Sarajevo,da li si ti opasno?
-
samvan
#1 Sarajevo,da li si ti opasno?
Stvarno se pitam,moze li se iko vise sigurno setati po Sarajevu?Pljacke,tucnjava i pucnjava i to cak u tramvaju usred bijelog dana i u samom centru?Da li bi nakon svih ovih dogadjaja preporucili nekom strancu da dodje u Sa,recimo za Novu godinu?ja bi prvo dobro razmislio!A koji je po vama najopasniji dio nasega grada?
-
Svemirski_Jebach
onaj u kom se nalazim je za mene najopasniji...ondje gdje me nema (ili nokog mog) mi nije opasan...
- manijak1
Treba li još jedan, cijena povoljna , usluga
ako nije zadovoljavajuća vraćam repa
?
-
Patriotska_Liga_BiH
Sarajevo je haos care, prosle godine su mi Rodzaku ukrali novo auto Alfa Romeo i to pred prozorom od zgrade, mozes misliti hej. A problem je sto je to sve sjebano tako da i policija radi sa tom bandom.
-
gora
Sarajevo sve vise lici na Beograd devedesetih godina kada su na sceni bili zestoki momci i PPPP(pistolj,pejdzer,plavusa i Pajero)...
Lose je da se takve vrijednosti gaje medju prostim narodom,pogotovo medju klincima koji se ugledaju na nekakve Gasije i Cele...
Ako povucemo paralelu sa Srbijom,tamo su ti losi momci ubili premijera...
...pa sad,treba li ih pustiti da ojacaju,da budu jaci od drzave...
...ko voli nek izvoli...
Lose je da se takve vrijednosti gaje medju prostim narodom,pogotovo medju klincima koji se ugledaju na nekakve Gasije i Cele...
...ko voli nek izvoli...
-
benzokain
E to sto se vi lozite i sto biste voljeli da je Sarajevo kao Beograd, to je vec vas problem, Svi ste svojevremeno potrcali da gledate "Rane" i onda ste mastali da ste lik iz filmova.gora wrote:Sarajevo sve vise lici na Beograd devedesetih godina kada su na sceni bili zestoki momci i PPPP(pistolj,pejdzer,plavusa i Pajero)...
...ko voli nek izvoli...
Ko su to losi momci kod nas, pa ti Gasiji, Chele itd to su samo obicni pijuni nase vlasti, i to vlasti koju smo sami izabrali na zadnjim izborima. E pa evo imacete priliku za dvije godine pa opet glasajte i povlacite paralele sa Srbijom, na dan Sehida idite na kneza i anu nikolic u Aqua-u, i uzivajte u Pink modi i stilu zivljenja. I ne kukajte vise, jer nista ne radite da se to promjeni samo kukate, i nek vas tuku, kad ne smijete glave dici nego samo govorite suti ne daj Boze goreg. Sta ste to uradili da vam bude bolje????? I svidjaju vam se ti zestoki momci, voljeli biste da se i vas boje kao sto se njih boje, e pa djecaci i djevojcice za to treba ipak malo muda, a vi ih nazalost nemate.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
sjećate se mog topika
U SARAJEVU SE OSJEĆAM NAJUGODNIJE
sve se to promijenilo
strah me jeste jer sam mamac za nevolje od osnovne škole
ljudi me lako zapamte
a u svakom ilole nenormalnom sugrađaninu vidim jednog forumaša koji mi želi nauditi
U SARAJEVU SE OSJEĆAM NAJUGODNIJE
sve se to promijenilo
strah me jeste jer sam mamac za nevolje od osnovne škole
ljudi me lako zapamte
a u svakom ilole nenormalnom sugrađaninu vidim jednog forumaša koji mi želi nauditi
- Alfons Kauders
Svaka cast !benzokain wrote: E to sto se vi lozite i sto biste voljeli da je Sarajevo kao Beograd, to je vec vas problem, Svi ste svojevremeno potrcali da gledate "Rane" i onda ste mastali da ste lik iz filmova.
Ko su to losi momci kod nas, pa ti Gasiji, Chele itd to su samo obicni pijuni nase vlasti, i to vlasti koju smo sami izabrali na zadnjim izborima. E pa evo imacete priliku za dvije godine pa opet glasajte i povlacite paralele sa Srbijom, na dan Sehida idite na kneza i anu nikolic u Aqua-u, i uzivajte u Pink modi i stilu zivljenja. I ne kukajte vise, jer nista ne radite da se to promjeni samo kukate, i nek vas tuku, kad ne smijete glave dici nego samo govorite suti ne daj Boze goreg. Sta ste to uradili da vam bude bolje????? I svidjaju vam se ti zestoki momci, voljeli biste da se i vas boje kao sto se njih boje, e pa djecaci i djevojcice za to treba ipak malo muda, a vi ih nazalost nemate.
Kukat je najlakse, a pola te raje sto kuka bi mater prodalo da samo jedan dan budu neko i nesto, pa makar neko i nesto u smislu nekih Cela i Gasija... Fuj...