SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Bodkin

#28176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bodkin »

vješalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/psihija ... /181210086
:run: :run: :run:

Psihijatrijska vještakinja: Ejubović je ustvrdio da je Bog htio uzeti njegove saputnice
U ovakvoj drzavi sa ovakvom klimom i generalnom pricom medju stanovnistvom, cudi me da cesce nema ovih komentara
DaffyDuck

#28177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaffyDuck »

vješalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/psihija ... /181210086
:run: :run: :run:

Psihijatrijska vještakinja: Ejubović je ustvrdio da je Bog htio uzeti njegove saputnice
Milićević je, uz ostalo, ustvrdila da je Ejubović svjestan, uredne vanjštine, emotivno stabilan te da iznosi svoje viđenje situacije. Pokazivao je, zaključeno je, oblike narcisoidnosti i smanjenog nivoa odgovornosti, ali se još uvijek ne može govoriti o poremećaju ličnosti.
Thorgerson

#28178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

Pa jel pregledano auto detaljno? Po nekoj logici onda bi njeni otisci morali biti na volanu. Mislim prica mu je suplja, ali sta ce jad, fata se za slamku...
nemoj to

#28179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

Drug lično s djevojkom i drugaricom kad se vozio sletio u jarak nakon što je povukla volan iz zajebancije slomio ruku potres mozga imao.

Što se tice njega može vrlo lako biti da se isto desilo, al' nece mu niko povjerovati po priloženom ovdje i svuda tako da.
DaffyDuck

#28180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaffyDuck »

Frajer je svjesno sjeo u automobil koji nije registrovan, svjesno stavio lazne tablice i uzeo da vozi. I sam je drzao papucicu na gasu.
Sve ostale izvlakuse na savjet advokata kako bi se "izvukle" olakotne okolnosti samo pokazuju beskrupuloznost do koje se dovelo sudsvto u borbi za oslobadjanje ubica za volanom (kao Sefic, Rastoder, evo i ovaj... sve se same zrtve bacale pod auta i evo sad otimale volane...)
nepass1

#28181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

drug_profi wrote:
nepass1 wrote:
mali_balon wrote:Ma ne zna sta da ti kazem jel to neka furka ili jednostavno stav boli me kurac koci.....mozda ja nisam normalan.......naravno da nisam isao da ga udarim ali jesam da ga prepadnem kontam ono majmune ko si mamicu ti......jos on repetiro obru i gleda hocu li ja zakociti
misle da ces prikociti, ja sinoc sa pofalica prema ilidzi, od energoinvesta dolazim, prvi na semaforu za desno. nema pjesaka na semaforu. znam da moram navuci 70km/h da bih prosao zeleno na socijalnom na glavoj dzadi. a mrak napolju, kad kod robota pretrcavanja, samo sto ja fakat ne kocim do zadnjeg, pa onda pocne bjezanje.
Ne znam znaš li da na socijalnom iz pravca Pofalića imaš kameru koja slika na 71 km/h?
vozim do 69 :D
Bodkin

#28182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bodkin »

Sve i da je povukla volan, nisu ni trebali biti tu jer nema vozacke ni registracije, nisu trebali voziti 160 na sat pa ne bi poginuli itd itd
nemoj to

#28183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

DaffyDuck wrote:Frajer je svjesno sjeo u automobil koji nije registrovan, svjesno stavio lazne tablice i uzeo da vozi. I sam je drzao papucicu na gasu.
Sve ostale izvlakuse na savjet advokata kako bi se "izvukle" olakotne okolnosti samo pokazuju beskrupuloznost do koje se dovelo sudsvto u borbi za oslobadjanje ubica za volanom (kao Sefic, Rastoder, evo i ovaj... sve se same zrtve bacale pod auta i evo sad otimale volane...)

Dobice on maksimalnu kaznu zbog tih cinjenica, al' opet je isto činjenica da je vrlo moguce da nije sekunde kriv.
Što niko nikad nece saznati i bice razapet.
thekupus

#28184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by thekupus »

nemoj to wrote:
DaffyDuck wrote:Frajer je svjesno sjeo u automobil koji nije registrovan, svjesno stavio lazne tablice i uzeo da vozi. I sam je drzao papucicu na gasu.

Dobice on maksimalnu kaznu zbog tih cinjenica, al' opet je isto činjenica da je vrlo moguce da nije sekunde kriv.
Sudski vještak tvrdi da je vozio najmanje 166 km na sat. Kako je moguće da nije sekunde kriv onda?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#28185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Hajmo uzeti pretpostavku da je tacno ovi sto on govori.
Ibrica povukla volan u stranu. I? Drzala sve dok nisu opalili u Stub? Gdje je tvoja kontra reakcija? Ako je Ibrica povukla volan desno, ti si mogao lijevo, auto bi se mozda prevrnuo na Autoputu, mozda bi se samo izvozao lijevo-desno, mozda, mozda...mozda bi svi ostali zivi.
Laze 99%!
Pokušao namotati, auto ide u samo jednom smjeru, ne vidi se da se neko otima za volan...
Last edited by mali_milojica on 10/12/2018 16:01, edited 1 time in total.
nemoj to

#28186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

Nebitno, bice razapet svakako.
scarface32

#28187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by scarface32 »

nemoj to wrote:

auto neregistrovano, ukradene tablice, vozio 166, bez vozacke dozvole i ti kazes da je moguce da sekunde nije kriv. hajde procitaj sta si napisao pa promisli malo
Xavier1

#28188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Xavier1 »

nemoj to wrote:Drug lično s djevojkom i drugaricom kad se vozio sletio u jarak nakon što je povukla volan iz zajebancije slomio ruku potres mozga imao.

Što se tice njega može vrlo lako biti da se isto desilo, al' nece mu niko povjerovati po priloženom ovdje i svuda tako da.
Kakav je to vid zajebancije? Je li poremecena ta drugarica mozda?
JThomas

#28189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

vladajuća i politički podobna verzija stvari je svakako da je sve od boga. šta je problem :mrgreen:
nemoj to

#28190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

Xavier1 wrote:
nemoj to wrote:Drug lično s djevojkom i drugaricom kad se vozio sletio u jarak nakon što je povukla volan iz zajebancije slomio ruku potres mozga imao.

Kakav je to vid zajebancije? Je li poremecena ta drugarica mozda?
A to ti je djecija " pjanska po kojom se ravnam i da je vrlo moguce da je na isti nacin ova malo skrenula i belaj..
Al' ne pomaže ovom ništa on je svoj krevet spremio.
uglavnomja

#28191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

nije ista situacija kad lik autom pokosi pjesake

mogao je i on vrlo lako biti pod zemljom ili dozivotni invalid

a desilo se nebrojeno puta, vozac prezivi, ostali nastradaju :sad:

ne branim ga, samo kazem nije isto

ovo sto psihijatrica kaze narciosoidan i emotivno nesto nije dobar ... :roll: :run:
Matzan

#28193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matzan »

Šta bi to trebalo da bude posao advokata?
Tužilaštvo pokrene postupak, advokat kaže: "jes, tako je" i sud presudi.
Završen slučaj za 10 minuta.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Blame the dead man je taktika stara koliko i krivicno pravo.
uglavnomja

#28195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Logovan wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /181210114

Kad pomisliš da si sve vidio. :roll: :roll:

:shock:

ovoga su vile pronosale :thumbup:

dvica je dvica, ima da dobije novu :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote:Blame the dead man je taktika stara koliko i krivicno pravo.
Samo treba biti posebno smeće od čovjeka da lažeš "on the stand"
nemoj to

#28197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

Pa to i da istinu govori opet trebaš biti posebno govno od covjeka da uradiš ovo.
BadBoy

#28198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

Matzan wrote:

Šta bi to trebalo da bude posao advokata?
Tužilaštvo pokrene postupak, advokat kaže: "jes, tako je" i sud presudi.
Završen slučaj za 10 minuta.
Ne nego prema mišljenju forumaša sudija treba da izađe na lice mjesta, pogleda situaciju i odmah odreže ili smrtnu ili oslobađajuću.
JThomas

#28199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

bijeg u srbiju djeluje kao visokomoralan čin spram tovarenja mrtve curice, s kojom si navodno bio i u emotivnoj vezi. ne može mu niko zabraniti, ali ako doprinese manjoj kazni ovo treba sve konačno rasformirati i početi od nule.
nemoj to

#28200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nemoj to »

I šta je adekvatna zatvorska kazna
Post Reply