Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:Nosim i ja oruzje zajedno s ,koliko oni bi s dozvolama,300 hiljada gradjana
jel to znaci da nas sve treba povaljat?
Nosim i ja, ali sa dozvolom. Ako je momak nedugo prije smrti poceo nosati pistolj nelegalno, to bi trebalo istraziti. Najvjerovatnije da je onda imao prijetnje.
Znaci roditeljeva dozvola vrijedi i za dijete?
Ne znam. Ja da sam roditelj ne vjerujem da bi dao pistolj djetetu da izadje s njim ma koliko star on bio.
karanana wrote:Znaci roditeljeva dozvola vrijedi i za dijete?
Ne znam. Ja da sam roditelj ne vjerujem da bi dao pistolj djetetu da izadje s njim ma koliko star on bio.
Ne može roditeljeva dozvola vrijediti za dijete, niti za bilo koga drugog. Dozvola nije prenosiva. Znaš ti to.
Ne može roditeljeva dozvola vrijediti za dijete, niti za bilo koga drugog. Dozvola nije prenosiva. Znaš ti to.
Naravno.
Ali pitam jer se kao pravi razlika izmedju babinog pistolja kojeg nosis bez dozvole i tvog odobno kupljenog pistolja kojeg nosis bez dozvole.
Petljavina. Nadam se da ce istina biti otkrivena jer me bas interesuje sta se desilo.
Naravno.
Ali pitam jer se kao pravi razlika izmedju babinog pistolja kojeg nosis bez dozvole i tvog odobno kupljenog pistolja kojeg nosis bez dozvole.
Petljavina. Nadam se da ce istina biti otkrivena jer me bas interesuje sta se desilo.
razlika je sto je ocito otac znao da sinu treba pistolj pa mu ga dao.
ovim drugim roditelji uglavnom ne znaju da imaju pistolje.
Naravno.
Mlatite bez veze, nije u pitanju taj pištolj od njegovog oca, već je nabavio neki drugi.
Better Man wrote:Ovdje se postavljaju dva pitanja na koja nam je Dženanov otac ostao dužan odgovoriti. Koji je razlog da neko ubije njegovog sina, jer ne ubija se neko tek tako iz čista mira? Nešta se puno dublje krije iza svega toga. Otac je spomenuo da je Dženan nosio njegov pištolj. Zašto bi jedan mladić nosio pištolj ako je čist i prav i nije upetljan u nešto. Ne vjerujem ni jednoj, ni drugoj strani. Sad je glavna tema linč i hajka na Dalidu Burzić i da se ona skine sa funkcije i nama se servira jedna priča, a sam otac nam prešučuje mnoge stvari. Snimak na koji se on poziva je totalno neupotrebljiv, jer je loše kvalitete i ništa se pomoću njega ne može sigurno utvrditi.
Na ovom videu sa suđenja je Dženanov otac dosta odgovorio i razjasnio. Jest da traje dugo, ali vrijedi pogledati koga zanima ovaj slučaj:
Menscini da se prica oko pistolja namjerno nateze da klinac bude makar malo kriv
sve i da je celo bajramovic junior ako ga je neko ubio ima da ide u zatvor
meni su jedared u ordinaciju uletila dva zenicka narkica...ono u fazonu "svakako smo zavedeni i registrovani haj nam daj pazar da te ne bi nabocali"
Umjesto pazara sam im samo.pokazao spravu
otisli su brzinom jamajcanskog fenomena