Hoce suma da plane

Prosle sedmice kad je bila grmljavina grom zapalio drvo. Sreca ubrzo pocela kisa.insaneinthebrain wrote: ↑05/08/2022 09:52 Gori na Trebevicu nesto. Neko zapalio travu![]()
Hoce suma da plane![]()
![]()
Pobise vis ovi stubici narodU saobraćajnoj nesreći koja se danas u poslijepodnevnim satima dogodila na Baščaršiji u Sarajevu jedna osoba je zadobila tjelesne povrede.
Kako su nam rekli iz Operativnog centra MUP-a KS, nesreća se desila au 17:15 sati na Obali Kulina bana.
"U nesreći je učestvovalo putničko vozilo marke Škoda. Vozač je udario u zaštitne stubove na trotoaru", kazali su nam u MUP-u KS.
L u c i f e r wrote: ↑05/08/2022 19:06Pobise vis ovi stubici narodU saobraćajnoj nesreći koja se danas u poslijepodnevnim satima dogodila na Baščaršiji u Sarajevu jedna osoba je zadobila tjelesne povrede.
Kako su nam rekli iz Operativnog centra MUP-a KS, nesreća se desila au 17:15 sati na Obali Kulina bana.
"U nesreći je učestvovalo putničko vozilo marke Škoda. Vozač je udario u zaštitne stubove na trotoaru", kazali su nam u MUP-u KS.
More biti.
*šćeo *stio
Ma znam ja sebe ne moze se meni desit ha ja
Ulica je "bulevar branilaca dobrinje". Istocni i zapadni pravac. Na samom ulazu i izlazu.japin_mutapi wrote: ↑06/08/2022 00:59 Gdje su ti stubici i za sta sluze, zapravo?
Meni to zvuci opasno.
Kako se treba ponasati u blizini tih stubica?
dovoljno jedječak sa šibicama wrote: ↑06/08/2022 20:58
Danas vozi kamion po europi i ima YT kanal, djeluje mi opameceno.
Kiko driverbitanga_sa_otesa wrote: ↑06/08/2022 21:07dovoljno jedječak sa šibicama wrote: ↑06/08/2022 20:58
Danas vozi kamion po europi i ima YT kanal, djeluje mi opameceno.
![]()