Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisrin wrote:A jeste vidjeli sta mu je kretenusa od sestre objavila, da ne trazim sad foto...kao "nije to bilo kako se predstavlja, on mu je samo gurnuo prst u guzicu, nije bilo silovanja" wtf? Pa kako su nasli dlacice po odjeci djecaka? Zar i to nije silovanje u krajnjem slucaju?
Upravo bi i njegovu sestru trebalo privesti, kad mu vec pronalazi opravdanja, da sutra i ona nekog ne bi povrijedila, stetu napravila bolje sprijeciti!
A negdje procitah da kreten dolazi iz "pristojne porodice", ne mogu to vjerovati, mada nisu uvijek ni roditelji krivi, ali kad vidis da imas neuracunljivo i psihicki poremeceno dijete onda valjda nesto poduzmes dok ne dodje do ovakvih stvari...
Bas mi je zao tog malog, imat ce traume cio zivot :/ i glupost je osudjivati dijete sta samo radi na ulici u 20:30h, to je ipak selo i nekoliko kuca od svoje kuce je bilo kod djeda i nane...
pitam se da li bi isto rekla "samo" da je njoj neko sa ulice gurnuo prst u guzicu
Zar je to normalno gurat prst u guzicu nepoznatim ljudima?
Kako Oslobođenje nezvanično saznaje, ova odluka je uslijedila jer Vijeće sarajevskog Kantonalnog suda, kojim predsjedava sudija Igor Todorović, nije donijelo novu presudu u roku od godine dana, a koliko je prošlo od momenta kada je Vrhovni sud FBiH ukinuo prvostepenu presudu.
mamu im hostaplersku,pa ovo je bilo klasicno ubistvo od strane nadobudnog balavca,ali jbg podmaze se ko treba i opet ko zna po koji put nema kazne ili kazna bude minimalna
Nisrin wrote:A jeste vidjeli sta mu je kretenusa od sestre objavila, da ne trazim sad foto...kao "nije to bilo kako se predstavlja, on mu je samo gurnuo prst u guzicu, nije bilo silovanja" wtf? Pa kako su nasli dlacice po odjeci djecaka? Zar i to nije silovanje u krajnjem slucaju?
Upravo bi i njegovu sestru trebalo privesti, kad mu vec pronalazi opravdanja, da sutra i ona nekog ne bi povrijedila, stetu napravila bolje sprijeciti!
A negdje procitah da kreten dolazi iz "pristojne porodice", ne mogu to vjerovati, mada nisu uvijek ni roditelji krivi, ali kad vidis da imas neuracunljivo i psihicki poremeceno dijete onda valjda nesto poduzmes dok ne dodje do ovakvih stvari...
Bas mi je zao tog malog, imat ce traume cio zivot :/ i glupost je osudjivati dijete sta samo radi na ulici u 20:30h, to je ipak selo i nekoliko kuca od svoje kuce je bilo kod djeda i nane...
pitam se da li bi isto rekla "samo" da je njoj neko sa ulice gurnuo prst u guzicu
Zar je to normalno gurat prst u guzicu nepoznatim ljudima?
ubice se pustaju na slobodu, nema svrhe očekivati da silovatelji leze u zatvoru.
Ali urednik je odabrao odličnu sliku.
Sramota od pravosuđa. Mislim da je ovo definitivni dokaz teške korupcije u pravosuđu, i potpunog odsustva pravde.
kao što neko u komentarima reče, da je sjekao šumu već bi bio u Zenici.
Pretpostavljam da bi bilo koje pozivanje na odgovornost dotičnog korumpiranog sudije dovelo u pitanje nezavisnost pravosuđa?!
Nije naše da se petljamo u sudijske odluke, sudstvo treba biti iznad zakona i bla bla bla.
Jebem ti i reforme, i agende, i EU legislative i sve od-do.
U kakvom ŠUPKU od države mi živimo, pa to je za ne povjerovat!
mali_milojica wrote:Kakav odron od države sunce ti kalajisano.
Ma malo je reći odron, preblaga riječ.
Majke mi moje ne znam sta da kažem.
Sta je tužilac radio? Za sta uzima platu? Hoće li ijedna nevladina organizacija postaviti bilo kakvo pitanje.
Ovo se ne dešava ni u Kongu
Ovo je država u rukama mafije. Ko to do sada nije skontao, nikada neće.
Pravdu možete uzeti slobodno u svoje ruke, jer vam pravdu niko dati neće.
Vraćeni smo u srednji vijek, gdje je jedino pravilo, oko za oko, zub za zub.
Bojite se za svoje živote i svojih bližnjih. Idite iz ove zemlje, što dalje.
Ili se borite za nju.
Mudželet je 9. juna 2015. na tramvajskom stajalištu kod zgrade Predsjedništva BiH, vozeći brzinom od 97 km na sat, izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio Jelenu Opričić, državljanku Srbije te jednu osobu povrijedio.
JThomas wrote:nije da branim... ali nije oslobođen, nego ne može više trajati pritvor u ponovljenom postupku.
ako se on okonča tako da država mora njemu namiriti vrijeme provedeno u pritvoru, onda opalite
Jednostavno rečeno, jer u našem sudstvu rade uglavnom debili kojima je jedino bitno primiti platu.
Najebo je ko treba istjerati pravdu na našim sudovima.
Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.
Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.
Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.