hajd' sto bio proletio kroz barikadu nego bi mozda i kroz pjesacku zonu bjezao pa bi bilo krvi do koljena... zato ih i ne ganjaju... nije ovo cemerika sa ulicama sirokim 50m i gradskim autoputevima pa da se moze filmski ganjatishandrprcSA wrote:sta i da zatvori? znas da nije tvoje auto, samo bi proletio kroz barikadu...sve dok murija ne bude smjela rokati po njima kad nalete sa autom ovako ce ti i biti...proprati ga ko kakvu delegaciju i cao...arshavin wrote:![]()
Jebo majku sta je ovo.Zar je problem muriji da zatvori izlaze iz grada prema lukavici,tranzit,vijecnica da ne mogu otici prema lukavici i palama jer svi znamo da tamo to zavrsi.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- holowey
#5551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- drndalo
#5552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne nego treba crveni tepih da im prostru i na dolasku i na odlasku sa mjesta zlocina, te da im masu bijelim maramicama sa suzama u ocima... Ah da, to vec rade...
- ultima_palabra
#5553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Misliš da ovi kokošari imaju damu za to?holowey wrote:hajd' sto bio proletio kroz barikadu nego bi mozda i kroz pjesacku zonu bjezao pa bi bilo krvi do koljena... zato ih i ne ganjaju... nije ovo cemerika sa ulicama sirokim 50m i gradskim autoputevima pa da se moze filmski ganjatishandrprcSA wrote:sta i da zatvori? znas da nije tvoje auto, samo bi proletio kroz barikadu...sve dok murija ne bude smjela rokati po njima kad nalete sa autom ovako ce ti i biti...proprati ga ko kakvu delegaciju i cao...arshavin wrote:![]()
Jebo majku sta je ovo.Zar je problem muriji da zatvori izlaze iz grada prema lukavici,tranzit,vijecnica da ne mogu otici prema lukavici i palama jer svi znamo da tamo to zavrsi.
- holowey
#5554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
prije koju godinu je neki lelemudan sa ukradenom fabijom jurcao po grbavici, cini mi se po vilsonovom od vrbanje do bratstva jedinstva pa onda po grbavici, drotovi za njim... ja sam u prvi mah pomislio da se snima neki filmultima_palabra wrote:Misliš da ovi kokošari imaju damu za to?holowey wrote:hajd' sto bio proletio kroz barikadu nego bi mozda i kroz pjesacku zonu bjezao pa bi bilo krvi do koljena... zato ih i ne ganjaju... nije ovo cemerika sa ulicama sirokim 50m i gradskim autoputevima pa da se moze filmski ganjatishandrprcSA wrote:
sta i da zatvori? znas da nije tvoje auto, samo bi proletio kroz barikadu...sve dok murija ne bude smjela rokati po njima kad nalete sa autom ovako ce ti i biti...proprati ga ko kakvu delegaciju i cao...
a definitivno bi takve bjezanije bilo kod nas vise da postoji zakon o trecem belaju kao u cemerici...
-
shandrprcSA
#5555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zasto da ne...oni sto su BMW maznuli, bio je video ovdje, sigurno nisu kokosari a sigurno su imali i oruzje a takvi ce SVE uradi da zbrisu...i da udare drugo autu, i da udare pjesaka, i da pucaju (nastavi niz po volji)...ultima_palabra wrote: Misliš da ovi kokošari imaju damu za to?
- drndalo
#5556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, ali kada znaju da ce 4 policijska auta koja ih cekaju isto cekati sa spremnim oruzjem, onda bas i ne bi uvijek bili tako drcni...
- ultima_palabra
#5557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne govorim za te sa BMW-om (mada je ono vjerovatno bio dogovor), nego za ove što kradu Octavije...shandrprcSA wrote:zasto da ne...oni sto su BMW maznuli, bio je video ovdje, sigurno nisu kokosari a sigurno su imali i oruzje a takvi ce SVE uradi da zbrisu...i da udare drugo autu, i da udare pjesaka, i da pucaju (nastavi niz po volji)...ultima_palabra wrote: Misliš da ovi kokošari imaju damu za to?
A lijepa američka policija, ako ne staneš fino te izrešetaju...
-
shandrprcSA
#5558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
... a po zakonu nasa murija ne smije pucati na vozilo koje se krecedrndalo wrote:Da, ali kada znaju da ce 4 policijska auta koja ih cekaju isto cekati sa spremnim oruzjem, onda bas i ne bi uvijek bili tako drcni...
ultima_palabra wrote: A lijepa američka policija, ako ne staneš fino te izrešetaju...
- O'zone
- Globalni moderator
#5559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ćeš koji k.... nositi pazar u ruksaku

To cicjašenje privatnika da nema transport novca vozilom pa makar i privatnim sa barem dvojicom ljudi,nego pošalješ radnika sa kesom i glavom u torbiRazbojnici presreli radnika pumpe i oteli mu blizu 25.000 KM u Štrosmajerovoj ulici
Dvojica muškaraca su jučer, u Štrosmajerovoj ulici u Sarajevu, presrela i napala radnika benzinske pumpe Hifa koji je nosio dnevni pazar. Razbojnici su oteli blizu 25.000 KM, ali su ih policajci uspjeli pronaći i uhapsiti u ulici Kevrin potok.
Kako saznajemo, uhapšeni su Haris Zulčić i Jahija Hoši. Oni su uspjeli saznati kada će uposlenik Hife predavati pazar, pratili ga, a zatim napali u samom centru Sarajeva. Oteli su mu ruksak s novcem u kojem je bilo blizu 25.000 KM. Radnik pumpe je povrijeđen, a ljekarska pomoć mu je ukazana na Klinici za urgentnu medicinu u Sarajevu, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.
Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su razbojnike pronašli u ulici Kevrin potok, gdje su i nastanjeni te ih uhapsili.
Prilikom pretresa kod razbojnika je pronađen i oduzet otuđeni novac.
Nakon hapšenja, dvojac je kriminalistički obrađen i danas predat Tužilaštvu Kantona Sarajevo na dalje postupanje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a dobro ba, Hifa je premala firma da bi sebi mogla priuštiti zaštitare. šta odmah pametujete.
- DaffyDuck
#5561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
stvarno, sta bi sinoc? bilo je jedno 5-6 patrola sa rotacijama...Zlajs wrote:opet neki picvajz na mojmilu
- O'zone
- Globalni moderator
#5562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jes' vala. Valja nasut onaj helikopter troši ko VolgaChmoljo wrote:a dobro ba, Hifa je premala firma da bi sebi mogla priuštiti zaštitare. šta odmah pametujete.
-
nema me tamo
#5563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jaoo kako mrzim glupane!!!
Pa moj Jahja uvijek si imao muda donekle za pobit' se..
Al' 'ebemu grašak znaš li navuc' masku il' nešto pa ga napast'..
Još kako je dobra dojava, e nemogu da vjerujem da ste pali...
Inace dobar posao policije..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa tako. ako budu angažovali zaštitare, onda bi pumpaši morali pedalati da gazda može letjeti i uživati u pogledu iz ptičje perspektive.O'zone wrote:Jes' vala. Valja nasut onaj helikopter troši ko VolgaChmoljo wrote:a dobro ba, Hifa je premala firma da bi sebi mogla priuštiti zaštitare. šta odmah pametujete.
- ultima_palabra
#5565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sljedeći put nek i tebe povede...nema me tamo wrote:Jaoo kako mrzim glupane!!!
-
nema me tamo
#5566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sljedeći put nek i tebe povede...
[/quote]
Vjeruj mi štrumfu da sam bio tu vec bi' brojao pare kuci...
Što su oni i radili, al' ih je prepoznao neko na ulici..
- drug_profi
#5567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znaci problem je sto su uhvaceni, a ne sto su opljackali.nema me tamo wrote:
Inace, pitam se da li bi ovako brzo nasli npr. nekog ko opljacka penzije. Ovdje je samo vazno postovati pravilo da ne barkas rogate i njihovu imovinu.
Sitnu buraniju udri kako hoces.
- Dr. Kuca
#5568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovaj Haris ako je onaj sto mislim bas me iznenadjuje, njegovi solidno zive, fino para imaju. 
- DaffyDuck
#5569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ČEKAJUĆI VOLJENOG MUŠKARCA DA IZAĐE IZ KPZ-A SARAJEVO
Potukle se supruga i ljubavnica zatvorenika
Supruga i ljubavnica i nakon sukoba ostale da čekaju voljenoga
Ispred Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Sarajevo jučer oko 15 sati sarajevska policija, ali i zatvorski čuvari imali su neobičnu intervenciju.
Pogrdne riječi
Naime, navodno je jedan od zatvorenika jučer trebao biti pušten iz KPZ-a na slobodu. No, ispred zatvora su se susrele njegova supruga i ljubavnica.
- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su se počele čupati za kose i udarati rukama. Izgovarale su pogrdne riječi jedna drugoj. Žena je govorila ljubavnici: "K..., ja s njim imam djecu!" Praviš mi siročad od djece" - ispričao nam je jedan od očevidaca.
Potom je, prema riječima našeg sagovornika, pritrčao jedan mladić i od žene počeo štititi ljubavnicu.
- U međuvremenu su i iz zatvora izletjeli i zatvorski čuvari i počeli ih razdvajati. Neko je pozvao i policiju - kaže naš sagovornik.
Intervenirala policija ispred zatvora
No, i kada je došla policija, njih dvije, iako razdvojene, počele su jedna drugoj dobacivati pa su im policajci zaprijetili da će ih obje uhapsiti ako nastave.
Potvrda u policiji
- Tačno je da su naši pripadnici intervenirali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnesene su protiv K. E. (36) i H. A. (34) - rečeno nam je u MUP-u KS.
Nakon intervencije policije, obje žene, kao i drugarica od ljubavnice, ostale su i dalje čekati ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac.
No, je li jučer pušten na slobodu i s kojom od njih je otišao na kraju, naš sagovornik nam nije znao reći.
- BadCopy
#5570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zato mu je bolje u zatvoru.imas svoj mir...
od zla oca od gore matere
od zla oca od gore matere
-
nema me tamo
#5571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To je on..Dr. Kuca wrote:Ovaj Haris ako je onaj sto mislim bas me iznenadjuje, njegovi solidno zive, fino para imaju.
A od Jahje imaju i zlataru i prodavnicu...
Al' ko nebi iskoristio dojavu da hoda neki levat s 25 hiljada maraka u ruksaku?
- Neradnik
#5572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma jarane mozda je bio i dogovor neki,hajd znaj,cisto sumnjam da bi se tek tako zaletio, da ga uhvate, ako vec ima para.nema me tamo wrote:To je on..Dr. Kuca wrote:Ovaj Haris ako je onaj sto mislim bas me iznenadjuje, njegovi solidno zive, fino para imaju.
A od Jahje imaju i zlataru i prodavnicu...![]()
- hopcup
#5573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
svijetla ti se budućnost smiješi s tim razmišljanjemnema me tamo wrote: To je on..
- Muhamed Đakmić
#5574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa što se ne zaleti, vidim upućen si u cijelu priču? 
- Dr. Kuca
#5575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Boze sacuvaj.nema me tamo wrote:To je on..Dr. Kuca wrote:Ovaj Haris ako je onaj sto mislim bas me iznenadjuje, njegovi solidno zive, fino para imaju.