Sarajevo,da li si ti opasno?

Post Reply
samvan

#1 Sarajevo,da li si ti opasno?

Post by samvan »

Stvarno se pitam,moze li se iko vise sigurno setati po Sarajevu?Pljacke,tucnjava i pucnjava i to cak u tramvaju usred bijelog dana i u samom centru?Da li bi nakon svih ovih dogadjaja preporucili nekom strancu da dodje u Sa,recimo za Novu godinu?ja bi prvo dobro razmislio!A koji je po vama najopasniji dio nasega grada?
Zox

Post by Zox »

Za svaku razdaljinu preko 200 metara uzimam taxi.
I imam zaledje :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

onaj u kom se nalazim je za mene najopasniji...ondje gdje me nema (ili nokog mog) mi nije opasan...
margareta

Post by margareta »

Imam 3 tjelohranitelja , blindirani auto, video nadzore, na ulazu u kucu.
Nigdje ne izlazim bez pancir barem prsluka ipored dr. mjera zastite. Znaci da je zivot u Sa bezbjedan.
manijak1

Post by manijak1 »

Treba li još jedan, cijena povoljna , usluga :D ako nije zadovoljavajuća vraćam repa :D ?
Patriotska_Liga_BiH

Post by Patriotska_Liga_BiH »

Sarajevo je haos care, prosle godine su mi Rodzaku ukrali novo auto Alfa Romeo i to pred prozorom od zgrade, mozes misliti hej. A problem je sto je to sve sjebano tako da i policija radi sa tom bandom.
gora

Post by gora »

Sarajevo sve vise lici na Beograd devedesetih godina kada su na sceni bili zestoki momci i PPPP(pistolj,pejdzer,plavusa i Pajero)...

Lose je da se takve vrijednosti gaje medju prostim narodom,pogotovo medju klincima koji se ugledaju na nekakve Gasije i Cele...

Ako povucemo paralelu sa Srbijom,tamo su ti losi momci ubili premijera...

...pa sad,treba li ih pustiti da ojacaju,da budu jaci od drzave...

...ko voli nek izvoli...
benzokain

Post by benzokain »

gora wrote:Sarajevo sve vise lici na Beograd devedesetih godina kada su na sceni bili zestoki momci i PPPP(pistolj,pejdzer,plavusa i Pajero)...

Lose je da se takve vrijednosti gaje medju prostim narodom,pogotovo medju klincima koji se ugledaju na nekakve Gasije i Cele...

Ako povucemo paralelu sa Srbijom,tamo su ti losi momci ubili premijera...

...pa sad,treba li ih pustiti da ojacaju,da budu jaci od drzave...

...ko voli nek izvoli...
E to sto se vi lozite i sto biste voljeli da je Sarajevo kao Beograd, to je vec vas problem, Svi ste svojevremeno potrcali da gledate "Rane" i onda ste mastali da ste lik iz filmova.
Ko su to losi momci kod nas, pa ti Gasiji, Chele itd to su samo obicni pijuni nase vlasti, i to vlasti koju smo sami izabrali na zadnjim izborima. E pa evo imacete priliku za dvije godine pa opet glasajte i povlacite paralele sa Srbijom, na dan Sehida idite na kneza i anu nikolic u Aqua-u, i uzivajte u Pink modi i stilu zivljenja. I ne kukajte vise, jer nista ne radite da se to promjeni samo kukate, i nek vas tuku, kad ne smijete glave dici nego samo govorite suti ne daj Boze goreg. Sta ste to uradili da vam bude bolje????? I svidjaju vam se ti zestoki momci, voljeli biste da se i vas boje kao sto se njih boje, e pa djecaci i djevojcice za to treba ipak malo muda, a vi ih nazalost nemate.
Tisina

Post by Tisina »

zivim na a plju, znam bez broj puta bilo kojim djelom ici sama , i u bilo koje doba dana i noci, a ima me svugdje :) i nikadame niko ruzno pogledao nije a kamoli sta vise, govorim o periodu prije za vrijeme i poslije rata
Qler

Post by Qler »

Ma sad nema najnesigurnijeg dijela grada, svi su nesigurni, mozda se malo isticu malta, svrakino, i jos par dijelova. Al ja opet ne bi experimentiso i probavao koji je najnesigurniji, dosta mi sto zivim na malti :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

sjećate se mog topika

U SARAJEVU SE OSJEĆAM NAJUGODNIJE

sve se to promijenilo

strah me jeste jer sam mamac za nevolje od osnovne škole :D
ljudi me lako zapamte :D :roll: :D

a u svakom ilole nenormalnom sugrađaninu vidim jednog forumaša koji mi želi nauditi :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

benzokain wrote: E to sto se vi lozite i sto biste voljeli da je Sarajevo kao Beograd, to je vec vas problem, Svi ste svojevremeno potrcali da gledate "Rane" i onda ste mastali da ste lik iz filmova.
Ko su to losi momci kod nas, pa ti Gasiji, Chele itd to su samo obicni pijuni nase vlasti, i to vlasti koju smo sami izabrali na zadnjim izborima. E pa evo imacete priliku za dvije godine pa opet glasajte i povlacite paralele sa Srbijom, na dan Sehida idite na kneza i anu nikolic u Aqua-u, i uzivajte u Pink modi i stilu zivljenja. I ne kukajte vise, jer nista ne radite da se to promjeni samo kukate, i nek vas tuku, kad ne smijete glave dici nego samo govorite suti ne daj Boze goreg. Sta ste to uradili da vam bude bolje????? I svidjaju vam se ti zestoki momci, voljeli biste da se i vas boje kao sto se njih boje, e pa djecaci i djevojcice za to treba ipak malo muda, a vi ih nazalost nemate.
Svaka cast !

Kukat je najlakse, a pola te raje sto kuka bi mater prodalo da samo jedan dan budu neko i nesto, pa makar neko i nesto u smislu nekih Cela i Gasija... Fuj...
rumenko

Post by rumenko »

Ma ja dolazim za novu taman da atomska padne....
(Jaaj jest me spuco godisnji)
Post Reply