. Ne zna se ni kako završiše donirane paretine.
Tajnu je u mezar sa sobom odnio ''Prvi predsjednik''.
Halal mu bilo!
1996.g. tih 2000DEM su fakat bile velike pare.
U strahu da bi narod, nakon rata, krvi i rovova, nakon cetvorogidisnje borbe i odbrane, mogao da izgubi kompas i previse se opusti, sjuzi sve te pare u sex, drogu i rock 'n' roll, staaaaaaare sarajevske begovske porodice, Izetbegovic, Ganic, Radoncic, Brankovic, Cengic, Ceric i ostali, preuzele su tada na sebe veliku odgovornost i breme cuvanja svih tih para... dok narod ne dodje tobe, izdivlja se i isplese... Isto se desilo i sa zlatnim kasikama, ali narod nikako da provali da mu staaaaaare sarajevske begovske porodice, Izetbegovic, Ganic, Radoncic, Brankovic, Cengic, Ceric i ostali, cine uslugu, cuvajuci ih na sigurnom, zajedno sa lovom. U sehari.