Sto bi morao visiti da sabere 2 i 2. Eto stani ispred Premijera,pogledaj guzvu pa saberi 2 i 2 kako cura mora raditi da bi stigla svima otkucati, jer ako ne otkuca bingo na vrijeme je belaj jer bas taj bingo je dobitni u iznosu milionu.Xavier1 wrote:Bas si upoznat sa situacijom. Izgleda da i ti visis tamo onda.JThomas wrote:ne znam uđeš li u kladionicu ikad. ja igram samo "običnu" kladionicu, ono listić i utakmice. ali danas dominira "brza" igra, kompjuterski bingo i utrke pasa. sve je k'o na tekućoj traci. daj žutu, kompjuterski, poredak, ja tebi pet ti meni deset...klošari, konobari, pa i naizgled regularni ljudi ulaze, izlaze, igraju usput, u letu. u posjećenijim poslovnicama radnice bukvalno ne staju kad se raje natovari. ako on nije sva i sama u "brzom" modu to se ne može sustići, a ako se ne može sustići, gubi se bakšiš od ovisnika. i u tom kontekstu, kontam da ovo može proći vrlo lako, i kod koga u drugom kontekstu ne bi moglo.
vjerovatno taj lik to ne zna objasniti ovakoali instinktivno sigurno ovo razumije i ko su podložne žrtve.
Ne visim ni ja, niti se kladim ali znam kako to.hoda i kako te cure rade i sta sve trpe u smjeni.
Inace za ovu sto je dala pare, ne znam i pored posla da tek tako daa 100KM nekom liku eto onako je bas glupo. Pa bar bi trebala znati pare za pare,a ne eno ga stoji pored ograde. Naucila je na tezi nacin, ode joj 100KM od ogromnih 600KM