SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
noviclan

#21751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/38 ... -11-godina

Jao braco draga naslova sbb-a cuj 11godna i 3mjeseca
Reglan

#21753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Reglan »

uhvatise li onog Kundu
vješalica

#21754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

kako ce se sad kriminalna fufajla prcit ustima ispred izgorenog auudijjaaa tt
jao meniii
hahhaa
Logovan

#21755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Reglan wrote:uhvatise li onog Kundu
Ne.
BadBoy

#21756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

vješalica wrote:
jao meniii
hahhaa
Hahahhaah sve znaš :thumbup:
noviclan

#21757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

https://avaz.ba/vijesti/bih/387486/za-z ... stvu-u-sda

Ovaj havaz stvarno vise ne zna sta baljezga cuj 16.000 somova valjda 16somova moje sbbebe
noviclan

#21759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

BadBoy wrote:
vješalica wrote:
jao meniii
hahhaa
Hahahhaah sve znaš :thumbup:
Sta ce pricati jao jao sto me sprzise nego od cega je ova hauba od plastike
zateznistub

#21760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Decenijama ovo stajalište i prostor oko nije regulisano. Da ne pominjem ostavljanje auto na cesti pa ti moraš ko kameleon gledati dok prođeš ovuda...
Tvrtko II Kotromanić

#21761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tvrtko II Kotromanić »

zateznistub wrote:
Decenijama ovo stajalište i prostor oko nije regulisano. Da ne pominjem ostavljanje auto na cesti pa ti moraš ko kameleon gledati dok prođeš ovuda...
policija ponekad dodje, ponekad koju kaznu zapise i to je to
prostor oko stanice sa onakvim saobracajem i divljim parkiranjem i sav taj haos najvise podsjeca na Indiju :-)
invincible1921

#21762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

Al nevjerovatno kad god auto nekoga udari to je uglavnom 60+ dob pjesaka....
drug_profi

#21763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

invincible1921 wrote:Al nevjerovatno kad god auto nekoga udari to je uglavnom 60+ dob pjesaka....
Ja sam imao oca koji je pred kraj zivota postao dementan. To je bolest koja se prvo nevidljivo pojavi i manifestuje. Tek aksnije uzme maha i postane uocljiva.
Medjutim i na samom pocetku kad ti mislis da je sve ok i da je samo malo zamisljen on trenutku nema pojma gdje je krenuo.
Srecom nije nikog glave kostao. Vozio je i auto i kum sa njim bio, zove me kaze uzmi mu auto, on po trotoaru vozi, skrece u kontra smijer na glavnoj...
Kad je postao pjesak, onda je pomalo setao oko zgrade, svi ga znaju pa je bezbjedan, Medjutim djavo ga odnese na tramvajske sine i pade pred tramvaj. Srecom vozac je bio oprezan. Razbio glavu samo, a od tad sam morao nabaviti njegovateljicu da je uz njega preko dana.

Nakon toga sam poceo obracati paznju na stare ljude u saobracaju i na mnogima sam primjetio slicne izraze lica, kretnje, te zakljucio da kad vidis starca na cesti ili kraj ceste, najbolje je pretpostaviti da je on dementan i sa velikim oprezom proci pored.
Imajte to na umu, da ne bi sebi belaj natovarili, a drugome tugu.
invincible1921

#21764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

drug_profi wrote:
invincible1921 wrote:Al nevjerovatno kad god auto nekoga udari to je uglavnom 60+ dob pjesaka....
Ja sam imao oca koji je pred kraj zivota postao dementan. To je bolest koja se prvo nevidljivo pojavi i manifestuje. Tek aksnije uzme maha i postane uocljiva.
Medjutim i na samom pocetku kad ti mislis da je sve ok i da je samo malo zamisljen on trenutku nema pojma gdje je krenuo.
Srecom nije nikog glave kostao. Vozio je i auto i kum sa njim bio, zove me kaze uzmi mu auto, on po trotoaru vozi, skrece u kontra smijer na glavnoj...
Kad je postao pjesak, onda je pomalo setao oko zgrade, svi ga znaju pa je bezbjedan, Medjutim djavo ga odnese na tramvajske sine i pade pred tramvaj. Srecom vozac je bio oprezan. Razbio glavu samo, a od tad sam morao nabaviti njegovateljicu da je uz njega preko dana.

Nakon toga sam poceo obracati paznju na stare ljude u saobracaju i na mnogima sam primjetio slicne izraze lica, kretnje, te zakljucio da kad vidis starca na cesti ili kraj ceste, najbolje je pretpostaviti da je on dementan i sa velikim oprezom proci pored.
Imajte to na umu, da ne bi sebi belaj natovarili, a drugome tugu.
Ma ok ak je neko bolestan , ali eno na stupu otkad je napravljen tunel onaj na petlji da se ide ispod ceste poginulo je nekoliko osoba uglavnom su to starije osobe. Jedva hoda i jos tri cekera i hjamo preko cetiri trake jer boze izgubice 70sekundi ziovta ako ide ispod i pri tom rizikovat isvoj zivot a i vozacev.

Neki dan na cvili geldam kod onog dispecerskog centra ide baba sa cekerima tramvaj tri metra od nje u pokretu nista ona ne je.be zivu silu sagela glavu i goni, jos fol opsova vozacu sto joj zvoni :lol:
DaysleepeR

#21765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

ljudi su pukli, jutros covjek od 60 godina hoda po sred ceste, ja pored njega kazem "trotoar gospodine", nema sta mi se nije nagovorio

maloprije pali se zeleno autima, lik preko pjesackog, reko "kroz crveno idete", naravno mahanje rukama, sta ti ovo ono

puko narod
klosar pravi

#21766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by klosar pravi »

Logovan wrote:
Reglan wrote:uhvatise li onog Kundu
Ne.

Pametan frajer bježi pa koliko god dobro je jer mu je ovo treca greška ode on na hlađenje 5+ minimalno.

Još ljeto predace se kad prođe.. :lol:
O'zone
Globalni moderator

#21767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

DaysleepeR wrote:ljudi su pukli, jutros covjek od 60 godina hoda po sred ceste, ja pored njega kazem "trotoar gospodine", nema sta mi se nije nagovorio

maloprije pali se zeleno autima, lik preko pjesackog, reko "kroz crveno idete", naravno mahanje rukama, sta ti ovo ono

puko narod
To je svakodnevna pojava.....nema sankcije pa se opuste svi
smijesni_ste

#21768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

Iste stvari se dešavaju i pješacima od strane vozača samo što ne primjećujete stvari iz te "perspektive"...
nepass1

#21769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

O'zone wrote:
DaysleepeR wrote:ljudi su pukli, jutros covjek od 60 godina hoda po sred ceste, ja pored njega kazem "trotoar gospodine", nema sta mi se nije nagovorio

puko narod
To je svakodnevna pojava.....nema sankcije pa se opuste svi
Danas na grbavici, dedo plus 70g stoji na sredini ceste i gleda ide li trola. Dio kod mrkve, znaci 4 trake i ono se seta po srednjoj liniji, balansira :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#21772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

nevjerovatan je nivo kurcevitosti te turske balavurdije po cesti,bio sam svjedok par puta...
Naslovnica

#21773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

bitanga_sa_otesa wrote:
nevjerovatan je nivo kurcevitosti te turske balavurdije po cesti,bio sam svjedok par puta...
Tačno im svaka šamara traži
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#21774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

Naslovnica wrote: Tačno im svaka šamara traži
nemeres ,to utice lose na medjunarodne odnose s bratjom...
vješalica

#21775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Naslovnica wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
Tačno im svaka šamara traži
Samaraju istocnjacima kazne i zabrane
Ali vjeruj,ocito uzalud,ne djeluje,jedino izgon marve
Post Reply