Da to nije onaj stojadin sto su morali nasi momci gurati da upali kad su izlazili iz kasarne?
Pardon ono je bila 128-ica
Da to nije onaj stojadin sto su morali nasi momci gurati da upali kad su izlazili iz kasarne?
Auto novo, pod garancijom, ovlasteni servis, kasko osigurano, rezervoar 70l, a mislim da su s rezervoarom zamijenili i zastitni lim.Edin H. wrote: ↑30/01/2021 18:16Zao mi je, ali ne kontam zasto je tolika steta.
Meni su to klosari u ratu napravili da izvade malo goriva i to auto bilo u garazi.
Pravo da ti kazem ne sjecam se kako je popravljeno, da li se rezervoar morao skidati.
Nije me puno u tom smislu tangiralo, ali jeste kada pomislim da takvo sta, sasvim sigurno, urade i drugima cija vozila nisu kasko osigurana...
Al' samo malo, taman.
prestrasno, jeza me hvata sta se desi u sekundi, pogotovo sam pod dojmom jer smo se iduci juce ujutro prema Mostaru (tako u autu sa dvoje male djece) nagledali takvih preticanja i situacija, kao uostalom i svakom prilikom kad vozimo tom dzadom prema moru, da to vise nije normalno. Nema vise sanse da uzivas u voznji nego moras 18 pari ociju da otvoris i gledas ko se priblizava, kojom brzinom, ko kome ulijece, izlijece, da mu napravis mjesta da se ubaci, da ovo da ono... ma uzas stvarno, podivljali ljudi skroz, voze dobra auta, povuce ih brzina a ne znaju voziti (ovo odgovorno tvrdim) plus su krkani i siledzije valjda po prirodi, saobracajna kultura NULA, sto uostalom vidimo svaki dan u voznji po gradu, bljak
Sve cista istinasimbabimba wrote: ↑31/01/2021 15:42prestrasno, jeza me hvata sta se desi u sekundi, pogotovo sam pod dojmom jer smo se iduci juce ujutro prema Mostaru (tako u autu sa dvoje male djece) nagledali takvih preticanja i situacija, kao uostalom i svakom prilikom kad vozimo tom dzadom prema moru, da to vise nije normalno. Nema vise sanse da uzivas u voznji nego moras 18 pari ociju da otvoris i gledas ko se priblizava, kojom brzinom, ko kome ulijece, izlijece, da mu napravis mjesta da se ubaci, da ovo da ono... ma uzas stvarno, podivljali ljudi skroz, voze dobra auta, povuce ih brzina a ne znaju voziti (ovo odgovorno tvrdim) plus su krkani i siledzije valjda po prirodi, saobracajna kultura NULA, sto uostalom vidimo svaki dan u voznji po gradu, bljak
p.s. policije ni za lijeka na relaciji Sa-Mo
Zato se ja priljepim iza kamiona ili veceg vozila ispred i lagano dionicom od konjica do mostarasimbabimba wrote: ↑31/01/2021 15:42prestrasno, jeza me hvata sta se desi u sekundi, pogotovo sam pod dojmom jer smo se iduci juce ujutro prema Mostaru (tako u autu sa dvoje male djece) nagledali takvih preticanja i situacija, kao uostalom i svakom prilikom kad vozimo tom dzadom prema moru, da to vise nije normalno. Nema vise sanse da uzivas u voznji nego moras 18 pari ociju da otvoris i gledas ko se priblizava, kojom brzinom, ko kome ulijece, izlijece, da mu napravis mjesta da se ubaci, da ovo da ono... ma uzas stvarno, podivljali ljudi skroz, voze dobra auta, povuce ih brzina a ne znaju voziti (ovo odgovorno tvrdim) plus su krkani i siledzije valjda po prirodi, saobracajna kultura NULA, sto uostalom vidimo svaki dan u voznji po gradu, bljak
p.s. policije ni za lijeka na relaciji Sa-Mo
bravo, i obavezno vozi 2 metra iza kamiona pa da onaj ko iza vas naidje i hoce da pretice (legitimno na isprekidanoj) mora i tebe i kamion odjednommali_balon wrote: ↑31/01/2021 18:26
Zato se ja priljepim iza kamiona ili veceg vozila ispred i lagano dionicom od konjica do mostara
Joj tuge jebem ti našu vožnju u pm...zla_kraljica wrote: ↑31/01/2021 12:52 Jeste da se nije desilo u Sarajevu, ali porodica koja je poginula je iz Sarajeva. Hoce li se vozaci ikad nauciti da se ne pretice na punoj i u krivinama.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... opel-astri
Dzaba joj te zabrane valja u cuzu pa u guzuzla_kraljica wrote: ↑31/01/2021 19:01 S obzirom da je pocetnica koja je skrivila saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom ponistiti joj vozacku i zabraniti polaganje i upravljanje vozilom minimum 10god.