SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vješalica

#6826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Qler wrote:
x_lecter wrote:dje ste do sad prijavljivali ... pa okrenite se oko sebe ... od 100 porodica jedva da ih 2-3 ne marise djecu ... kao malog sam znao modar hodati od batina ... i u tome ne vidim nista lose .. jos malo cemo ko i ujke, povisis ton na dijete vode te na ispitivanje da vide jesi li lud :lol: :lol: :lol:
Ti poredeis kad dijete fasuje sto ne slusa, i maltretiranje dijeteta i udaranje do smrti? Jedno je udariti po guzici a drugo je u glavu da umre...
ma ovo su neke teške psihopate,to treba zatvoriti na 1000 godina...jadno dijete ne mogu zamislit sta su radili od njega.. :(
x_lecter

#6827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by x_lecter »

Qler wrote:
x_lecter wrote:dje ste do sad prijavljivali ... pa okrenite se oko sebe ... od 100 porodica jedva da ih 2-3 ne marise djecu ... kao malog sam znao modar hodati od batina ... i u tome ne vidim nista lose .. jos malo cemo ko i ujke, povisis ton na dijete vode te na ispitivanje da vide jesi li lud :lol: :lol: :lol:
Ti poredeis kad dijete fasuje sto ne slusa, i maltretiranje dijeteta i udaranje do smrti? Jedno je udariti po guzici a drugo je u glavu da umre...
ne poredim ja nista ... jednostavno sudstvo i policija su takve da kad bih ja takav slucaj prijavio, najebo bi ko zuti. Prvo sto bi mene ispitivali danima sta i kako, do te mjere da bih pomislio da sam ja optuženik, drugo komsija bi saznao da sam ga ja prijavio, cime bi sebi navukao problem. Trece i da ga maltretira svaki dan, a ja svaki dan prijavljujem ... policija bi mene kaznila za uznemiravanje, jer su mi vec ranije rekli da ne zovem bezveze jer su oni upoznati sa slucajem, ali nazalost nije u njihovoj nadleznosti i i nista oni tu ne mogu.

Dakle kako Black swan kaze ... gledaj sebe i to je to.
vješalica

#6828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

e jbg drugo dijete je preuzeo centar za socijalni rad,i to sada poslije tragedije...a mogli su to i prije uraditi,mozda bi se i spasilo,a imali su osnova...
drug_profi

#6829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Black swan wrote:ja zbog pedofilije niti gledam niti zagledam tuđu djecu tako da pored mene može proći dijete sa šljivom ja ne bih skontao
Ma strah me pogledati tudje dijete ili pitati ga nesto. Ako me pozdravi ja odzdravim i to je to.
Samo tesko je uplitati se u ovo jer je kod nas batina za dijete normalna stvar i da se razumijemo, nemam nista protiv kad je ona tu kao krajnja korektivna mjera, a ne svakodnevno lemanje.
Ali kako ti da znas sta se desava u tudjoj kuci i sto je dreka i vriska? Imam rodjaka sto su mu komsije slale policiju, a mali je bukvalno sejtan kakvog nema i celija mu se vec farba. Doliku dreku i buku pravi da isce degenek a komsije misle da ga i dobija, ali rodjak je protiv toga zato mu je takav i ispao. Sad kaze i da hocu ne smijem ga ni taknuti jer je mali skontao da se moze izvuci ucjenama. Ziv ne zna sta ce, a svi znamo sta ce ne kraju biti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

i meni su slali policiju
a mi renovirali kupatilo
doduše jeste u ponoć ali eto :D
Zatamnjena stakla

#6831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Zatamnjena stakla »

vješalica wrote:e jbg drugo dijete je preuzeo centar za socijalni rad,i to sada poslije tragedije...a mogli su to i prije uraditi,mozda bi se i spasilo,a imali su osnova...
Ljudi su na vrijeme djelovali nemoj tako.
Obuca9

#6832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Obuca9 »

Kakav je to mentalni sklop familije, u kojoj se sastanu djed, nana, majka i dajdža i zlostavljaju djecu? Pa to treba odmah pobiti sve petoro koji su učestvovali, pišam se ja na ljudska prava i ostala sranja. Pobiti govna i zdravo.
Optimist

#6833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Optimist »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 40227053#5

Puklo je istom jacinom kao i nedavno na skenderiji kad je podmetnuta eksplozivna naprava.
Zatamnjena stakla

#6834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Zatamnjena stakla »

Obuca9 wrote:Kakav je to mentalni sklop familije, u kojoj se sastanu djed, nana, majka i dajdža i zlostavljaju djecu? Pa to treba odmah pobiti sve petoro koji su učestvovali, pišam se ja na ljudska prava i ostala sranja. Pobiti govna i zdravo.
:idea:
muhanata

#6835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muhanata »

vješalica wrote:
Qler wrote:
ma ovo su neke teške psihopate,to treba zatvoriti na 1000 godina...jadno dijete ne mogu zamislit sta su radili od njega.. :(
Nažalost, ovo dijete nije "pretučeno", ovo dijete je mučeno na najgori mogući način, koji ne možete zamisliti ni u najbolesnijim horor filmovima. :(

Ukoliko neko ima mogućnost da apeluje na vještaka da javno pokaže nalaz, da javnost bude upoznata sa slučajem i da se ovim monstrumima ( koje opet štite inicijalima )presudi onako narodski!

btw dajdža je pušten
insomnia78

#6836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Direktni krivci su i ovi iz centra za socijalni rad i tuzilastva
Prvi put kad je policija dosla po prijavi za maltretiranje djeteta trebalo je uzeti djecu i podnijeti krivicne prijave protiv debila, mamu im svima
Kod mene od kolege, ovdje u Fr, malac pao i rasjeko glavu, bio i ja tu, odveli ga mi u bolnicu doktor odmah prijavio dodje i socijalni radnik i policija, dva sata ga "peglali" :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
johntra

#6837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by johntra »

Doživotni zatvor i karanje u šupak do kraja života u zatvoru...i oca tog iz Konjica isto uhapsiti radi nemara, njega samo doživotno karati...ali sa flašom pive, pošto vidim da mu je drag alkohol...
vješalica

#6838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

mirzet87sa

#6839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mirzet87sa »

karanana wrote:
mirzet87sa wrote:Bilo ih je vise, poprijecise put gdje se spaja dalmatinska, gore je i otisao sleper.. mocna scena, ko u filmovima :D
I sta bi?
Nikakvih informacija?

Neka supertajna akcija bila.
Treba nekad i radio slusati, svasta se cuje. Svercovanje cigara.
Cholina_Lokica

#6840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

Evo ga, kao sto sam i predpostavljala, nikad niko nije prijavio, prijavljivali ih zbog kradje struje...
punta

#6841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by punta »

nema me tamo wrote:
mirzet87sa wrote:Kakva ovo scena bi maloprije ispod vjecne vatre, par dzipova pod rotacijom poprijecise sleper, milion specijalaca izleti sa puskama :oops:

Šta je bilo kad si se probudio ? :D
nema me tamo
ma ko zna kakve droge i priviđenja su u pitanju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

odma poslat na pregled glave :lol: :lol: :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#6842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Nema kazne koja je dostojna ovog čina.

:(
muha_sa

#6843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

O'zone wrote:Nema kazne koja je dostojna ovog čina.

:(
jebo naše sudstvo :-) najdalje za mjesec su vani i sa slobode cekat sudjenje--dobit ce po par godina i vozdra.
Maharadza

#6844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Maharadza »

vješalica wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... iz-hadzica

vrle face dotičnih monstruma
Degenerici pravi! Ovo treba po kratkom postupku srediti! :twisted:
JThomas

#6845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

i ona je i sad trudna. gdje to siroto dijete može prispjeti u životu?

proceduru su napravili od vađenja rodnog lista, a svaka fizički zdrava budala može sklepati djece koliko hoće.
Čudna sorta

#6846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Čudna sorta »

http://drmaj.ba/preminulog-djecaka-iz-h ... mila-ruke/

Pa zar su svi u ovoj porodici monstrumi... zatvor je preblaga kazna za ove bolesnike. Nekim ljudima treba zakonom zabraniti da uopšte i pomisle da budu roditelji.

I ona je opet trudna... a i ta curica, samo Bog zna šta je sve preživjela. :(
insomnia78

#6847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Strahota, jadna djeca

muhanata

#6848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muhanata »

Ovaj monstrum od žene nije trudna! To je rekla da bi prošla nekažnjeno, urađen je test i nema govora o trudnoći!

Sve je na sudstvu, mada, na žalost, jasno je svima da su velike šanse da ovi monstrumi budu na ulici vrlo brzo
insomnia78

#6849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Sudstvo i tuzilastvo su jedan od glavnih problema u Bosni

pathyeshme

#6850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pathyeshme »

Locked