SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
mali_balon
#6851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Strah me samog sebe sta mi sve numpada da bi radio ovim .... menstrualnim iscjedcima (izivnjavam se na opisu ali nista beskoristnije mi nije moglo naupmasti, cak su i govna korisnija od njih). Djete od 4 godine da zlostavljas, uhhhhh na zivo bi mu bonsekom kosti rezao... fuj
-
suspect_zero
#6852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jadno dijete....koja tuga 
- muha_sa
#6853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nova moda u SA--paljevina auta
upravo gledam izgorenog golfa dvicu u Gradačačkoj ulici
upravo gledam izgorenog golfa dvicu u Gradačačkoj ulici
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobar mu je profil :mrgreen:na fbpathyeshme wrote:Za nas je Sjeverna Koreja zapad
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... rne-koreje
- OldMayor
#6855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sve ih na hrpu, politi benzinom i zapaliti. Pa kakav je to um, muciti dijete od 4 godine.insomnia78 wrote:Direktni krivci su i ovi iz centra za socijalni rad i tuzilastva
Prvi put kad je policija dosla po prijavi za maltretiranje djeteta trebalo je uzeti djecu i podnijeti krivicne prijave protiv debila, mamu im svima
Kod mene od kolege, ovdje u Fr, malac pao i rasjeko glavu, bio i ja tu, odveli ga mi u bolnicu doktor odmah prijavio dodje i socijalni radnik i policija, dva sata ga "peglali"
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sad fino treba vidjeti dokumentaciju da li je i kada slucaj bio prijavljen, pa fino opaliti po dzepu i policiju, i te u socijalnoj sluzbi - jer sad imaju na grbaci smrt jadnog djeteta.
Uostalom, sta je i sa komsijama. Pa jbt to je mahala, sve se sigurno znalo. Sutili su i sad kad su dosle novine svi su odmah poletili da kazu ovo, da kazu ono.
Morali su znati da dijete tuku, a cudno mi je i za oca da nije drasticije mjere povukao. Mislim valjda je vidio da je dijete isprebijano, koliko shvatam konstatno su ga tukli.
-
saabsa
#6856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Komentar na profilnuBlack swan wrote:dobar mu je profil :mrgreen:na fbpathyeshme wrote:Za nas je Sjeverna Koreja zapad
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... rne-koreje
JEST TI NOS TAJ NEKAKO PORASTO KAKO SMRCES A MOZDA JE NARASTO I STO LAZES HAHA JOJ NOSA ISTO PISTOLJ HAHA
August 1, 2013 u 1:00prije podne ·
- Truba
#6857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
doduše pola drotova i ne zna ništa o netu ali nema veze
- DaffyDuck
#6858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zasluzili su da im se vrati istom mjerom! Sve petoro tuci, lupati glavom od pod, polomiti i noge i ruke i ostavit ih da tako umru. Jos ih gledat kako se pate!! Monstrumi!Čudna sorta wrote:http://drmaj.ba/preminulog-djecaka-iz-h ... mila-ruke/
Pa zar su svi u ovoj porodici monstrumi... zatvor je preblaga kazna za ove bolesnike. Nekim ljudima treba zakonom zabraniti da uopšte i pomisle da budu roditelji.
I ona je opet trudna... a i ta curica, samo Bog zna šta je sve preživjela.
- navedeni
#6859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tacno tako!DaffyDuck wrote:Zasluzili su da im se vrati istom mjerom! Sve petoro tuci, lupati glavom od pod, polomiti i noge i ruke i ostavit ih da tako umru. Jos ih gledat kako se pate!! Monstrumi!Čudna sorta wrote:http://drmaj.ba/preminulog-djecaka-iz-h ... mila-ruke/
Pa zar su svi u ovoj porodici monstrumi... zatvor je preblaga kazna za ove bolesnike. Nekim ljudima treba zakonom zabraniti da uopšte i pomisle da budu roditelji.
I ona je opet trudna... a i ta curica, samo Bog zna šta je sve preživjela.
-
mali_balon
#6860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma znaju oni o netu samo mislim da zakon ne sljivi net osim ako nema sudski nalog, a da bi dobio sudski nalog treba ti osnovana sumnja, a za to treba tuzilac blablablabla, ko ce se jos tim zajebavat i et....Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
- drug_profi
#6861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sad je pitanje kako to drugo dijete odgojiti i dati mu psihoterapiju i ljubav, da i samo ne postane problem.
- Truba
#6862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovaj gore slučaj dječaka moguće je promatrati kroz prizmu nekog kulta ili sotonističke sekte
treba i u tom pravcu istraživati
nemoguće je da baš niko nije progovorio
treba i u tom pravcu istraživati
nemoguće je da baš niko nije progovorio
- O'zone
- Globalni moderator
#6863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Instaliraš kamere kako bi spriječio da ti neko nešto ukrade i onda ti ukradu kamere
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 40228026#4
- holowey
#6864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta jos pokrivaju, tj. sta su pokrivale ove kamere? ovo mi lici na pripremu terena za nestoO'zone wrote:Instaliraš kamere kako bi spriječio da ti neko nešto ukrade i onda ti ukradu kamere![]()
-
celava_dlaka
#6865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni

- hopcup
#6866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
joj ekipecelava_dlaka wrote:Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
![]()
![]()
![]()
jesu ovo one crne vrane?
- Cholina_Lokica
#6867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma kradu kamere i prodaju ih nedeljom na auto pijaciholowey wrote:sta jos pokrivaju, tj. sta su pokrivale ove kamere? ovo mi lici na pripremu terena za nestoO'zone wrote:Instaliraš kamere kako bi spriječio da ti neko nešto ukrade i onda ti ukradu kamere![]()
- Zatamnjena stakla
#6868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ris,tigar,gepard i lavcelava_dlaka wrote:Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#6869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
saabsa wrote:JEST TI NOS TAJ NEKAKO PORASTO KAKO SMRCES A MOZDA JE NARASTO I STO LAZES HAHA JOJ NOSA ISTO PISTOLJ HAHA
August 1, 2013 u 1:00prije podne ·![]()
Svašta u Božijoj bašti.
- Truba
#6870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma mislio sam ko se s kim druži ko gdje djeluje ko gdje ima koga ko šta krade ko se s kim hvali i takomali_balon wrote:Ma znaju oni o netu samo mislim da zakon ne sljivi net osim ako nema sudski nalog, a da bi dobio sudski nalog treba ti osnovana sumnja, a za to treba tuzilac blablablabla, ko ce se jos tim zajebavat i et....Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
- drug_profi
#6871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prate oni profile interesantnih likova. Uostalom sad svako cim sazna necije ime i hoce da vidi ko je i sta je trci na FB. Bilo je ovdje vec slucajeva da su otkriveni N.N. pocinioci krivicnih djela upravo jer se prate na FB, a glupani ne mogu da se ne hvale.Black swan wrote:ma mislio sam ko se s kim druži ko gdje djeluje ko gdje ima koga ko šta krade ko se s kim hvali i takomali_balon wrote:Ma znaju oni o netu samo mislim da zakon ne sljivi net osim ako nema sudski nalog, a da bi dobio sudski nalog treba ti osnovana sumnja, a za to treba tuzilac blablablabla, ko ce se jos tim zajebavat i et....Black swan wrote:kako oni drotovima olakšavaju posao nisu ni svjesni
- Truba
#6872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa tako su nekog mafijaša locirali pratili mu ženu na FB iz italije kidnuli u španjolsku i skontali po imenu hotela valjda

- DaffyDuck
#6873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gorska Služba Spašavanja - Sarajevo
Helikopterska akcija Prenj 2014
FRIDAY, 28 FEBRUARY 2014 13:13
14:02 h.
Potrebna je krvna grupa 0+ te svi koji mogu se odazovu u zavod tranfuziologiju...
- Droog
#6874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://radiosarajevo.ba/novost/143050/p ... iz-hadzica
"...također su uočene povrede na genitalijama i to od kliješta i drugih oštrih predmeta, a tijelo dječaka je prženo i voskom od svijeća..."
Kosti im je.bem!!! Sta su radili djetetu...
PS: Info od osobe koja radi gore kao cistacica/higijenicarka:
Djecaki je radi ruke dolazio vec na CUM skoro...dosao sa majkom. Ona sva pogubljena...
Dok su mu stavljali langetu/gips mali nije glasa pustio...sav isprepadan...
Zasto doktori tad nisu prijavili policiji slucaj...bas me interesuje. Garant je majka rekla da je ruku slomio igrajuci se...
"...također su uočene povrede na genitalijama i to od kliješta i drugih oštrih predmeta, a tijelo dječaka je prženo i voskom od svijeća..."
Kosti im je.bem!!! Sta su radili djetetu...
PS: Info od osobe koja radi gore kao cistacica/higijenicarka:
Djecaki je radi ruke dolazio vec na CUM skoro...dosao sa majkom. Ona sva pogubljena...
Dok su mu stavljali langetu/gips mali nije glasa pustio...sav isprepadan...
Zasto doktori tad nisu prijavili policiji slucaj...bas me interesuje. Garant je majka rekla da je ruku slomio igrajuci se...
-
Mutivoda
#6875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
fuj kakvi ljudi koračaju zemljom, fuj fuj fuj.. gamad