SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
O'zone
Globalni moderator

#6301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugi profil wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/bhrt-u-s ... /140117126
Jel ovo mozda ono sto je neko ovdje pisao?
Ultra lijeva teroristicka grupa koja prijeti likivdacijama?

Nisu objavili jer znaju da bi sadrzaj pisma obradovao mase. :D :lol:
Ruke im se pozlatile :mrgreen:
mali_balon

#6302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Meni se cini da sam ja nesta ovo citao, snajperi i tako ot, samo se ne mogu sjetiti na kojoj temi
muha_sa

#6303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

O'zone
Globalni moderator

#6304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Sigurnost nam je na nivou :lol:
O'zone
Globalni moderator

#6305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

mali_balon wrote:

Meni se cini da sam ja nesta ovo citao, snajperi i tako ot, samo se ne mogu sjetiti na kojoj temi
http://www.klix.ba/forum/demokratska-fr ... s7850.html

Skrolaj malo @HM 2011
insomnia78

#6306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Nek je, trebo je nakautirati
Pa nek ponovo postizu dogovore o priznanju krivice i traze minimalne kazne

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
mali_balon

#6307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

O'zone wrote:
mali_balon wrote:

http://www.klix.ba/forum/demokratska-fr ... s7850.html

Skrolaj malo @HM 2011
:thumbup:
drug_profi

#6308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Ma vala i da hoce kojeg skinuti. Ovo je odavno zrelo za vojnog udara, ali mi nemamo ni tu opciju...
Tolike zemlje su izasle iz ovakve korupcijske agonije zahvaljujuci vojnom pucu. Grcka, Turska, Portugal....
Ali za to trebas imati generale koji znaju sta je svetinja.
O'zone
Globalni moderator

#6309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugi profil wrote:Ma vala i da hoce kojeg skinuti. Ovo je odavno zrelo za vojnog udara, ali mi nemamo ni tu opciju...
Tolike zemlje su izasle iz ovakve korupcijske agonije zahvaljujuci vojnom pucu. Grcka, Turska, Portugal....
Ali za to trebas imati generale koji znaju sta je svetinja.
Kod nas se i u vojsku ulazi po šteli :lol:
holowey

#6310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by holowey »

u prvom redu trebas imati nacionalno jedinstvenu zemlju, znaci pisi propalo
punta

#6311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by punta »

vješalica

#6312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

muha_sa wrote:
LosaKopija wrote:Kad ovo vidim,samo se mogu ponovno zahvaliti komsijama sto su pobili svu ovu pascadiju u ulici i sada mozemo mirno hodati
sad ce krenut napad na tebe od ovih "ljubitelja" umilnih cukica :-)

moju snahu pašcad napala i to trojica--da nije naletio slucajni prolaznik i pomogo sad bi mi unuka bez mame bila :-) oborili je na zemlju i poceli je trgat zubima.

tužba otišla--ceracemo se do Strazbura ako treba.
Snaha je ama baš sigurno izazivala paščad.
Isto ko ova ujedena gore...možda se je i sama nečim ujela...ko zna....nije za vjerovatni svakoj priči.
celava_dlaka

#6313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by celava_dlaka »

Sta nam je sa Benjom? Jel mu zahrdjo pistolj
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

snaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu! :izet:
:lol: :mrgreen:
DennyBoy

#6315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by DennyBoy »

snaga_znanja wrote:Ako smijem da primjetim majka sa Breke (37) ima dobru guzu! :izet:
Ti zagorio ko kaubojski loncic :-D
smijesni_ste

#6316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by smijesni_ste »

SvojTiPos'o wrote:Nije valjda buraz od onog Dejana prije dvije godine što je skočio? :shock:
Jesu braća, tj. polubraća po majci ako sam dobro povezao iz članka i smrtovnice :(

Na isti način i u istim godinama odoše :( :( :(
foxy13

#6317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by foxy13 »

smijesni_ste wrote:
SvojTiPos'o wrote:Nije valjda buraz od onog Dejana prije dvije godine što je skočio? :shock:
Jesu braća, tj. polubraća po majci ako sam dobro povezao iz članka i smrtovnice :(

Na isti način i u istim godinama odoše :( :( :(
Jesu, dobro si povezao. Žali Bože mladosti. Tuga :(
Miki123

#6318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Miki123 »

Dvadesetšestogodišnji A. M. iz sela Matići kod Orašja prevaren je pri kupoprodaji mobilnog aparata posredstvom jednog od internet-portala u našoj zemlji, saopćeno je iz oraške policije.

Mladić je u internet-oglasniku pronašao nepoznatog kupca koji je od njega naručio mobilni aparat HTC ONE te zatražio i dodatnih 150 maraka, nudeći mu u zamjenu drugi mobilni aparat, vrijedan skoro 1.000 maraka.

- Ništa ne sluteći, A. M. je po vozaču “Centrotransovog” autobusa poslao nepoznatom kupcu u Sarajevu mobilni aparat HTC, vrijedan skoro 800 maraka, te 150 maraka razlike u zamjenu za drugi mobilni aparat. Nakon toga je pokušao stupiti u kontakt s osobom kojoj je poslao mobilni aparat, ali je ona isključila mobilni broj iz usluge i od tada postala nedostupna. Prevareni mladić jučer je prijavio policiji slučaj prevare od 11. januara - kažu službeni izvori.

U toku je potraga za prevarantom, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Posavskog kantona obavijestio je i svoje kolege u Sarajevu.

e, stvarno.. još počastio jaru sa 150 km :D
O'zone
Globalni moderator

#6319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Miki123 wrote:
Dvadesetšestogodišnji A. M. iz sela Matići kod Orašja prevaren je pri kupoprodaji mobilnog aparata posredstvom jednog od internet-portala u našoj zemlji, saopćeno je iz oraške policije.

Mladić je u internet-oglasniku pronašao nepoznatog kupca koji je od njega naručio mobilni aparat HTC ONE te zatražio i dodatnih 150 maraka, nudeći mu u zamjenu drugi mobilni aparat, vrijedan skoro 1.000 maraka.

- Ništa ne sluteći, A. M. je po vozaču “Centrotransovog” autobusa poslao nepoznatom kupcu u Sarajevu mobilni aparat HTC, vrijedan skoro 800 maraka, te 150 maraka razlike u zamjenu za drugi mobilni aparat. Nakon toga je pokušao stupiti u kontakt s osobom kojoj je poslao mobilni aparat, ali je ona isključila mobilni broj iz usluge i od tada postala nedostupna. Prevareni mladić jučer je prijavio policiji slučaj prevare od 11. januara - kažu službeni izvori.

U toku je potraga za prevarantom, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Posavskog kantona obavijestio je i svoje kolege u Sarajevu.

e, stvarno.. još počastio jaru sa 150 km :D
Naivnost-master lvl.

O_o
sorcerer

#6320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

bistar neki decko ...skoro mu se vidi kroz glavu....
Mutivoda

#6321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Mutivoda »

Miki123 wrote:

:shock: :facepalm:
BadBoy

#6322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Edin H. wrote:
miki.ba wrote:U slucaju Mirze mislim da policija nije bila u stanju dokazati da je doticni bas u tom trenutku pod uticajem droge, jer nemaju takve testove, pa us ga zato i pustili na slobodu.
Oni koliko sam upznat imaju samo testove koji pokazuju da je koristena droga u proteklih nekoliko dana, a amfitamini se u urinu mogu pokazati i 15-20 nakon upotrebe.

Ispravite me ako grijesim, cini mi se da su u Americi tek nedavno dobili testove za takvu kontrolu, uzme se bris ili se uzme uzorak znoja, ne znam tacno.
Ja sam bio jako iznenadjen da su javno objavili da je bio pod utjecajem amfetamina, jer je to jako tesko dokazati, stoga vjerovatno mali ima osnovu da tuzi policiju.
Cisto sumnjam da nasa policija ima taj uredjaj Drager 5000 koji analizira pljuvacku i moze da otkrije prisustvo marihuane, kokaina i slicnih supstanci ukljucujuci amfetamine. Medjutim i da imaju taj uredjaj to na sudu nije dovoljan, jer se onda mora poslati drugi uzorak pljuvacke u laboratorij na analizu.
Uredjaj naravno mora biti redovno kalibriran od strane nezavisnog tijela da bi rezultati mogli proci na sudu.

Sustina je da i mnogo razvijenijim zemljama je tesko dokazati voznju pod utjecajem droga.
Ako su mu vadili krv onda mogu sa sigurnošću utvrditi da je konzumirao amfetamine u posljednja 24 sata. Preo urina, u posljednja 3 dana. Dakle može se skontati.
julisiz es grant

#6323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

Miki123 wrote:

Virginity is very strong with this one :mrgreen:
shandrprcSA

#6324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

BadBoy wrote:
Edin H. wrote:
miki.ba wrote:U slucaju Mirze mislim da policija nije bila u stanju dokazati da je doticni bas u tom trenutku pod uticajem droge, jer nemaju takve testove, pa us ga zato i pustili na slobodu.
Oni koliko sam upznat imaju samo testove koji pokazuju da je koristena droga u proteklih nekoliko dana, a amfitamini se u urinu mogu pokazati i 15-20 nakon upotrebe.

Ispravite me ako grijesim, cini mi se da su u Americi tek nedavno dobili testove za takvu kontrolu, uzme se bris ili se uzme uzorak znoja, ne znam tacno.
Ja sam bio jako iznenadjen da su javno objavili da je bio pod utjecajem amfetamina, jer je to jako tesko dokazati, stoga vjerovatno mali ima osnovu da tuzi policiju.
Cisto sumnjam da nasa policija ima taj uredjaj Drager 5000 koji analizira pljuvacku i moze da otkrije prisustvo marihuane, kokaina i slicnih supstanci ukljucujuci amfetamine. Medjutim i da imaju taj uredjaj to na sudu nije dovoljan, jer se onda mora poslati drugi uzorak pljuvacke u laboratorij na analizu.
Uredjaj naravno mora biti redovno kalibriran od strane nezavisnog tijela da bi rezultati mogli proci na sudu.

Sustina je da i mnogo razvijenijim zemljama je tesko dokazati voznju pod utjecajem droga.
Ako su mu vadili krv onda mogu sa sigurnošću utvrditi da je konzumirao amfetamine u posljednja 24 sata. Preo urina, u posljednja 3 dana. Dakle može se skontati.
imaju testere odavno

http://www.klix.ba/vijesti/bih/pocinje- ... /110314030
BadBoy

#6325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Svejedno, njemu je krv izvađena jer je došlo do težih tjelensih povreda i tu je ustanovljeno prisustvo amfetamina u krvi.
Locked